Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Ide se Georg'em (level 8 )po forescie i mi wyskakuje Endriaga Wojownik z nastym poziomem (nie wiem czy nie 16 ale lba se uciac nie dam). Ganiolem ja po kszokach chyba z 20 minut i z doskoku ja dziobie scyzotykiem i kusza na zmiane. Ubilem bydle. Z ta gra do grudnia bede siedzial.

Edytowane przez decoyed

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Nie wiem jak się to prezentuje na konsolach, na moim tosterze jest coś takiego.

Niskie:

2vtnnsg.jpg

Uber:

dyvqx1.jpg

Po bokach było jeszcze sporo ludzi, gdy się obróciło kamerą.

Opublikowano

U mnie ok, ale faktycznie siedze bliżej niż przy innych grach. 

Opublikowano

tak, zupełnie nie czaję tego.

Opublikowano

Kurde podpiąłem kompa przez hdmi do tv i grać w to nie idzie. No konsolach też jest taka malutka i wąska czcionka? 

PC ma zrąbane skalowanie czcionki.

Opublikowano

Wróciłem do domu i jakiś update 400 mega do Wieśka mi się ściągnął (30 sec - pc master race) .

Edyta: Ok wiem już co to jest

Łatka 1.04 (PC) jest już dostępna do pobrania. Lista zmian znajduje się poniżej: 
-Wprowadzono możliwość dowolnego przypisywania klawiszy do funkcji.
-Naprawiono rzadko występujący problem zapętlających się opcji dialogowych.
-Wojownicy Dzikiego Gonu pod wpływem znaku Aksji będą zachowywać się już poprawnie.
-Wyeliminowano błąd powodujący spontaniczne podpalanie się chmur gazowych.
-Rozdzielczość 1280 x 720 poprawnie wyświetla się teraz w opcjach.
-Poprawiono zachowanie się łódki podczas przerywników filmowych.
-Ulepszono jakość renderowania dla ustawień wysokich / ultra.
-Zwiększono wydajność technologii NVIDIA Hairworks.
-Dodano kilka kart do gry w Gwinta w Prologu.
-Naprawiono błąd uniemożliwiający import stanów gry z Wiedźmina 2 przez użytkowników ze znakami diakrytycznymi w nazwie.
-Poprawiono ogólną stabilność i wydajność gry.
-Wprowadzono poprawki związane z minimalizowaniem okna z grą przez użycie alt + tab.
-Zaktualizowano ikonę gry.
-Powiększono rozmiar okna z łupem.
-Poprawiono usterkę powodującą wyświetlanie się okna z porównywaniem przedmiotów poza granicami interfejsu.
-Ulepszanie przedmiotów należących do zestawów nie prowadzi już do zaniku miejsc na runy.
-Wprowadzono drobne poprawki do interfejsu gry w Gwinta.
-Uzupełniono kilka brakujących tłumaczeń w różnych wersjach językowych gry.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Wróciłem do domu i jakiś update 400 mega do Wieśka mi się ściągnął (30 sec - pc master race) .

Dobrze wiedzieć, że szybkość pobierania patchy zależy od mocy komputera... a ja głupi myślałem, że od prędkości łącza...

Opublikowano

Chodzi o narzekanie na działanie psn network :)

Swoją drogą jak tam patch 1.3 na konsolach ? zaakceptowany przez ms i sony ?

P.S. wczoraj natknąłem się na fajny easter egg. Nie zrobiłem screena ale tu macie filmik z nim. Widać że śmieją się też z rzeczy zrozumiałych dla amerykańców.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

policzyłem postacie na tych screenach z porpzedniej strony

na niskich naliczyłem 28-29 ludzików

na wysokich 34-35

faktycznie, dramat xD

wczoraj miałem mini bug

na jakiejść randomowej scence z łotrami pilnującymi mostu i wyłudzającymi kase za przejście w czasie scenki zaczeły sie zbliżać utopce, nie wiem czy goniły mnie już wcześniej czy pojawiły sie w czasie scenki. ale podeszły i stały obok w czasie rozmowy. a po scence i bandyci i utopce zaczeli uciekać xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że szybkość pobierania patchy zależy od mocy komputera... a ja głupi myślałem, że od prędkości łącza...

Powiedz to sony :kaz:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Zastanawiam się czy te dodatkowe karty do gwinta w prologu to nie z powodu ogólnego narzekania graczy na trudność gry. Chyba dziś odwiedzę wieś z prologu aby zobaczyć co to sa karty.  Jutro też chyba druga paczka dlc wychodzi? ktoś wie co teraz ?

BTW moje screeny z ryneczku plus mój ekwipuneczek zwróćcie uwagę na ilość mamony. Naprawdę później ma się jej dużo bez exploitów i innych cheatów. Pierwszy o 4 rano a drugi prawie w południe

11289584_963954723644402_30723750111579211337048_963954823644392_41625816648039411202820_963954533644421_91701903280953311045507_963954536977754_838806741886976

Lol teraz zauważyłem że patch mi jakość tekstur na niskie ustawił więc nie wiem czy screeny adekwatne sorry :D  Dopiero przestawiłem.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

wczoraj miałem mini bug

na jakiejść randomowej scence z łotrami pilnującymi mostu i wyłudzającymi kase za przejście w czasie scenki zaczeły sie zbliżać utopce, nie wiem czy goniły mnie już wcześniej czy pojawiły sie w czasie scenki. ale podeszły i stały obok w czasie rozmowy. a po scence i bandyci i utopce zaczeli uciekać xD

Ja juz to mialem kilka razy :) W poprzednich czesciach tez tak bylo :)

Swoja droga mieliscie bug gdzie zamiast ludzi poruszaly sie "wieszaki"? Tzn same ciuchy, bez cial. W dodatku jeden krasnolud sunal po Nivigradzie jak na lyzwach, nie poruszajac nogami. Nagralem ten kawalek takze moze wrzuce wieczorem.

Opublikowano

policzyłem postacie na tych screenach z porpzedniej strony

na wysokich 34-35

faktycznie, dramat xD

Nie licząc Geralta na niskich jest 28 + 5-6 po bokach łaziło. Na wysokich masz 40 + jakiś koń i jeszcze z 8-12 osób po bokach jak się obracało kamerką.

Niech ktoś zresztą idzie i zrobi fotę w tym samym miejscu po południu w słoneczny dzień na ps4. Osobiście wątpię żeby było mniej ludzi, niż na pecetowych niskich.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

wczoraj miałem mini bug

Ja juz to mialem kilka razy :) W poprzednich czesciach tez tak bylo :)

Swoja droga mieliscie bug gdzie zamiast ludzi poruszaly sie "wieszaki"? Tzn same ciuchy, bez cial. W dodatku jeden krasnolud sunal po Nivigradzie jak na lyzwach, nie poruszajac nogami. Nagralem ten kawalek takze moze wrzuce wieczorem.

JA miałem raz tak że chciałem odbić obóz bandytów a tam wszyscy wybici i nilfgarczycy pogwizdując sobie odchodzą ale łupy zostawili :D

Opublikowano

Jak to mówi Dave beka - konsole v 1.2, PC 1.4 -  już 2 patche do przodu  :facepalmz:

z lewej 1.3 z prawej 1.4

w1vcjsk.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

na wysokich 34-35

faktycznie, dramat xD

Przesądzone, idę do sklepu po tytana :reggie:
Opublikowano

Albo sugerowane 660 do minimalnych, na których gram. Pomimo, że ustawiłem zaludnienie na uber gra trzyma 35-40 fpsów jak latam po Novigradzie.

Opublikowano

Znalazłem starego znajomego i zagadka dla odważnych w spoilerze

Zgadnijcie kto może uczyć bandę trolli przeklinać ?

Ta gra to po prostu mistrzostwo świata.

Opublikowano

Podobno w czerwcu maja wrzucic patcha poprawiajacy framerate ale za to pogorsza grafike na ps4/xone. Na PC dali ostatnio patcha poprawiajacy grafike a na konsolach downgrade. Zobaczymy co z tego wyjdzie

Opublikowano

Podobno w czerwcu maja wrzucic patcha poprawiajacy framerate ale za to pogorsza grafike na ps4/xone. Na PC dali ostatnio patcha poprawiajacy grafike a na konsolach downgrade. Zobaczymy co z tego wyjdzie

dla ciebie i tak gra jest beznadziejna więc nie wiem co jeszcze robisz w tym temacie i co cie obchodzą jakieś patche. idź grać w LOLa

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Szkoda że nie można pograć w gwinta w białym sadzie jak sie już opusciło prolog. Nie zagrałem z typem i nie będzie osiągnięcia za wszystkie karty,mogli by to poprawić w patchu.

Opublikowano

10957469_1604099546500252_29115146662676

Już w tym tygodniu

Ona jest soooo hot :banderas:

Pytanie o pewną czarodziejkę, niedaleko w fabule:

Po zadaniu Po omacku i Magiczny kaganek, Keira zaprasza mnie do siebie. Przeczuwam jedno, ale czy będzie to miało wpływ na odbudowywany przeze mnie związek Geralta z Yennefer?

Edytowane przez Voytec