kubson 3 189 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Dzwoniłem do Sony i Pan przez telefon powiedział że mogę usunąć ten zapis i jeżeli nic się nie dzieje to spokojnie grać. Powiedział też że mogę oddać konsolę do sklepu. Znając życie jak dostanę inną to nie będzie działać Z tą nic się nie dzieje więc odpuszczam. Będzie problem to będę dymił w sklepie a Kilzzona póki co nie usuwam. To taki dowód zbrodni:)Ja bym tam zrobił dym jak nic, kupujesz nowe a nie nowe lekko smignietę, jak nie chcesz oddawać to spróbuj chociaż wywalczyć jakiś duży upust np na killzone czy coś Nie można dać sie ruch.ać Edytowane 13 Grudnia 2013 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nie da się nigdzie włączyć powiadomień o wejściu kogoś online? Przeszukałem wszystko i lipa. Nie da się ustawić gdzieś okolicznościowego opisu na friendliście jak dawniej? Przeszukałem wszystko i też lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Te wszystkie drobiazgi ponoć maja dodawać w następnych aktualizacjach Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 kupiłem nową konsole przez neta, dostałem cały nowy zestaw ale bez żadnego paragonu. W tym wypadku mam gwarancję, czy muszę mieć dowód zakupu ? Wiem, że na x360 wystarczył numer seryjny , w tym wypadku też tak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 moim zdaniem zawsze musisz miec dowod zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Musisz mieć dowód zakupu - on jest podstawą gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza
markdarker 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 kupiłem nową konsole przez neta, dostałem cały nowy zestaw ale bez żadnego paragonu. W tym wypadku mam gwarancję, czy muszę mieć dowód zakupu ? Wiem, że na x360 wystarczył numer seryjny , w tym wypadku też tak jest ? Ja też kupowałem przez neta i faktura vat byla do pobrania ze strony sklepu w moim zamowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 no tak ale ja kupowałem od osoby prywatnej zagranicą, także nie wiem skąd ona go miała, ważne że jest i był tańszy niż ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tańszy niż ze sklepu i nie ma paragonu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 No nie wiem skąd go miała, wystawiła go na aukcji, wygrałem,dzisiaj dostałem, wszystko jest nowe tylko nie ma paragonu. Mniejsza z tym, jak jest z tą gwarancją ? potrzebuję dowód zakupy czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Potrzebujesz, inaczej każdy złodziej mógłby oddać sprzęt na gwarancję. Zawsze wszędzie jest napisane "Zachowaj dowód zakupu - jest podstawą gwarancji!" etc. X360 był wyjątkiem, bo się strasznie psuł na początku i Ms wywalił mnóstwo kasy na tę rozszerzoną gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 MUSISZ mieć dowód zakupu. Gwarancja rozpatrywana jest na tej podstawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Może osoba sprzedająca zapomniała o paragonie (fakturze) a może uznała że go nie chcesz. Zapytaj może podeśle albo prześle kopie np. mailem. Z tego co wiem to kopia (ksero) paragonu ma tą samą moc:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 właśnie jutro ma posłać kopie, także wszystko jest ok, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Co mi się zadje, że ustawienia wyjscia audio nie za wiele dają . Tzn nie moge ustawić tak, żeby dżwięk nie szedł po hdmi. Jak wybieram optical (podłaczone do amplitunera) to z głośników tv i tak leci dźwiek i odwrotnie: ustawie HDMI to z głośników od ampli tez słychać. wtf? Może zmienia się torche moc dźwieku przy tych zmianach, ale nie jest tak, że odcina zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kurcze, mieliście coś takiego, że po odpaleniu konsoli nie było dźwięku? Zdarzyło mi się dwa razy i zastanawiam się, co to może być. Po ponownym włączeniu jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 mieliśmy. Tez ze 2 razy mi się już zdarzylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 też tak miałem, ogólnie z przesyłanie dźwięku jest coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mialem tak 2 razy ale po odpaleniu KZ....od tamtej pory nic juz sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 jak mogę wylaczyc PS4 z przycisku ? Za każdym razem przechodzi w stan uśpienia, zamiast się wylaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Przytrzymaj guzik aż piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jak na konsoli przytrzymasz to się żółta lampka czuwania zapala, jak całkiem chcesz zgasić to padem guide buttona przyduś. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Trzeba dlugo przytrzymac, do dwoch pikniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Albo po prostu wyłączyć tryb czuwania i wtedy wystarczy jedno, krókie naciśnięcie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 dzięki chłopaki, w zupełności wyczerpaliście temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi