Opublikowano 30 stycznia 201510 l Kyo, pisałeś bezpośrednio na maila czy przez formularz na stronie? Masz tą rozpiskę adresów? Zawsze to wrzucałem, a teraz coś nie mogę znaleźć. Dobra mam http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/842/ Albo i nie, chyba tylko formularz został
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Telefonicznie zgłosiłem. Potem dwa razy jeszcze dzwoniłem. Na koniec dostałem emaila że zgłaszają sprawę administratorowi i że mam odpisać na tego emaila po 2 tygodniach. I się tak bujam z nimi. Email z korespondencji poniżej: pomoc@playstation-cok.pl Tutaj całość: Kontakt:Centrum Obsługi Klienta PlayStationInfolinia: 22 397 89 24 ( opłata wg. taryfy operatora )Godziny: pon.-pt. 10:00-18:00,Email: pomoc@playstation-cok.pl http://www.psxextreme.info/topic/100791-playstation-plus-faq-pierwszy-post/
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Dostałem odpowiedź i nie uwierzycie. Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Obsługi Klienta PlayStation. Jeżeli wyraża Pan chęć otrzymywania informacji reklamowych, oraz promocyjnych może Pan to zmienić zarządzając swoim kontem SEN. Proszę się zalogować na swoje konto SEN z poziomu komputera korzystając ze strony sony.com/sen – wejść w zakładkę – preferencje dotyczące zawiadomień, w której to może Pan zaznaczyć: *Chcę otrzymywać informacje na temat produktów i usług PlayStation®. *Chcę otrzymywać informacje od wybranych firm. Po czym kliknąć – aktualizuj ustawienia. Pozdrawiam, Artur
Opublikowano 1 lutego 201510 l Sprawa z analogami w padach od PS4 została jakoś rozwiązana? Grałem dziś trochę w The Last of us i te silikonowe analogi są strasznie nie trwałe i miękkie.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Gumy w analogach zostały poprawione w konsolach o re.wizji 4b i w górę. Co nie znaczy, że i w nich mogą się zdarzyć awaryjne gumy, jednak szansa jest mniejsza. Poza tym to loteria, bo niektórzy nawet w konsolach premierowych mają idealne gałki. Ja mam 4b już kilka miesięcy i jak dotychczas jest ok. O re.wizjach więcej tuta jhttp://www.ppe.pl/blog-6881-4610-wersje_i_daty_produkcji_playstation_4__sprawdz_z_jakiego_miesiaca_roku_jest_twoja_konsola__.htmlI moderatorzy nie lubią tego słowa bo po napisaniu go normalnie wychodzi "kupa". Chyba dlatego, że przesadzaliśmy z sugerowaniem się tym przy kupnie konsoli, no ale wiadomo tani sprzęt to nie jest.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Dzisiaj dostałem kolejną odpowiedź w sprawie niedochodzących maili. No nic, poczekam do końca tygodnia. Pańska sprawa zostanie zgłoszona do administratora. Prosimy o kontakt po upływie kilku dni. W razie jakichkolwiek dalszych pytań czy problemów proszę o ponowny kontakt z naszym Centrum Obsługi Klienta. Pozdrawiam,
Opublikowano 7 lutego 201510 l mam PS4 już 7 mscy i tak myślałem o przeczyszczeniu jej, w tych kratkach w środku zebrało sie już pewnie troche kurzu ktoś ma jakiś patent na to? myślałem wstępnie o sprężonym powietrzu, psiuknąć po bokach konsoli w te kratki, ale te pojemniki przeważnie mają duże ciśnienie i nie jestem do końca przekonany
Opublikowano 7 lutego 201510 l Dostaliście jakieś maile informacyjno/promocyjne w ciągu ostatnich 5 dni? Chcę odpisać do CoK, że dalej nic nie przychodzi, a dobrze by było wiedzieć czy coś wysyłali.
Opublikowano 7 lutego 201510 l jakby tak wszystko po wrzucać do konsoli to niezły potwor powstanie - Edytowane 7 lutego 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 7 lutego 201510 l Przy jakiejś okazji ogłoszą więcej informacji bo na razie pewnie nie mają się czym pochwalić. Trzy części to jednak trochę roboty jest.
Opublikowano 8 lutego 201510 l Czy ktoś ma linka do skonfigurowanego pod dualshocka 4 emulatora psxa? Jak próbuję ustawić normalnie w tym eumlatorze, to analogi mi wariują...
Opublikowano 9 lutego 201510 l Warto sprzedać całą kolekcję gier, konsol i zakupić ps4? Co o tym sądzicie?
Opublikowano 9 lutego 201510 l Zależy co w twoim znaczeniu znaczy kolekcja?? Sprecyzuj sprzęt na sprzedaż.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Warto sprzedać całą kolekcję gier, konsol i zakupić ps4? Co o tym sądzicie? Jak masz w co grać na tych sprzętach to absolutnie nie.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Wydaje mi się, że będziesz tego pózniej żałował. Bo jednak sprzedanie kolekcji czyli ileś tam rzeczy do których masz sentyment żeby kupić jedną konsole nowej generacji? No nie wiem.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Warto sprzedać całą kolekcję gier, konsol i zakupić ps4? Co o tym sądzicie? Warto, ale nie za cene kolekcji do ktorej masz sentyment, badz jakiekolwiek przywiazanie. Ja tak zrobilem ze swoja ps3 i teraz bardzo zaluje.. poszla do braciaka, co i tak nie ma znaczenia, bo pozostala po niej pustka i wspomnienia tylko
Opublikowano 9 lutego 201510 l Warto sprzedać całą kolekcję gier, konsol i zakupić ps4? Co o tym sądzicie? Warto, ale nie za cene kolekcji do ktorej masz sentyment, badz jakiekolwiek przywiazanie. Ja tak zrobilem ze swoja ps3 i teraz bardzo zaluje.. poszla do braciaka, co i tak nie ma znaczenia, bo pozostala po niej pustka i wspomnienia tylko Dokładnie o tym samym mówie, ja pozbyłem się psx, ps2 oraz dc żeby kupić chyba nowego kompa to byla zla decyzja
Opublikowano 9 lutego 201510 l Takich decyzji tez bym naliczyl troche. Chocby PS3 i DC. Loniaka nie zaluje. Edytowane 9 lutego 201510 l przez KoBik
Opublikowano 9 lutego 201510 l Zależy co w twoim znaczeniu znaczy kolekcja?? Sprecyzuj sprzęt na sprzedaż. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39112493 Wystawiłem pół kolekcji, wolę coś dołożyć niż wszystko sprzedać. Edytowane 9 lutego 201510 l przez KUBUŚ
Opublikowano 9 lutego 201510 l Dobra. Mija już ponad rok od PS4 na rynku i mam pytania (dla tych co już mają jakieś tam doświadczenie z grami na ps4): - Jak jest z tymi instalkami? Faktycznie krótsze? - Czy loadingi wydaja się krótsze w stosunku do PS3? - czy framerate wydaje się być mniejszym problemem? Czy znów czuć ciągle przycinki jak na PS3?