Fanek 668 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 NFS Rivals zajmuje 18gb zainstalowany, faktycznie macie racje nie pomyślałem, zależy od kompresji Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) na ppe piszą, że Driveclub otrzyma zmienne warunki pogodowe już w dniu premiery tylko ciekawe skąd pochodzi to info edit: wygląda na to, że na stronie sie (pipi)neli z tłumaczeniem, date dodania pogody podadzą w dniu premiery Edytowane 14 Września 2014 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Wersja PS+ będzie zajmowała tyle samo co pełna wersja, ale to nie zaskoczenie bo plik upgrade pewnie będzie zajmował parę KB Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 a trasy tylko w dzień czy jest też noc? nie wiecie czy w Neonet i MediaExpert też mają? bo obaj widze graliście w Saturnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Oj nie wiem, były jakieś opcje chyba tylko wyboru auta i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Może mi ktoś przybliżyć czym wersja z plusa różni się od tej za 250 ze sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 11 samochodów i 10 tras w jednym państwie Indiach, jezeli sie nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 ano, plusowy driveclub to takie bardziej obszerniejsze demo z mozliwoscia zdobywania pucharkow i platyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej. Mówiłem, że niema się czym grzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 http://www.twitch.tv/pschungary ktoś streamuje DC, ale bardzo słaba jakość streamu Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej.Mówiłem, że niema się czym grzać.Wiesz jak dzisiaj odpaliłem forze 5 w media Markt, to pomyślałem, że to wersja z 360,wygladalo bardzo źle, aliasing walił mocno po oczach, dlatego grafiki nie oceniam z marketu, a model jazdy był bardzo spoko. Zobaczymy, hitu nie będzie, ale liczę na porządny tytuł. Edytowane 16 Września 2014 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Hitu nie będzie? Oprawa jest świetna, model jazdy również. Jeśli wykombinowali ciekawe tryby i te 55 torów okaże się dostatecznie zróżnicowane, to dla mnie racer (mam nadzieję seria) generacji. Kogoś zapiekło i już daje upust w statusach? Edytowane 17 Września 2014 przez Iras 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Iras ale o czym piszesz o Forzie czy DC ? bo wczoraj widziałem na twitchu tą Forze 5 i jakoś mnie nie porwała, bez dogryzania nawet nie wiedziałem czy koleś gra na X360 czy X1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 W temacie DC piszę o DC. To chyba oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej. Mówiłem, że niema się czym grzać. No patrz a osoby grające w bete piszą zupełnie co innego. Napewno mega hitu nie bedzie wiadomo ale wstydzic sie nie będą musieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej.Mówiłem, że niema się czym grzać.Wiesz jak dzisiaj odpaliłem forze 5 w media Markt, to pomyślałem, że to wersja z 360,wygladalo bardzo źle, aliasing walił mocno po oczach, dlatego grafiki nie oceniam z marketu, a model jazdy był bardzo spoko. Zobaczymy, hitu nie będzie, ale liczę na porządny tytuł. Zgadza się FM5 ma problem z AA jeszcze te tv na standach robią swoje, FM5 to taki pół next gen mimo wszystko, nowe transy i samochody (praga plus P1 etc, czyli wszystko co zrobili z myślą o Fm5 a nie żywcem przenieśli z FM4 i dalej 1080p) wyglądają kozacko, jak na grę startową do zaakceptowania, potwierdzam gra zapowiada się dobrze i tyle, czas zrobił swoje. A iras ma ból dupy od rana, pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) DriveClub: PS Plus Edition, ile tam trybów jest i fajne menu https://www.youtube.com/watch?v=Azu8v-Z2fBg a ten kanał gościa co wczoraj streamował DC już zbanowali Edytowane 17 Września 2014 przez Fanek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dobrze, że auta wczytują się w miarę szybko, już bałem się, że będzie jak w Motorstorm Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 nowe gameplaye w różnych trybach, nie wiem czy to ostateczny build wyścig mini https://www.youtube.com/watch?v=m9_vJgQBXzo&list=UUEM80qfkyWLYfN3XOZ4NRww Munnar rally https://www.youtube.com/watch?v=_m3q302V5pQ&list=UUEM80qfkyWLYfN3XOZ4NRww Hot Hatch Cup (pod koniec wschód słońca, chyba najciekawsze video) https://www.youtube.com/watch?v=hMBWqJEYygs&list=UUEM80qfkyWLYfN3XOZ4NRww Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Okulary przeciwsłoneczne do tego słońca będą potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Wiadomo coś na temat przed sprzedaży w PSS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 najnowszy build, włączyć 1080p i oglądać od 7.40 !! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 ale ta gra za(pipi)iscie wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No i mamy Photo mode Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi