Skocz do zawartości

inFamous: Second Son

Featured Replies

Opublikowano

Aż dałbym plusik (tyle, że wykorzystane na dziś :/) - jestem tego samego zdania, dlatego ostatnio omijam wszystkie trailery czy filmy z tej gry.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 157,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pewno byłem, bo kamera czesto kręciła sie obok w kazdym razie dopiero wracam Co do grywalnosci - gra jest taka sama jak poprzednie InFamous - sam Nate Fox przyznał w wywiadzie, ze te osoby, które g

• RoninJackF
    RoninJackF

Poniżej link do unboxingu przesyłki do Sony. Jest raczej spoiler free;) Ogólnie... jaram się.  

• Wezcie usuncie te dopiski z czego piszecie bo to mierzi w oczy.

Opublikowano

I tak na wszystkich pokazuja to samo. Ja to bym chcial zobaczyc chociaz jakas jedna misje poboczna, zeby ocenic czy poprawili narracje. Na razie pozostaje wiezyc zapowiedzia.

Opublikowano

SP 5 marca w Warszawie, Eurogamer ma do rozdania dwie wejściówki.

W najbliższą środę, 5 marca odbędzie się spotkanie z twórcami InFamous: Second Son. O grze opowiedzą Ken Schramm oraz Nate Fox ze studia Sucker Punch.

Mamy dla Was dwie podwójne wejściówki na to spotkanie - można wybrać się ze znajomym lub znajomą, zobaczyć na żywo twórców gry oraz obejrzeć fragmenty rozgrywki. Z pewnością nie zabraknie innych niespodzianek, a w prezentacji będą też uczestniczyć przedstawiciele mediów.

Co trzeba zrobić? Wystarczy wpisać swojego e-maila w poniższy formularz. W sobotę, o 12 w południe, zamkniemy formularz i wylosujemy dwie wejściówki - zwycięzcom wyślemy stosowną informację. Pamiętajcie, że wpisany e-mail zostanie wykorzystany wyłącznie w celu niniejszej zabawy, po czym zostanie na zawsze usunięty.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-27-mamy-dwie-wejciowki-na-spotkanie-z-tworcami-infamous-second-son

Opublikowano

Sam by mnie pogardził takim. Na allegro najtaniej po 260 zł doliczając ok 20 zł przesyłki wchodzi strasznie drogo. Tyle za grę bym nigdy nie dał.

Opublikowano

Polecam uzbroić się w cierpliwość. Kilka dni przed premierą cena na pewno trochę spadnie.

Niedawno też się dałem ponieść emocjom. Jakiś czas temu zamówiłem Dark Souls 2 na PS3 za 210 zł. Teraz można je zamówić za 180 zł.

Opublikowano

dobra huk tam, gier nigdy nie brakujem, najwyzej podajade do sklepu w dzien premiery, moze rzeczywiscie nei bedzie to kosztowac 260zl bo to troche chora cena

Opublikowano

Bundle PS4+inFamous chyba dalej nie potwierdzone. Europa ma, a cebulaki jako najbogatsza nacja musi kupowac drozej osobno. Sony PL milczy, sklepy nic nie wiedza. Paranoja jakas

Opublikowano

Nie wiecie czy nas będzie jakis bundle konsoli z grą (w Polsce) ?? Uwielbiam inFamousa i jest to dla mnie seria dla której chce mieć PS4 w domu jak najszybciej.

Opublikowano

Podobno ma być jakiś bundle - były przecieki, że na premierę coś wrzucą, ale zapowiedzi jeszcze brak. Pewien jestem jednak, że tak dużego tytułu nie odpuszczą w bundle'u.

Opublikowano

Najtaniej wychodzi chyba na muve.pl 249.90 z darmo dostawą przy płatności przelewem.

Za tyle samo w Euro RTV AGD. Więc wolę chyba sie przejśc do sklepu i mieć grę już o 9 rano.

Opublikowano

zastanawiam sie czy dla dodatku cole's legacy, warto brac edycje specjalna, czy lepiej sobie odpuscic i wziasc zwykla.

uwielbiam infamous, ogralem obie czesci i dodatek, dla second son kupilem ps4.

Opublikowano

Jesli jestes fanem, ktory ogral wszystkie czesci infamousa, wraz z dodatkami, a ps4 kupiles dla kolejnej czesci infamousa to chyba oczywiste, ze powinienes wziac zwykla edycje, w koncu jestes najwiekszym fanem tej gry - po co masz brac edycje dla fanow infamousa?

Opublikowano

Jesli jestes fanem, ktory ogral wszystkie czesci infamousa, wraz z dodatkami, a ps4 kupiles dla kolejnej czesci infamousa to chyba oczywiste, ze powinienes wziac zwykla edycje, w koncu jestes najwiekszym fanem tej gry - po co masz brac edycje dla fanow infamousa?

to ze uwielbiam jakas serie, nie oznacze ze lece na kazde DLC.

do dodatkow podchodze z rezerwa, bo najczesciej sa tylko skokiem na kase graczy.

Opublikowano

Tak na szybko z pierwszych wrażeń :) gra wyglada naprawde oszałamiająco i to zdecydowanie najładniejszy tytuł wydany na PS4 - efekty oświetleniowe sa absolutnie pierwszej klasy.