Opublikowano 12 marca 201312 l Co za zayebisty numer. Więcej takich! Naprawdę było co czytać, choć jest jedna rzecz, która wg mnie kompletnie nie pasuje do dzisiejszego PE - felietony HiVa. Ten gość w moim odczuciu ewidentnie pieprzy od rzeczy i widać to w najnowszym numerze. Okładka ze Wstąpieniem jak najbardziej na plus. Recenzje, playtesty, zapowiedzi i publicystyka (dzięki za obszerny materiał o Dead Space, po ograniu dwóch odsłon nawet nie sądziłem, że książki i komiksy tak skutecznie poszerzyły całe uniwersum) wszystko na wysokim poziomie. Więcej takich numerków proszę.
Opublikowano 12 marca 201312 l 12.03.13 dzień w którym PSX Extreme oficjalnie stało się monopolistą Zostalo jeszcze CDA.
Opublikowano 12 marca 201312 l Co za niezwykłe zjawisko: PE trzyma się mocno i raczej długo nie zejdzie ze sceny podczas gdy cała konkurencja już poszła do piachu. Dla mnie gazeta staje się coraz lepsza merytorycznie i profesjonalnie. I niech tak pozostanie, bo czasu wygłupów i debilnych tekstów już dawno minęły a my, którzy od kilkunastu lat sięgamy po ten magazyn też już dawno przekroczyliśmy 15+.
Opublikowano 12 marca 201312 l 12.03.13 dzień w którym PSX Extreme oficjalnie stało się monopolistą Zostalo jeszcze CDA. No tak ale chodzi mi tylko konsolowe pismo. Fajnie gdyby Gulash zaczął pisać co miesiąc jakiś felieton do PE Edytowane 12 marca 201312 l przez chris85
Opublikowano 12 marca 201312 l Miela, Maksa, Gulasha czem prędzej do PE i to będzie konsolowe wydarzenie roku w PL.
Opublikowano 12 marca 201312 l Mielu piastuje teraz posadkę naczelnego w Gamezilli, więc ma co robić Edytowane 12 marca 201312 l przez SoQ_
Opublikowano 12 marca 201312 l Koso też ma stałą pracę, a udaje mu się napisać do PE co miesiąc, więc może...
Opublikowano 12 marca 201312 l No w sumie wolę jakiś felieton od ludzi z upadłego NEO albo nawet ciekawy felieton od jakiegoś czytelnika niż pisane na siłę teksty typu GRANDA (pierdu-pierdu o niczym) i inne sztuczne zapychacze.
Opublikowano 14 marca 201312 l brama84: daj spokoj. przecie tym zajmuja sie dystrybutorzy do kioskow. powiedz pani w kiosku ze chcesz dwie okladki to moze specjalnie dla Ciebie bedzie zamawiac. naklad numerow i z jedna i druga okladka jest taki sam. no i kurde:) jak mozesz nie kupic numeru bo szukasz z inna okladka niz jest. numer przeczytasz, odlozysz na polke i przykryjesz kolejnym numerem. Obawiam się, że w mojej okolicy nie ma kiosków :-( Pisma kupuję raczej na mieście w drodze do/z pracy. Wszędzie gdzie pytałem to mieli tylko jedną okładkę, nawet nie wiedzieli, że mogą być dwie. A z zamawianiem dwóch okładek to jest problem bo PE nie zawsze ma dwie. Normalnie to faktycznie zlałbym to jaka jest okładka, ale jeżeli chodzi o Larę, to niestety mam na tym punkcie hopla i już :-) Ale możecie się nie martwić, byłem wczoraj przypadkiem w galerii Pestka, zazwyczaj zupełnie mi tam nie po drodze, ale się trafiło, zaszedłem do tamtejszego kiosku i "co ja pacze?" - JEST!!!!! Kupiłem dwa. Dzisiaj po pracy się będę delektował. 12.03.13 dzień w którym PSX Extreme oficjalnie stało się monopolistą To smutne, że Neo+ padło. Zawsze ceniłem to pismo za fachowość, publicystykę i komiksy na końcu. No ale musiałem wybierać (bo to Polska i na wszystko nie stać), więc wybrałem w moim odczuciu lepsze pismo, bliższe mojemu poczuciu humoru. Czyli jak by nie patrzeć moja wina :-( Neo! Przepraszam!
Opublikowano 15 marca 201312 l Dlaczego w niektórych playtestach nie ma wstepnej oceny vide GOW Wstąpienie?
Opublikowano 15 marca 201312 l Cóż, to kwestia dystrybutora. Po prostu Sony uznało, że pozwala nam ocenić tylko finalną grę w całości, czyli single plus multi, a nie tylko fragment jednego trybu.
Opublikowano 15 marca 201312 l Może idąc śladami Kosa http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,13528937,_Ruchome__oceniaczki__Czy_potrzebujemy_rewolucji_w.html?bo=1 rzeczywiście trzeba coś z tym zrobić i zrezygnować z ocen w formie cyfry na końcu?
Opublikowano 6 kwietnia 201312 l Troche zabawnie wypada recenzja The Cave w porownaniu z tematem poruszanym w Zgredgenie. Opinie są różne, to wiadomo. Ale żeby tak po łebkach opisywać grę i wystawiać jej 8- "bo tak"? A niby miało być profesjonalnie.