Fanek 668 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 a gdyby zastosować to DS4 co myślicie? i jakby sie miała żywotność baterii gdy w czasie gry mielibyśmy to podpięte? używał ktoś w ogóle takiego wynalazku do tel czy innych rzeczy? http://allegro.pl/zestaw-power-bank-2600-mah-ladowarka-usb-box-i4888425550.html Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Cena 9.50 mnie nie przekonuje. Może s(pipi)ic baterie. Swoją drogą żywotność baterii w ds4 ssie. Codziennie laduje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 a dlaczego miałoby zepsuć baterię? chyba to normalna ładowarka tyle, że wygodniejsza. Ja mam podobną, ale chyba była droższa, kosztowała koło 40 zł. Pada jeszcze nią nie ładowałem, ale do telefonu sprawdza się super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Cosmos a jaką masz? możesz zrobić test na padzie czy ładuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 globo powerbank, jednak za 20 zł można kupić. Dopiero wyjąłem z opakowania i ładuję, więc potem sprawdzę jak działa z padem Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Ciekawy patent ale wole podłączać kabel pod laptopa i grać w trakcie ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 To nie lepiej podłączyć pod konsole bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Nie mam tak długiego kabla. A ten 170 cm w zupełności starcza bo laptop jest dość blisko. Pora zainwestować w stacje ładującą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Dziwne, że jako posiadacz PS3 nie zaopatrzyłeś się w przedłużacz usb, bardzo przydatna rzecz za mniej niż 10 PLN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 ZARAZ !!!! przecież Mam taki kabel bo podłączałem G27 totalnie o tym zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 ta ładowarka działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 A nie lepiej mieć dwa pady i jednego ładować, a drugim grać? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Pad to wydatek rzędu 220 zł. Trochę sporo Cytuj Odnośnik do komentarza
zte 13 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 pada można normalnie ładować ładowarka od telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) W drugim padzie w odstepie 2 miesiecy zepsul mi sie trigger R2. Naprawilem to, ale Sony pliissss. Niezly badziew Edytowane 6 stycznia 2015 przez Bansai mniej łaciny proszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Na dwóch białych padzikach pojawiły mi się niedawno drobne 'niedoskonałości', które sukcesywnie się pogłębiają. Te pady faktycznie wołają o pomstę do nieba. W jednym silniczki od shocków pracują nieprawidłowo w skutek czego pad wibruje w dość dziwny sposób. Myślałem, że w tych białych padach nie będzie już problemów, a tu lipa. Nie chce mi się już bawić w serwisy, bo ponownie będę musiał pewnie czekać miesiąc na pada Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 12 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2015 (edytowane) doszedłem do wniosku, że najlepszą i najtańszą metoda problemu rozładowywania pada bedzie kupienie 5m kabla, ktoś używa może takiej długości? nie jest za długi nie ma problemu? 3m byłby za krótki, siedze 2-2.5m od konsoli i byłby tylko na styk bo baterii chyba nic sie nie stanie, gdy ładujemy podczas gry? mało kiedy zdarzy mi sie, że pad chce papu podczas grania, ale jednak czasami pojawia sie taka sytuacja Edytowane 12 stycznia 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 12 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2015 Ja mam 10m przedłużacz USB i przy PS3 nie ma żadnych problemów więc kupuj bez zastakowienia, bo to koszt kilku PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Fanek, jak nie z rewi.zjami to z padem wymyślasz jakieś herezje. Możesz grać i ładować pada, nic się nie stanie. Po to masz kabel w zestawie, by go ładować jak padnie bateria podczas gry. To samo było przy PS3. ładujesz kiedy chcesz, czy to podczas użytku czy podczas nieużywania. Po prostu ładowanie podczas grania będzie wolniejsze, co oczywiste. Nie przyszło mi nawet do głowy, że mogą być tacy, co pada ładują tylko jak go nie używają Kompletny bezsens i przymus posiadania dwóch padów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Rozne mity kraza po internecie. Nie martw sie Fanek, bateria Ci nie wybuchnie od metody Play and Charge Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 3m byłby za krótki, siedze 2-2.5m od konsoli i byłby tylko na styk Kabel z zestawu ma 1,5m więc z przedłużaczem daje to 4,5m. Zrobisz jeszcze z dwie pętle, a i tak będzie zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 DS4 to największe (pipi)ostwo pod słońcem. Pierwszy pad od 17 lat który nie wytrzymał roku... Przepraszam wytrzymał prawie rok Ale tylko półtorej miesiąca grania w Guilty Geara pad od ps2 przeżył wszystko pad od ps3 przeżył tysiące walk w Tekkeny Calibura Virtua Fightera Persone SF4 BlazBlue pewnie jakieś 50 tysięcy walk w wszystkie te gry i do teraz dziala wysmienicie. DS4 nie wytrzymał 2500 walk w Guilty Geara xD. Jest jeszcze na gwarancji więc pewnie przejdę małe piekiełko z serwisem Sony nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Bez sticka do bijatyk lepiej nie podchodzic jesli ma sie PS4, ten pad nie zostal stworzony do takich wyczerpujacych sesji, mojemu znajomemu od gry w Diablo 3 trigger sie zlamal, TRIGGER, pad mial jakies 3 miesiace chyba. Jesli chodzi o gwarancje to troche sie poprawili chyba, zmienili bodajze firme ktora im to naprawia, co prawda znajomy czekal miesiac na pada, ale nie bylo zgrzytow ani problemow z komunikacja jak to na poczatku mialo miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Nie wiem jak to wygląda w UK Ale pewnie nie wiele lepiej mam ostry w(pipi) na ten kawałek szmelcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Uriziel 5 Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 Mam do was pytanie jak wy trzymacie tego pad od ps4, jaki uchwyt ? Gram dużo w coda i mnie strzela szlak od tego pada, już próbowałem rożnych ułożeń dłoni i po jakimś czasie bolą mnie dłonie, albo źle się ustawiają kciuki na analogiach, albo (pipi)..owy jest chwyt na trigery itd.. Wcześnie grałem na padzie od 360, leżał mi w dłoniach idealnie, mam też pada od xbox ona do pc i także leży idealnie w dłoniach, biorę i gram, nie myślę o padzie. A ten od ps4 tragedia dłonie bolą po chwili, nie tylko ja tak mam podobne odczucia ma moja dziewczyna.Są jakieś zamienniki, albo lepiej można jakoś podłączyć pada od xbox ona, bo to by było idealne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi