Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 36,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie ogrywam i dla mnie to mała rewelacja! Dla takich gier kupiłem 3ds-a i teraz czekam tylko na "Mario i Luigi Dream Team" i oczywiście "Donkey kong country 3ds".   Luigi's Mansion 2 to moje pie

• grzybiarz
    grzybiarz

Przyznam się do dwóch rzeczy: nie grałem w poprzednie przygody Luigiego, bo nie miałem GaCusia, a poza tym - wydawało mi się, że w erze PS2/XB/GC - wyrosłem z gier:) A druga rzecz, to odpaliłem Luig

• Widzę, że w końcu kupiłeś 3dsa i odkrywasz ile ta konsola ma sztosów :-P Udanej zabawy.  P. S. Pamiętaj o ds jeszcze! 

Opublikowano

Oryginał mam na półeczce i mogę sobie w każdej chwili odpalić spokojnie na CRT, więc za remake podziękuję. No ale fajnie, że inni będą mogli sobie zagrać.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakoś remake trochę mi się wydaje mniej przystępny,  chyba przez nieco udziwnione sterowanie. Drugą część przeszedłem z przyjemnością, a ta wydaję bardziej archaiczna i nie tak dobrze dostosowana do 3dsa :/

Opublikowano

No właśnie kto grał niech daje opinie:) Ja gram w dwójeczke i czego się zupełnie nie spodziewałem, gra chyba wyląduje w moim Topie Topów:) Jest taki miód, że RDR2 się kurzy..matko czemu nie ma więcej takich gier

Edytowane przez izon

• 4 lata później...
Opublikowano

Proszę o przeniesienie do działu switcha

@Rayos

Opublikowano

Jak się ma dwójka w porównaniu do trójki? Pewnie tylko na silnik z trójki przerzucą więc jestem ciekaw jak gamepleyowo się prezentuje 

Opublikowano

Gry są podobne z tą jedynie różnicą, iż w 2 są zamknięte lokacje, które należy przechodzić - czasem większe, czasem mniejsze. Ale gra jest znakomita. Po prostu w 3 ulepszyli to co w 2 było już dobre.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cała seria jest świetna i remake LM1 i LM2 to świetne gry i świetne są wersje z 3DS. Polecam. Ograłem Lm1 i 2 chwilę przed lm3 i wcale gorzej mi się nie grało. 

Opublikowano

3d w Luigi jest znakomite i żadna piękna graficzka na switcha nie zmieni jej pozycji.

Opublikowano
W dniu 21.06.2023 o 23:43, Daffy napisał:

Jak się ma dwójka w porównaniu do trójki? Pewnie tylko na silnik z trójki przerzucą więc jestem ciekaw jak gamepleyowo się prezentuje 

Imo 2 lepsza, zresztą dla mnie to najlepsza część serii ze względu na najbardziej klimatyczne lokacje. 

W dniu 21.06.2023 o 23:09, Dr.Czekolada napisał:

A kupiłem niedawno wer na 3ds. Nintendo znowu mi to robi od czasu Xeno1 :whyyy:

Polecam jednak wersję na 3ds, na switcha nie przeniosą wszystkich funkcji.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ta gra to była topka graficzna na N3DS, a teraz zapowiada się topka na Switchu:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi się bardziej styl graficzny w 2 niż w 3 zawsze podobał. Jest mniej cukierkowy.