Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 37,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie ogrywam i dla mnie to mała rewelacja! Dla takich gier kupiłem 3ds-a i teraz czekam tylko na "Mario i Luigi Dream Team" i oczywiście "Donkey kong country 3ds".   Luigi's Mansion 2 to moje pie

• grzybiarz
    grzybiarz

Przyznam się do dwóch rzeczy: nie grałem w poprzednie przygody Luigiego, bo nie miałem GaCusia, a poza tym - wydawało mi się, że w erze PS2/XB/GC - wyrosłem z gier:) A druga rzecz, to odpaliłem Luig

• Widzę, że w końcu kupiłeś 3dsa i odkrywasz ile ta konsola ma sztosów :-P Udanej zabawy.  P. S. Pamiętaj o ds jeszcze! 

Opublikowano

Oryginał mam na półeczce i mogę sobie w każdej chwili odpalić spokojnie na CRT, więc za remake podziękuję. No ale fajnie, że inni będą mogli sobie zagrać.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakoś remake trochę mi się wydaje mniej przystępny,  chyba przez nieco udziwnione sterowanie. Drugą część przeszedłem z przyjemnością, a ta wydaję bardziej archaiczna i nie tak dobrze dostosowana do 3dsa :/

Opublikowano

No właśnie kto grał niech daje opinie:) Ja gram w dwójeczke i czego się zupełnie nie spodziewałem, gra chyba wyląduje w moim Topie Topów:) Jest taki miód, że RDR2 się kurzy..matko czemu nie ma więcej takich gier

Edytowane przez izon

• 4 lata później...
Opublikowano

Proszę o przeniesienie do działu switcha

@Rayos

Opublikowano

Jak się ma dwójka w porównaniu do trójki? Pewnie tylko na silnik z trójki przerzucą więc jestem ciekaw jak gamepleyowo się prezentuje 

Opublikowano

Gry są podobne z tą jedynie różnicą, iż w 2 są zamknięte lokacje, które należy przechodzić - czasem większe, czasem mniejsze. Ale gra jest znakomita. Po prostu w 3 ulepszyli to co w 2 było już dobre.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cała seria jest świetna i remake LM1 i LM2 to świetne gry i świetne są wersje z 3DS. Polecam. Ograłem Lm1 i 2 chwilę przed lm3 i wcale gorzej mi się nie grało. 

Opublikowano

3d w Luigi jest znakomite i żadna piękna graficzka na switcha nie zmieni jej pozycji.

Opublikowano
W dniu 21.06.2023 o 23:43, Daffy napisał:

Jak się ma dwójka w porównaniu do trójki? Pewnie tylko na silnik z trójki przerzucą więc jestem ciekaw jak gamepleyowo się prezentuje 

Imo 2 lepsza, zresztą dla mnie to najlepsza część serii ze względu na najbardziej klimatyczne lokacje. 

W dniu 21.06.2023 o 23:09, Dr.Czekolada napisał:

A kupiłem niedawno wer na 3ds. Nintendo znowu mi to robi od czasu Xeno1 :whyyy:

Polecam jednak wersję na 3ds, na switcha nie przeniosą wszystkich funkcji.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ta gra to była topka graficzna na N3DS, a teraz zapowiada się topka na Switchu:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi się bardziej styl graficzny w 2 niż w 3 zawsze podobał. Jest mniej cukierkowy.