Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Tom Holland nowym Spider-Manem w reżyserii Jon'a Watts'a.

tom-holland-685683l.jpg

Edytowane przez Shankor

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 482,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

to ja bym już wolał murzyna

Opublikowano

Co z nim jest nie tak? Przecież wiadomo było, że będzie małolat, do Civil War ta koncepcja pasuje, dlaczego powinienem być zbulwersowany?

Opublikowano

Miałem nadzieję na Stathama albo chociaz Elbe!

Opublikowano

Szkoda że nie Denzel albo Neeson :/

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Będziemy mogli go ocenić po filmie z Thorem gdzie będą obaj polować na wieloryba giganta.

Opublikowano
  • Autor

chu.jowy wybór. liczyłem na tego małolata z białaczką z telenoweli z olivią spencer.

Opublikowano

Myślałem że dla odmiany dadzą już dorosłego Parkera, a nie kolejnego małolata. No ale jest biały, wiec ujdzie.

Opublikowano

czemu co chwile robia reeboty spidermana ?  lepiej bylo by wrzucic jak peter jest juz dorosly a nie kolejny malolat 

Opublikowano

Przecież od początku było mówione, że to będzie reboot i Peter wróci do czasów licealnych. Co wy tacy zdziwieni nagle?

Opublikowano

Z mordy IMO lepszy niż Garfield. Mniejszy cwaniaczek. Szkoda tylko wujka Bena.

Opublikowano

Jeszcze 20 dni, kurde jestem strasznie ciekawy co z tego wyjdzie.

11391362_837671592986636_584948235522136

edit:

oczywiście że 20.  :turned:  my bad.

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

Do 17 jest znacznie więcej niż 10 dni. ;]

Opublikowano
  • Autor

wielka niewiadoma. ale przed gotg też tak się mówiło, a wszyscy pamiętamy jak sprawa się zakończyła.

Opublikowano

Po gotg ludzie nie wiedzieli czego sie spodziewac, bo to raczej mało znany komiks. Tutaj mamy kolesia co sie zmniejsza i lata na owadzie.

Opublikowano

Ten trailer już jakoś lepiej wygląda. Może nawet do kina się przejdę.

Opublikowano
  • Autor

James gunn mówii, że człowiek mrówka to jego ulubiony film marvela zaraz po ajron menie i gotg :).

Opublikowano

Bardzo pozytywna recenzja na IGN, niezły nowy trailer, wygląda na to, że Marvelowi znowu się udało zrobić film co najmniej przyzwoity.

Opublikowano
  • Autor

merisa tomei podobno ma zagrać ciotkę Parkera. jak jej włosy je.bną siwe to bardzo pasuje na may w wersji Ultimate.