Opublikowano 28 czerwca 201410 l Kruku ja też miesiąc przed przejściem na iOS używałem domyślnych ikonek. Wniosek jest jeden - czeka ciebie bogactwo.
Opublikowano 4 lipca 201410 l MotoG mimo, że ma słabszy procek Snapdragon 400 to jest on z tej serii co 800 który duuuuuużo lepiej oszczędza energię. To plus soft daje duże oszczędności. To samo się tyczy GPU. Podobnie jest z M8 vs M7 i S4 vs S5 - przy niemal takich samych ekranach znacznie dłużej nowe wersje chodzą.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Nieco offtop, ale przypomniał mi się jeden koleś, który na tapecie telefonu miał swoje foto, w objęciu z jakimś typem MMA... Jak można mieć siebie na tapecie???
Opublikowano 14 września 201410 l Przeglądnąłem cały temat i niektóre screeny kopią zad, chylę czoła. U mnie dwa dni po przesiadce z prehistorycznego Symbiana na Androida i bez zbytnich kombinacji wygląda to tak: W roli głównej Mgławica Ślimak.
Opublikowano 10 listopada 201410 l W oczekiwaniu na czystego Androida 5.0 wróciłem do fabrycznego Sony Edytowane 10 listopada 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 23 listopada 201410 l Nie no, to nie mój ekran. Ja nie używam żadnych modyfikacji. Poniżej w linku znajdziecie kilka ciekawszych ekranów, czytelników Komputer Świata:) http://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/2014/11/najladniejsze-ekrany-glowne-w-smartfonach-czytelnikow-komputer-swiata.aspx Niektóre naprawdę ładne i aż dziw uwierzyć, że to Andek.
Opublikowano 23 listopada 201410 l Tytuł artykułu trochę nie pasuje, bo łącznie 3 dają radę wg mnie, a reszta to takie zwyczajne nawalone ikonkami. Ten jest ciekawy.
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Troche zabawy z ikonkami. Było przez wiele lat do tej pory: Po dzisiejszych przeróbkach: Nie wiem co tak slabo.
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Nougat jest bardzo spoko, dużo nowych "ficzerów" których używam już co chwile (np. szybka zmiana pomiędzy 2 uruchomionymi aplikacjami). Tapeta jakaś randomowa bo codziennie zmienia na inną.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Gdyby jeden źle chodził to zawsze jest drugi w zapasie Tego na pasku chyba nie da się wyłączyć (HTC M8), albo nie wiem jak. Poza tym przydaje się jak się korzysta z aplikacji. No i to tylko ekran główny, na pozostałych już jest jeden zegar tylko.
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l 56 przesiadka na androbiedę Edytowane 18 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 18 listopada 20177 l Długo szukałem ładnego kalendarza na pulpit no i jest A wy jak tam, macie jakieś ładne tapety na swoich ajfonach X? Edytowane 19 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 22 lutego 20196 l Na dniach ma wlecieć 9.0 na s8 to wreszcie pozbędę się przycisków funkcyjnych na dole. Ogólnie proporcje 18,5:9 są eleganckie do trybu wertykalnego, ale przeglądanie stron horyzontalnie to jest ku,rwa dramat. A moje miasto to BIAŁYSTOK Edytowane 22 lutego 20196 l przez ragus