Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

No ale chyba mozesz skasakowac pre-odrer'a, co nie? Ja chyba tak zrobie- zamowie gre, scigagne bete,a  po jej skonczeniu skasuje pre-order'a. :)

Opublikowano

Miski, Amazon wysyla kody na bete, a preorder mozna skasowac 5 min po zamowieniu ;)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To samo w Euro. Nie wiem co za problem robicie. W każdym sklepie złożenie preordera nie jest równoznaczne z transakcją kupna-sprzedaży

Opublikowano

wiadomo w ogole co ma byc w becie ? ten sam fragment gry, co w alpha ?

Nie wiem, czy warto psuc sobie zabawe w sumie, skoro 3 tyg. pozniej wychodzi pelna wersja.

Opublikowano

W becie ma byc troche wiecej niz w alphie, ale nie sprecyzowali dokladnie ile.

Ja prawdopodobnie pogram sobie tylko PvP a całą co-opwą zawartosc sobie odpuszcze bo jak slusznie wspomniales, 3 tygodnie pozniej bedzie premiera i wole caly miodzik miec juz od poczatku a nie w polowie wyzarty słoik i łapczywe nadganianie "straconego" progresu. No chyba ze postep z bety przejdzie do pelnej wersji, to moze wtedy bym sie skusil.

Opublikowano

no to gra sie moze przejesc zanim w ogole wyjdzie ;)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak wy liczycie 3 tygodnie? Beta startuje 17 lipca, a premiera gry jest 9 września. ;)

jak podliczysz czas trwania bety ktory jest nieznany to byc moze wyjdzie 3 tygodnie :)

Opublikowano

Nie zalapalem sie na alphe, wiec cisnienie na bete mam nieziemskie. Moze we wrzesniu bedzie w co grac na PS4?

Opublikowano

Raczej tak. Jedynie boli brak języka pl przy tak wielkiej grze

Może w fulu dadzą napisy PL.

Opublikowano

Właśnie jakiś czas temu czytałem że nie będzie pl ale nie wiem czy chodziło konkretnie o dubbing czy napisy. Moim zdaniem gra dużo straci jak nie będzie choćby napisów pl pomimo tego że ang nie jest mi obcy

Opublikowano

Chyba w ogóle ma nie być jakiejkolwiek lokalizacji 

Bungie jest bardzo restrykcyjne jeśli chodzi o tłumaczenia, podobnie jak Rockstar

Opublikowano

Jakoś GTA5, MP3 i któreś Halo były zlokalizowane. To żaden argument "restrykcyjne" wtf?

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano
  • Autor

Nie będzie dubbingu ani napisów.

Ninja o PVP.

I jazda z n00bami, 25-0.
Opublikowano

Jakoś GTA5, MP3 i któreś Halo były zlokalizowane. To żaden argument "restrykcyjne" wtf?

Zlokalizowane było Halo 4 robione przez 343 Industries

Opublikowano

Nie będzie dubbingu ani napisów.

I jazda z n00bami, 25-0.

no okej - ale wypelnainie zadan gry 0.
Opublikowano
  • Autor

To że ich tak kosi wypełnie zadania trybu bardziej niż n00b biegający od flagi do flagi przy ratio 0.6.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

no tylko dlatego, ze reszta mimo wszystko do tych flag biega, a jak widac kazdy i tak ma ratio od 2 do 10.0

Edytowane przez easye