qvstra 3 210 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 00:00 to godzina otwozenia serwerow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pazdziochu 18 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Właśnie trwa steam bety z IGN http://go.ign.com/1jQfBzs Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mam klucz Wysyłają już ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ma pewnie ten z preordera.Trzeba czekac aż na @ coś przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 zamiast czekac na kody nie mozecie zlozyc preordera w pss i pozniej go anulowac, jak pisal bansai? Wystarczy zrobic pre-order na EU PSN, nie trzeba go oplacac oczywiscie (nie wiem jak to wyglada w przypadku gdy ktos ma pieniadze ze zdrapki na koncie) a beta i tak zacznie sie pobierac, nie trzeba miec zadnych kodow wiec prawdopodobnie bede mogl swoj komus oddac. Wole sobie pobrac dzis i miec spokoj bo jak sie cala holota rzuci 17ego to znajac zycie psn sie sypnie albo bedzie leciec z predkoscia 3 slimakow na godzine. Beta na PS4 tez wazy 12 gb, choc calosc ostatecznie ma zajmowac 15gb (bardzo mozliwe ze bedzie trzeba cos dociagnac). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Kurde no miałem kod na betę (z Euro) zarejestrowałem go i co dlej, wyślą klucz na email? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ludzie, od czego macie FAQ? Kod powinien ci się pojawić w profilu na bungie net http://www.bungie.net/en/User/coderedemption lub dostaniesz jutro mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dla mnie to jest właśnie po(pipi)ane, dostajesz kod wybierasz platformę i znów czekaj na kod do bety. Gdzie tu logika, po prostu nakręcanie hype Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Gdzieś na bungie net jak juz sie wybrało platformę była zakładka kody itp....dziwne. Czyli wszystkim na maila posła kody ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) zamiast czekac na kody nie mozecie zlozyc preordera w pss i pozniej go anulowac, jak pisal bansai? Pre-ordera radze nie anulowac do czasu zakonczenia Bety, bardzo mozliwe ze Sony sie wycwani przed takimi praktykami i sprawi ze beta bedzie bezuzyteczna. Lepiej go trzymac, pieniedzy i tak nie skasuja, mozna go zrobic nie majac nawet zarejestrowanej karty ani zadnych funduszy na PSN. Dziwi mnie ze ludzie beda woleli dac jakiemus ultra ceulordowi na allegro zarobic zamiast chwile samemu pokombinowac. Edytowane 16 Lipca 2014 przez Bansai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dla mnie to jest właśnie po(pipi)ane, dostajesz kod wybierasz platformę i znów czekaj na kod do bety. Gdzie tu logika, po prostu nakręcanie hype taa, no ja się aż w tym zakręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 zamiast czekac na kody nie mozecie zlozyc preordera w pss i pozniej go anulowac, jak pisal bansai? Pre-ordera radze nie anulowac do czasu zakonczenia Bety, bardzo mozliwe ze Sony sie wycwani przed takimi praktykami i sprawi ze beta bedzie bezuzyteczna. Lepiej go trzymac, pieniedzy i tak nie skasuja, mozna go zrobic nie majac nawet zarejestrowanej karty ani zadnych funduszy na PSN. Dziwi mnie ze ludzie beda woleli dac jakiemus ultra ceulordowi na allegro zarobic zamiast chwile samemu pokombinowac. Dziwi mnie, że administrator klanu PSX Extreme namawia, by nie kupować gry... tylko anulować zamówienie po becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) sry Pany...beta startuje po 12 ?? wiadomo o ktorey wgl??(pipi)ie sie z tym anulowaniem jakby nikt nigdy tak nie robil i bylo to jakies chamstwo... Edytowane 16 Lipca 2014 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Dziwi mnie, że administrator klanu PSX Extreme namawia, by nie kupować gry... tylko anulować zamówienie po becie. Nic takiego nie robie. Po prostu zamiast czekac na kod ktory przyjdzie niewiadomo kiedy lepiej byc po bezpieczniej stronie rzeki i miec juz gre sciagnieta jak beta ruszy. Gre prawdopodobnie kazdy kto jest zainteresowany beta kupi, pomijam juz fakt ze wiekszosc z tych osob ma juz pewnie pre-ordera w jakims sklepie poza PSS. Kolega Bellevar przykladowo kodu nie dostal, mimo iz ma pre-order, to co, ma obejsc sie smakiem ? Nie. Jak anuluje pre-order potem na storze to znaczy ze gry nie kupi ? Tez nie, dalej ma pre-o na ultimie ktora spartaczyla i nie dala mu kodu. Ogolnie zle podchodzisz do tego co robie, ja chce aby jak najwiecej osob sprobowalo bety i przekonalo sie do Destiny. A mowie o anulowaniu w przypadku playstation store'a gdy ktos chcial sciagnac tylko bete. Edytowane 16 Lipca 2014 przez Bansai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) No do bansaia juz prokurator jedzie. Do mnie dzisiaj przyszedł,bo klucz z amazona mam a gre anulowałem. Lepiej się zastanowcie co robocie ja wam radzie. Korporacje tracą miliony na tych kluczach. Edytowane 16 Lipca 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 sry Pany...beta startuje po 12 ?? wiadomo o ktorey wgl?? (pipi)ie sie z tym anulowaniem jakby nikt nigdy tak nie robil i bylo to jakies chamstwo... w kole 19.00 startuje... http://www.destinythegame.com/ca/en/beta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 sry Pany...beta startuje po 12 ?? wiadomo o ktorey wgl?? (pipi)ie sie z tym anulowaniem jakby nikt nigdy tak nie robil i bylo to jakies chamstwo... Beta startuje jutro w godzinach popołudniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Yeti nie wprowadzaj ludzi w blad. Beta startuje 10AM PDT czyli 19 czasu PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Wczoraj czytałem o godzinach popołudniowych, ale ten link od SM1 wszystko wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Dziwi mnie, że administrator klanu PSX Extreme namawia, by nie kupować gry... tylko anulować zamówienie po becie.Nic takiego nie robie. Po prostu zamiast czekac na kod ktory przyjdzie niewiadomo kiedy lepiej byc po bezpieczniej stronie rzeki i miec juz gre sciagnieta jak beta ruszy. Gre prawdopodobnie kazdy kto jest zainteresowany beta kupi, pomijam juz fakt ze wiekszosc z tych osob ma juz pewnie pre-ordera w jakims sklepie poza PSS. Kolega Bellevar przykladowo kodu nie dostal, mimo iz ma pre-order, to co, ma obejsc sie smakiem ? Nie. Jak anuluje pre-order potem na storze to znaczy ze gry nie kupi ? Tez nie, dalej ma pre-o na ultimie ktora spartaczyla i nie dala mu kodu. Ogolnie zle podchodzisz do tego co robie, ja chce aby jak najwiecej osob sprobowalo bety i przekonalo sie do Destiny. A mowie o anulowaniu w przypadku playstation store'a gdy ktos chcial sciagnac tylko bete. Ja tam nie wiem, ale skoro na oficjalnej stronie gry jedynym sklepem w Polsce oferującym klucze do Bety jest EURO a na samej stronie Ultimy nie ma słowa o tychże kluczach (co więcej zapytanie klienta dot. tego aspektu z początku czerwca pozostało przemilczane przez właścicieli) i niska cena, dałaby mi mocno do zastanowienia przed zakupem. Także przepraszam, źle Ciebie oceniłem. Edytowane 17 Lipca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Poki co kodów jeszcze nie ma, albo u mnie coś się zwaliło. Wybrałem konsole i region i wyskoczył komunikat. "You'll find your Destiny Beta download codes below." a niżej zamiast wspomnianego kodu kolejny komunikat "Come back on Jul 17 2014 to get your download code(s)!" trzeba czekac najwidoczniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Mam nadzieje,ze dadza te kody troche wczesniej bo jak je dadza o 19 i wszyscy sie rzuca pobierac to ta bete pobierzemy na 23.07 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Niesamowita historia. Daliby te kody wcześniej to każdy by sobie normalnie ściągnął ale robią mesjasza to trzeba czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Czemu po prostu nie zlozycie preordera w PSN? To chyba najprostszy sposob. I mozna juz pobrac gre. Po co kombinowac z kodami? Ja mam podpieta karte kredytowa do konta i nawet jej nie odpinalem jak bralem Destiny. Wystarczy tylko przeczytac informacje od nich, ze hajs beda sciagac dopiero blizej premiery. Nawet jest dokladna data podana - chyba 5/9. D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi