Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tą samą robię żeby było było szybciej jeszcze jeden mecz multi i będzie, zaraz się zrzygam, caly dzień gram i mam dość tej kaźni już :P

Udało się. Teraz sobie zagram w świeżo zakupione Diablo. Jakby co to koło 23 mógłbym zagrać Vault Of Glass Hard :) 

Edytowane przez orion50

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Tą samą robię żeby było było szybciej jeszcze jeden mecz multi i będzie, zaraz się zrzygam, caly dzień gram i mam dość tej kaźni już :P

O dziwo nie miałem problemów z zabijaniem Voidowymi broniami w pvp. Po ok 8 meczach już wszystko było. Atheon, jakaś fuzja, Truth i przede wszystkim trzymanie się innych i nie było problemu. W jednym meczu nawet miałem ratio 6,5 :P

Polecam robić to na Control, bo wiadomo w jakim kierunku zmierzają przeciwnicy.

Opublikowano

Noo jakbym miał primary z Voidem to nie byłoby problemu, a nie mam :( Może dzisiaj wypadnie i dokończe to bounty :D

Zrobiłem z randomami VoG Hard i z Atheona dostałem 4-te Vision Of Confluence i Stateczek... mam dość, ta gra mnie nie lubi :D mogłoby dać Atheons Epilouge :P 

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Panowie i Panie, 

pomoże mi ktoś w ubiciu Croty na hardzie.

Hram na ps3. 

Nick jak wyżej

Opublikowano

Fajny poradnik Zeratul, dobrze sie to czyta.

Dodałbym jeszcze tylko złotą zasadę Destiny, najpierw prosisz kogoś o przeciąganie przez Weekly i Rajdy, potem jak nabijesz wyższy poziom przeciągasz innych.

Wczoraj dobiłem do 20 poziomu na drugim Tytanie, tak jak pisze Zeratul zajęło to 10h, po założeniu tego co miałem w schowku mam 31 level :D Jestem gdzieś na Venus, kończę z fabułą podstawki, bo mam odblokowany VoG. Zaczynam misje od Eris, żeby odblokować Crotę. Mam kilka podwójnych broni - Fatebringer, Atheon Epilogue, Peredyths Revenge, Icebreaker więc może obejdzie sie bez częstego przekładania broni.

Opublikowano

Co w tym wyjątkowego? :) chyba, że nie wylapalem jakiegoś ukrytego przekazu ;)

@Zeratul ile trzeba rzygnac Ci na PayPala żeby dodać Cie do friendlisty via PSN ?

;)

Robi ktoś dzisiaj weekly na 30/ nightfall? Pyknalbym druga postacią, coiny zawsze na propsie ;)

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Co w tym wyjątkowego? :) chyba, że nie wylapalem jakiegoś ukrytego przekazu ;)

@Zeratul ile trzeba rzygnac Ci na PayPala żeby dodać Cie do friendlisty via PSN ?

;)

Robi ktoś dzisiaj weekly na 30/ nightfall? Pyknalbym druga postacią, coiny zawsze na propsie ;)

Ja chętnie zrobię nightfalla i weekly , napisz tylko kiedy chcesz zagrać.

Gjallarhorn w modelu easy finance ? Take my money!

Opublikowano

Dzięki za opinie.

Idę poprawiać literówki.

wysłałem zapa. może wreszcie uda mi się zrobić vog'a bez skuchy grając z kimś ogarniętym :P

Opublikowano

Nawet nightfalla nie zagraliśmy bo w(pipi)ienie na tą grę przebija sufit - chcesz zagrać strike z dlc? nie możesz, zmień postać Loading, wrzuć giwery do sejfu Loading, zmień postać Loading, dołącz do fireteamu Loading, zapomniałeś giwery? Loading  :facepalmz:

Pałka się przegła...

Plan na jutro:

Weekly 

Nightfall 

VoG Hard

Crota AKA Guvno Obesrane

I koniec,  na minimum dwa tygodnie, #TylkoDobreGry.

Orion i Piotros też robią przerwę więc możemy się założyć kto pierwszy się złamie i zacznie grać. (wizyta u xura jak będzie miał coś fajnego się nie liczy ;) )

Opublikowano

Ja plan na ten tydzień (według Destiny) wyrobiłem... nie sądziłem, że uda mi się kupić rękawiczki i buty dla Tytana i Warlocka :) Dzięki temu bliżej mi do 32 poziomu. Na Huntera zabrakło mi już czasu, ale przede wszystkim chęci...

Teraz pozostanie wymaksowanie nowego uzbrojenia dla Warlocka i będzie miał 32 poziom, ale jak za PvP normalnie nie przepadałem, to teraz strasznie mi ten tryb obrzydł... :( Szczególnie jak się pojawiały osoby z Vex'ami, to mój Suros nie wyrabiał, a jeszcze jak ktoś miał wyrzutnię rakiet z naprowadzaniem, to krew mnie zalewała... :( Dawno nie wydawałem takich ilości pieniędzy w grze na zakupy, a to wszystko przez Iron Banner'a. Niestety nie miałem kupionych żadnych rzeczy, które zwiększają doświadczenie, no i jeszcze te 4 części uzbrojenia + Scout Riffle były kosztowne, już nawet nie starczało mi pieniędzy, żeby kupować ulepszenia do broni... koszmar...

Plan na następny tydzień (według Destiny) VoG hard, Crota normal/hard + w piątek wizyta u Xur'a... w środę będzie już Resident Evil Revelations 2, więc mam nadzieję, że do wieczora się ściągnie i będzie moment na odwyk. Taki plan dla Destiny mógłby zostać, bo ekipa zebrała się fajna, a miałbym wreszcie czas pograć w stertę zaległości... :D

Opublikowano

Dzięki za opinie.

Idę poprawiać literówki.

wysłałem zapa. może wreszcie uda mi się zrobić vog'a bez skuchy grając z kimś ogarniętym :P

Dlaczego nie spróbujesz wbić tego trofika na Crocie? Wydaje się łatwiejsza.
Opublikowano

Ja proponuje Crote... 30min sie normala robi. Moge lampy solowac i leciec mieczem crote.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Jutro, 24 luty, serwery i strona bungie będzie wyłączona od 19 do północy. A więc tydzień dla mnie rozpocznie się w środę ;)