Opublikowano 14 czerwca 201410 l na bete bez problemu zrob oreorder w sklepie i masz;) na alfe to szczescie na twiterze lub od dobrej duszy ja poluje od 11tej i juz odpuszczam
Opublikowano 14 czerwca 201410 l no fchu,j dobrze to wygląda. Widzę, że wszyscy pod wrażeniem widoków z Tower są
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Polecam zagrac. Rozumiem, ze taki save z bety raczej nie bedzie działał w fullu? Tak juz dzisiaj zaplacilbym za preordera! Skok + JetPack takze trzeba w tej grze wyczuc, zeby wszedzie doskoczyc/doleciec. Będziesz mógł przenieść postać z bety do pełnej wersji ! Nie wiadomo tylko co z Alfą Potwierdzili to ? Beta kusi coraz bardziej...
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Jezeli ktoś bedzie chciał kod do bety to bede miał do oddania. Bo zamówię pre-order i podobno dostane kod na betę. Jeden juz mam wiec drugi bede mógł komuś w przyszłości oddać. Ale to dopiero po zamówieniu pre-ordera jak wyślą kod.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Oglądam te streamy i zaczynam się jarac tym tytułem te numerki wylatujace po trafieniach to XP jak w borderlands? E: Ok screen trzy posty wyżej to odpowiedź na moje pytanie Edytowane 14 czerwca 201410 l przez chris85
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Polecam zagrac. Rozumiem, ze taki save z bety raczej nie bedzie działał w fullu? Tak juz dzisiaj zaplacilbym za preordera! Skok + JetPack takze trzeba w tej grze wyczuc, zeby wszedzie doskoczyc/doleciec. Będziesz mógł przenieść postać z bety do pełnej wersji ! Nie wiadomo tylko co z Alfą Potwierdzili to ? Beta kusi coraz bardziej... Nigdzie nie potwierdzili i bardzo dziwne by to było (balans trudności na starcie by poleciał na ryj).
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Jeden dzien alfy a tutaj tyle pozytywnych emocji zwiazanych z ta gra Zakup na premiere gwarantowany Edytowane 14 czerwca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Ja jestem zmiażdżony. Szkoda, że alpha tylko do jutra, bo bym tylko w to szpilał. PvP ma ogromny potencjał. Dla mnie to coś pomiędzy CoDem a Halo w kwestii gameplayu. Słupek pisał, że mu się kojarzy z Mass Effectem - totalnie to samo miałem Podsumowując to takie Mass Effect Borderlands Halo Online. Edytowane 14 czerwca 201410 l przez Radovan
Opublikowano 14 czerwca 201410 l czy zdarzyło Wam się, że w Tower jest np nie wiem z 15 różnych osób czy zwykle biegacie tam sami?
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Zdarzylo sie, ale co bardziej mnie zdziwilo, sporo osob we free roamie, ktorzy nawet nie majac Ciebie w znajomych nagle zapraszaja do gry. Edytowane 14 czerwca 201410 l przez easye
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Ja w pve, pvp i Tower zawsze mam pelno ludzi, moze masz problem z NATem? Jak masz np. ograniczony to bedziesz sie laczyl do ludzi ktorzy tez takowy maja, a ich jest zdecydowanie mniej bo wiekszosc ma otwarty.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l ja świat mam praktycznie kompletnie pusty. mam NAT2, więc tak jak 99% ludzi łączących się przez router i nigdy z żadnym online problemów nie miałem. gram teraz i zero randomów. dodatkowo jak wybierałem destination, to pokazało, że we freeroamie jest jeden mój znajomy. więc wlazłem i myślałem że go jakoś zaznaczy na znaczniku czy coś, tymczasem nie mam pojęcia gdzie on jest. edit dodam, że pvp działa bez problemowo, matchmaking bardzo szybki Edytowane 14 czerwca 201410 l przez waldusthecyc
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Destiny takie latwe. Sam biore tego wizarda na 2 strzaly z shotguna. W ogole nie wiem czy to gear czy co ale tego robo-pajaka zdjalem w 15 min solo.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l gra się naprawdę rewela. Szczególnie w copie. Co chwilę jakiś kumpel wpada, biegamy, planujemy. Wciąga jak bagno. Szkoda, że tak krótko : / kupuję na bank.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Destiny takie latwe. Sam biore tego wizarda na 2 strzaly z shotguna. W ogole nie wiem czy to gear czy co ale tego robo-pajaka zdjalem w 15 min solo. ? hmmm że co ? wczoraj w trzy osoby walczyliśmy z bossem chyba z kilkanaście minut i co chwilę ktoś ginął. Zmień sobie poziom trudności
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Siemaneczko! Jak u Was z lagami na pvp? Wiadomo już gdzie Bungie postawiło serwery w Europie? Wczoraj zagrałem jeden meczyk i ping musiałem mieć spory, zastanawiam się tylko czy to wina wifi w PS4 czy odległości do serwerów.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l rzeczywiście miałem parę razy takie sytuację że przeciwnik się teleportował ale to może wina słabych serwerów przygotowanych na alfę
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Headshot feeling na wysokim poziomie. Lubię to. Pompka też daje radę. Już dawno tak dobrze mi się online nie strzelało. Dziwne i jednocześnie bardzo dobrze, że aspekt strzelania kojarzy mi się z cs1.6 (oczywiście bez pojazdów i działek). Mnie wersja alpha kupiła. Edytowane 15 czerwca 201410 l przez Gość
Opublikowano 15 czerwca 201410 l wut? tu się zmienia poziom trudności gdzieś?to straszna lipa - myślałem, że poziom trudności rośnie z level i trudniejszymi lootami dostępnymi na mapie gdzie to się zmienia? jak działa wtedy matchmaking w pve? ktoś ma na easy a ktoś na hard?