Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 No zdradziles nazwy postaci, to jakie jest zakończenie i jak się po nim czuleś. Ku.rwa normalnie się teraz nie domysle o co moze chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 aaaaa to źle to ubrałem w zdanie bo smuteczek był z powodu tego że to już koniec Tzn rzadko ostatnio zdarza się gra której nie mam dość przed końcem a chciałbym jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 hmmm, może nowy wolfenstainik to rzeczywiście dobra gra, nie nastawiona na Hajpiszonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2014 Nie macie problemów z grafiką na ps3? Czasem nagle doczytują mi się tekstury, że momentami grafika lepsza i ostra a momentami rozmazana. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2014 podobno na ps3 i xbox 360 gra ma trochę spartolone porty. Za dużo gier ostatnio stoi w rozkroku między generacjami. Jak coś idzie na sprzęcie z tamtego roku i sprzęcie z 2006 to nie może na obu dobrze działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 25 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 maja 2014 (edytowane) Nie macie problemów z grafiką na ps3? Czasem nagle doczytują mi się tekstury, że momentami grafika lepsza i ostra a momentami rozmazana. Taka jest specyfika silnika na ktorym ta gra dziala czy Idtech5. Wymusza on ciagle 60 fpsow, przez co rozdzielczosc i tekstury czasemw trakcie gry sie piep.rza, byle tylko utrzymac plynnosc. Edytowane 25 maja 2014 przez Kre3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2014 Nie macie problemów z grafiką na ps3? Czasem nagle doczytują mi się tekstury, że momentami grafika lepsza i ostra a momentami rozmazana. Taka jest specyfika silnika na ktorym ta gra dziala czy Idtech5. Wymusza on ciagle 60 fpsow, przez co rozdzielczosc i tekstury czasemw trakcie gry sie piep.rza, byle tylko utrzymac plynnosc. Na PS4 tak też jest Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 26 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2014 Doczytywania tekstur na PS4 nie uświadczyłem, a połowa gry za mną. Z kolei rozmycie tekstur w oddali jest dość nagminne. Zasadniczo graficznie jest co najwyżej poprawnie, choć momentami Wolfenstein naprawdę atrakcyjnie potrafi wyglądać. Dla mnie to idealny przykład na to, że wolę 30fps z dopasioną grafiką jak w inFamous, niż betonowe 60fps z bardzo nierówną grafiką. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2014 sorry chodziło mi o rozmycie zwłaszcza jak wchodziłem do jakiegoś szybu wentylacyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2014 Dzięki chłopaki - bałem się, że konsola mi pada na ryj albo, że jakaś gra uszkodzona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gretzky 4 Opublikowano 29 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2014 Polecam,swietna gra! Zgadzam sie ze to w tej chwili najlepszy singlowy FPS na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 29 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2014 Fakt, skończyłem dwa dni temu kampanię i to zdecydowanie najlepszy singlowy fps na nextgenach aktualnie. najlepsze jest to, że za bardzo nie widać na horyzoncie niczego, co by się miało do tego poziomu choć zbliżyć. jedynie Visceral w tym roku chyba jest w stanie zagrozić temu tytułowi. Sent from my iPad using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 29 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) Będzie dobra zniżka -> na bank kupię. Chyba, że wcześniej w PS+ się pojawi. Fajnie jakby SI do tego czasu poprawili. Edytowane 29 maja 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gretzky 4 Opublikowano 29 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2014 Kup,nie pozalujesz! Sprawia mase frajdy o ile nie vedziesz graficznie oczekiwal drugiego Killzona :-) Ja jako gracz dinozaur(rocznik79) czerpie z tej gierki mase frajdy. Wysłane z mojego PMP5570C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2014 killzone ma może grafikę ale singiel znudził mnie po 30 min a ta gra trzymała mnie do końca. Naprawdę rzadko trafiam na grę która nie pozwala mi uruchomić innego tytułu podczas jej ogrywania. W tym roku Wolf i Thief to dwie takie gry które skończyłem bez odrywania się od tych tytułów. Taki np infamous czy AC 4 choć dobre to grałem razem z tytułami na ps3, 3ds czy na pc jednocześnie. Dla mnie klimat zawsze wygrywa z ładną grafą czy super mechaniką. P.S. Dark Souls 2 nie liczę bo mam 100h ponad i nadal gram To gra w której czasem przerwy trzeba robić bo się człowiek wkurzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
popi_91 0 Opublikowano 29 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2014 Fakt, skończyłem dwa dni temu kampanię i to zdecydowanie najlepszy singlowy fps na nextgenach aktualnie. najlepsze jest to, że za bardzo nie widać na horyzoncie niczego, co by się miało do tego poziomu choć zbliżyć. jedynie Visceral w tym roku chyba jest w stanie zagrozić temu tytułowi. Sent from my iPad using Tapatalk Visceral? Masz na myśli Battlefield Hardline od Electronic Arts oraz Visceral Games? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Same skrajności...padaka to nie jest ale najlepszy fps na nextgenach aktualnie? Sorry nie ten świat...Gra nie wyróżnia się niczym szczególnym. Kilka odschollowych patentów i to wszystko. Grafika niestety średnia. Gameplay całkiem przyjemny aczkolwiek czasami irytujący bo spawn wrogów 3x większy niż w COD. Na szczęście sporadycznie. Najwięcej zabawy będą mieli Ci co kupią grę za max 80 zł. Za 299 zł z PSN i seppuku gotowe...Solidne 7+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 To jaki lepszy fps wyszedł na nowe konsole? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gretzky 4 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Same skrajności...padaka to nie jest ale najlepszy fps na nextgenach aktualnie? Sorry nie ten świat... Gra nie wyróżnia się niczym szczególnym. Kilka odschollowych patentów i to wszystko. Grafika niestety średnia. Gameplay całkiem przyjemny aczkolwiek czasami irytujący bo spawn wrogów 3x większy niż w COD. Na szczęście sporadycznie. Najwięcej zabawy będą mieli Ci co kupią grę za max 80 zł. Za 299 zł z PSN i seppuku gotowe... Solidne 7+. Jestem uzytkownikiem PS4,prosze polec mi cos lepszego. Wysłane z mojego PMP5570C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Singiel w BF4 daje rade, tyle że zajmuje 1/3 czasu i jest trochę bez fabuly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Visceral? Masz na myśli Battlefield Hardline od Electronic Arts oraz Visceral Games?Tak, ten Visceral. Popełnili już kilka imho bardzo dobrych gier w singlu, więc mają u mnie duży kredyt zaufania. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 (edytowane) Wolałbym żeby mnie ukamieniowali niż kazali grać w singel bfa. Edytowane 30 maja 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gretzky 4 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 (edytowane) Wolałbym żeby na mnie ukamieniowali niż kazali grać w singel bfa. Dokładnie,jak by z BF4 wyciąć multi to mamy jednego z większych crapów z gatunku FPS. Wracając do tematu panowie i panie,jak "rozkminić" tą Enigmę ? ;-) Edytowane 30 maja 2014 przez Gretzky Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Ja użyłem YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi