Opublikowano 14 maja 20177 l U mnie oglądanie konferencja na e3 też stoi pod znakiem zapytania. Termin porodu mamy na 11 i nie wiem czy będzie czas na oglądanie gierek ;)
Opublikowano 14 maja 20177 l lmao przecież ty nie rodzisz więc w czym problem? Edytowane 14 maja 20177 l przez Pawcio
Opublikowano 14 maja 20177 l poród masz raz na dziewięć miesięcy, a E3 raz do roku, kumasz priorytety? co za cieniasy tutaj w tym temacie a fuj
Opublikowano 14 maja 20177 l Hahahaha, skoro tak stawiacie sprawę to muszę mojej powiedzieć, że ma się wstrzymać z bólami do 15
Opublikowano 14 maja 20177 l i tak trzymaj cratinfrek, żeby przez kobietę hobby zaniedbywać, jak tak można
Opublikowano 15 maja 20177 l teraz na salach do porodów rodzinnych maja wifi wiec luzik, tylko wez sluchawki bo babki lubia sobie tam pokrzyczec
Opublikowano 16 maja 20177 l Ubisoft właśnie potwierdził, że w tym roku fiskalnym (koniec 31 marca 2018 roku) zagramy w: Assassin’s Creed: Origins Far Cry 5 The Crew 2 South Park Meh
Opublikowano 16 maja 20177 l po zagrywce z watch dogs ta firma nigdy nie powącha moich pieniędzy. Nie wiem czym byliby w stanie mnie zainteresować. Ubidaun
Opublikowano 16 maja 20177 l Assassiny obecnie się przejdały ( unity po 2 godzinach gry leży i czeka w backlogu) ale jeżeli plotki o Far Cry 5 się potwierdzą wyczuwam większom sprzedaż niż FC3 , gier w klimatach westernu nie ma prawie wogóle a FPS/Free Roam to jedynie kojarzę kilka etapów z CoJ/CoJ BB . Po za tym Ubi jest dla mnie martwę , zrobili fajnego świeżego For Honor to kod sieciowy zyebali , zrobili przynajmniej dla mnie przyjemnego w rozgrywce Watch Dogs to nie wiedząc czemu stworzyli potwora jakim jest WD2( póki gra nie będzie na steam za 5 euro nie ma szans bym ją odpalił , ci bohaterowie tak bardzo odpychają od tej gry że nie ma szans bym to ruszył) . Liczę że mimo wszystko AC origin będzie jakimś powiewiem świeżości chociaż jest to wielce wątpliwe po ostatnich częściach. Orientuje się ktoś czy Bethesda robi konfe?
Opublikowano 16 maja 20177 l Sobota – 10 czerwca, 21:00 – Electronic Arts Niedziela – 11 czerwca, 23:00 – Microsoft Poniedziałek – 12 czerwca, 04:00 – Bethesda Poniedziałek – 12 czerwca, 19:00 – PC Gaming Show Wtorek – 13 czerwca, 03:00 – Sony Wtorek – 13 czerwca, 18:00 – Nintendo Ubisoft (prawdopodobnie 12 czerwca, 22:00). http://www.ppe.pl/news/50983/e3-2017-rozklad-jazdy-wszystkich-konferencji.html
Opublikowano 16 maja 20177 l Na obecne Ubi to szkoda strzępić ryja. Zamordowali Raymana, Prince of Persia, Spliter cella. Z taktycznych serii Ghost Recon i R6 zrobili pifpaf dla multika. To już tylko korpo, gdzie o produkcji gry, decydujące głowy mają "exelowcy" a ambitni ludzie stamtąd uciekają. Nie wiem, po co oni tam jeszcze pchają to PC Gaming Show? Dwa ostatnie E3 z tą niby konferencja, to było pośmiewisko. Brak jakiegokolwiek planu na to, jak ma to wyglądać i czym generalnie być. Edytowane 16 maja 20177 l przez Papaj
Opublikowano 16 maja 20177 l Najśmieszniejszy przy Ubisofcie jest ich płacz o to, że jak przejmie ich Vivendi to stracą niezależność itd. Ja się pytam - co się wtedy stanie? Źli panowie w garniturach zaczną doić ich marki wypuszczając co roku kolejne crapy wątpliwej jakości, które nie różnią się niczym oprócz settingu...?OH WAIT
Opublikowano 16 maja 20177 l No jak się nie ma w co grać to nawet przejdzie. EA raczej niczym nie zaskoczy, na Dead Space 4 nie liczę, więc conferencje tych raczych lordów omijam szerokim łukiem. No a South Park bardzo dobry, jak Pan Bluber powiedział.
Opublikowano 16 maja 20177 l UWAGA NIE BRONIE UBISOFTU ale ten assassyn moze nie być taki zły xd jak to egipt może wzieli co ciekawsze rzeczy z tego rise of the osiris czy co tam ubi rzeźbił i skasował na rzecz assassynów kilka lat temu, więc moooooże pojawią się jakieś świeże jak na te serie pomysły. Aczkolwiek obstawiam wchodzenie na obeliski i skanowanie okolicy xd
Opublikowano 16 maja 20177 l ale ten assassyn moze nie być taki zły xd orzech chyba dawno pajonka na twarzy nie miałeś