Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Spider Assylum.

dobrze że nie city :obama:

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 791,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czemu nie gameplay

przecież to był gameplay - usunęli tylko przyciski na ekranie do wciskania w czasie tych QTE 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Spider Assylum.

dobrze że nie city :obama:

Robisz to dobrze.

Opublikowano

Detroit niezle.

Opublikowano

Gameplay z God of Wara: sterowanie czołgiem i qte. Niesamowite. Liczę na płaku płaku, no bo dziecko.

Opublikowano

Gameplay z God of Wara: sterowanie czołgiem i qte. Niesamowite. Liczę na płaku płaku, no bo dziecko.

A walczyles ty kiedys magiczna siekiera czy dla beki tu piszesz?

Opublikowano

Gdzie Bloodborne

Czy to bloodborne?

To nie bloodborne.

Ehh/10

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To cos o zombie pewnie.

Opublikowano

O której zaczyna się ta konferencja?

Opublikowano

Niesamowita konferencja 

Opublikowano

Dobrze, że tylko 45 minut, przynajmniej nie straciłem dużo czasu.

Opublikowano

Ta scenka z Last of Us to matko kochana. Naughty Dog wchodzi na wyższy level :obama:

Ale... gdzie info o Dreams?!!! Hendrix wiesz coś o tym? :D

Opublikowano

O nowy material z Days Gone, a nie jednak chyba Death Stranding, a nie jednak tlou 2.

Te gry sony takie roznorodne xd

Opublikowano

Klimacik the Tlou 2 mocarny, aż mnie bolało jak lali ją tym młotkiem. Będzie fajny film. 

Opublikowano

Plejstejsion.

Opublikowano

Z tej konferencji głównie wyniósłem dużo fajnych indyków, które ogram na Switchu :cool:

Opublikowano

PART II SZTOS, myslalem ze to Pan Kojima, bo bylo dosyc odwaznie, no i jeszcze KOLOSy, ło kurełaaaaaaaaaaaaaaaa.

Opublikowano

Bloodborne 2, remake medievila i gemplej z rdr 2. Nie pytajcie skąd wiem bo nie powiem :)

No to nie pytamy

Opublikowano

Cóż Sony dalej pokazało te same gry - dobrze/źle. Nie wiem. Lineup na 2018 i 2019 mają mocny. Doszła jeszcze ta gra o samurajach od Sucker Punch (miodzio!) i nowa gra Pixel Opus.

Ale już chyba nie ma co liczyć, że mają w rękawach poukrywane jeszcze jakieś potencjalne nieujawnione hiciory.

A i trochę beka, że z zapowiedzi Spiderman/God of War/Detroit dalej nie ma konkretnych dat premier.

No i liczyłem na update do Dreams i Wild od Ancela :(