Opublikowano 30 października 20177 l Czemu nie gameplay przecież to był gameplay - usunęli tylko przyciski na ekranie do wciskania w czasie tych QTE Edytowane 30 października 20177 l przez asax
Opublikowano 30 października 20177 l Gameplay z God of Wara: sterowanie czołgiem i qte. Niesamowite. Liczę na płaku płaku, no bo dziecko.
Opublikowano 30 października 20177 l Gameplay z God of Wara: sterowanie czołgiem i qte. Niesamowite. Liczę na płaku płaku, no bo dziecko. A walczyles ty kiedys magiczna siekiera czy dla beki tu piszesz?
Opublikowano 30 października 20177 l Gdzie Bloodborne Czy to bloodborne? To nie bloodborne. Ehh/10 Edytowane 30 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 30 października 20177 l Dobrze, że tylko 45 minut, przynajmniej nie straciłem dużo czasu.
Opublikowano 30 października 20177 l Ta scenka z Last of Us to matko kochana. Naughty Dog wchodzi na wyższy level Ale... gdzie info o Dreams?!!! Hendrix wiesz coś o tym? :D
Opublikowano 30 października 20177 l O nowy material z Days Gone, a nie jednak chyba Death Stranding, a nie jednak tlou 2. Te gry sony takie roznorodne xd
Opublikowano 30 października 20177 l Klimacik the Tlou 2 mocarny, aż mnie bolało jak lali ją tym młotkiem. Będzie fajny film.
Opublikowano 30 października 20177 l Z tej konferencji głównie wyniósłem dużo fajnych indyków, które ogram na Switchu
Opublikowano 30 października 20177 l PART II SZTOS, myslalem ze to Pan Kojima, bo bylo dosyc odwaznie, no i jeszcze KOLOSy, ło kurełaaaaaaaaaaaaaaaa.
Opublikowano 30 października 20177 l Bloodborne 2, remake medievila i gemplej z rdr 2. Nie pytajcie skąd wiem bo nie powiem :) No to nie pytamy
Opublikowano 30 października 20177 l Cóż Sony dalej pokazało te same gry - dobrze/źle. Nie wiem. Lineup na 2018 i 2019 mają mocny. Doszła jeszcze ta gra o samurajach od Sucker Punch (miodzio!) i nowa gra Pixel Opus. Ale już chyba nie ma co liczyć, że mają w rękawach poukrywane jeszcze jakieś potencjalne nieujawnione hiciory. A i trochę beka, że z zapowiedzi Spiderman/God of War/Detroit dalej nie ma konkretnych dat premier. No i liczyłem na update do Dreams i Wild od Ancela :(