Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Ja tam pier.dole od pięciu lat ta sama buda z i5 i radkiem 7870 na pokładzie. Do partyjek w HoM&M 3, Stronghold: Crusader i Zeus Master of Olympus, czyli do gierek z Pawciowego wieku mi wystarczy. Jak się spie.rdoli to kupie lapka z biedry.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Ta, tylko w kolejną generację też nie wiem czy chce mi się wchodzić, wczoraj pierwszy raz po trzech miesiącach odpaliłem Prosiaka żeby ograć Mafię z plusa i po 15 minutach wyłączyłem, ogram Dżakuzi co za tydzień wychodzi i pewnie znowu przerwa na długi czas
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 22 minuty temu, Figuś napisał: Ta, tylko w kolejną generację też nie wiem czy chce mi się wchodzić, wczoraj pierwszy raz po trzech miesiącach odpaliłem Prosiaka żeby ograć Mafię z plusa i po 15 minutach wyłączyłem, ogram Dżakuzi co za tydzień wychodzi i pewnie znowu przerwa na długi czas To już trzeba leczyć
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Jutro Inside Xbox wygląda na to że będzie: -dodatek do Sea of Thieves -PUBG -Metro: Exodus -Forza Horizon 4 -Fallout 76 -Shadow of Tomb Raider -Devil May Cry 5 -nowa zawartość do State of Decay 2 -The Division 2 i na końcu widać znajomy szum....
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 10 minut temu, oni napisał: i na końcu widać znajomy szum.... Jakieś sugestie? Nic mi to nie mówi. Edytowane 20 sierpnia 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Twitter już mówi, że 21 coś nowego, a ktoś w temacie Cyberpunka mówił że będzie gameplay z E3. Jeśli się okaże prawda to dupa mi pęknie z radości
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, oni napisał: Jutro Inside Xbox wygląda na to że będzie: -dodatek do Sea of Thieves -PUBG -Metro: Exodus -Forza Horizon 4 -Fallout 76 -Shadow of Tomb Raider -Devil May Cry 5 -nowa zawartość do State of Decay 2 -The Division 2 i na końcu widać znajomy szum.... widać Injustice 2 w XGP :] btw. nie będzie elita v2 więc stawiam że może nowa kierownica do FH4. Edytowane 20 sierpnia 20186 l przez Daddy
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 26 minut temu, Patricko napisał: Twitter już mówi, że 21 coś nowego, a ktoś w temacie Cyberpunka mówił że będzie gameplay z E3. Jeśli się okaże prawda to dupa mi pęknie z radości Spokojnie, nie będzie
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l to pokaże Microsoft, na REDACTED bym się nie napalał pewnie to jakiś indyk z PC-ta Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez oni
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 10 września konfa Sony na TGS. Livestream będzie trwał 60 minut. Liczę na nową Yakuzę.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Ja na jakieś informacje o Medievili i potencjalnych remake'ach/wsparciu dla giereczek z pierwszego PSa. Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l To był gamescom?! A tak poważnie to ta impreza przestaje mieć sens 2 miesiące po największych targach w roku. Powinni przenieść to gdzieś na grudzień i byłoby git, coś nowego do pokazania, okazje przed świętami, itd.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Zapominasz, że Gamescom czy E3 to przede wszystkim imprezy dla ludzi, którzy tam przyjeżdżają na miejce. Jakieś konferencje itp. to w sumie efekt uboczny - główna atrakcja to możliwość zagrania w produkcje, których jeszcze nie ma na rynku.
Opublikowano 10 września 20186 l za niedlugo konfa sony z tgs - dziwne ze 10 dni przed targami, czego sie spodziewacie?
Opublikowano 10 września 20186 l Cholera, co się dzieje z tą grą z tym dzikusem i zwierzętami? Znowu zapomnialem nazwy, a tak zayebiscie się zapowiadała. A widzę że chyba po drodze zmaieniła się w g,ownane far cry primal i pewnie ostatecznie anulowane
Opublikowano 10 września 20186 l 8 minut temu, milan napisał: Cholera, co się dzieje z tą grą z tym dzikusem i zwierzętami? Znowu zapomnialem nazwy, a tak zayebiscie się zapowiadała. A widzę że chyba po drodze zmaieniła się w g,ownane far cry primal i pewnie ostatecznie anulowane Wild To chyba też Ancel robi nie? On siedzi nad BGE 2 i nad tym - trochę jeszcze zejdzie myślę, że obie na PS5 wyjdą.