Opublikowano 10 listopada 20186 l nie sprzedaje się, trzeba rozdawać za darmo, na dodatek bez pada, bez pudełka i okablowania
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, tukan napisał: Masz biedny meksie konsolke xd We have a mexican... gears of war omen... and a hat... here, have an xbox xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 10 listopada 20186 l xdddd słodki jeżu jaki „spontan” No ale 320 XOX Enhanced przy gów.nie jakie oferuje PRO jednak robi wrażenie.
Opublikowano 10 listopada 20186 l 3 minuty temu, MYSZa7 napisał: nie sprzedaje się, trzeba rozdawać za darmo, na dodatek bez pada, bez pudełka i okablowania Pewnie i tak nie ma telewizora. I prądu XD
Opublikowano 10 listopada 20186 l Godzina konferencji o dwóch sredniakach, które wyszły pół roku temu i jakimś guwnie z japonii. Ta konfa to jest rzyg
Opublikowano 10 listopada 20186 l Już blizzard miał lepszą konfę XD zawsze mogłeś tego diablo immortala zayebać, a i emocji tyle było, że ten xo18 to jakieś nieporozumienie.
Opublikowano 10 listopada 20186 l jak nie spier.dolą optymalizacji na konsolach to just cause 4 może być czarnym koniem tego roku
Opublikowano 10 listopada 20186 l c0rwa ten dodatek do Sea of Thieves. Ja pie.rdole nie oglądam już dalej Cały event i publika mocno cringeowa, ale to standard u MS
Opublikowano 10 listopada 20186 l Just Cause? Dostałem dwie części za darmo w plusie i obie wywaliłem po kilkunastu minutach, więc...
Opublikowano 10 listopada 20186 l 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: też nie macie obrazu? Mixer działa jak kał, na youtube normalnie śmiga
Opublikowano 10 listopada 20186 l 1 minutę temu, Yakubu napisał: Just Cause? Dostałem dwie części za darmo w plusie i obie wywaliłem po kilkunastu minutach, więc... jakoś niczego więcej się nie spodziewałem po fanie fortnite'a
Opublikowano 10 listopada 20186 l @Yakubu kurła, wejdź tu o północy, napisz raz że sraka i Ci się nie podobało zamiast spamować co dwie minuty, bo jesteś w tym momencie bardziej krindżowy niż ta ich publika
Opublikowano 10 listopada 20186 l Just cause 3 nawet na Xbox one x nie działa za dobrze w full HD a tu ma być 4k. Przeczuwam technicznego potworka. No ale dla mendrka będzie to lepsza gra niż RdR 2 Edytowane 10 listopada 20186 l przez blantman
Opublikowano 10 listopada 20186 l 3 minuty temu, suteq napisał: jak nie spier.dolą optymalizacji na konsolach to just cause 4 może być czarnym koniem tego roku kiedys na pewno bedzie w GP, moj KOX bedzie gotowy.
Opublikowano 10 listopada 20186 l 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: też nie macie obrazu? Jeśli oglądasz przez Mixer to polecam po kablu.
Opublikowano 10 listopada 20186 l 1 minutę temu, Yakubu napisał: Mixer działa jak kał, na youtube normalnie śmiga no właśnie na YT mi się wy(pipi)ał obraz ale reset i znowu śmiga
Opublikowano 10 listopada 20186 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: @Yakubu kurła, wejdź tu o północy, napisz raz że sraka i Ci się nie podobało zamiast spamować co dwie minuty, bo jesteś w tym momencie bardziej krindżowy niż ta ich publika Julia Hardy nawet ok
Opublikowano 10 listopada 20186 l Just Cause 4 taka gierka dla millenialsów, dużo wszystkiego i wszystko na raz, żeby robić wszystko.