Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Chodzi o duzego tomb raidera czy tego male co robia w stylu guardian of light czy jak to tam sie nazywalo? http://www.cdaction.pl/news-39182/gamescom-2014-rise-of-the-tomb-raider-ekskluzywne-dla-xbox-one.html nie chce mi się wierzyć
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Jak ma być czasowy ex to się poczeka i zagra w ładniejszą wersje na ps4/pc. Jednak i tak mocne zagranie.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Kiedy mają być jakieś bomby od Nintendo? Bo remastery i pifpaf na xbona/ps4 średnio mnie interesują.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l sunset wydaje się być szpilem na jeden wieczór. dobrym szpilem na jeden wieczór, ale jednak na jeden wieczór.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Hahahaha, no nie mów, że do forumka Dobrze zrozumiałem, że w tych bundlach będą wersje cyfrowe gier?
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Kiedy mają być jakieś bomby od Nintendo? Bo remastery i pifpaf na xbona/ps4 średnio mnie interesują.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l ja tam nie wiem, ale ta confa niszczy. zydbox wreszcie się pozbierał po zeszłorocznym nokaucie. ciekawe co na to sony
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l stream na xboxie oglądam jednym okiem, forumek zawsze i wszędzie drugim
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l panie kupisz se takie halo: mcc i nie musisz już więcej żadnego fpsa brać przez całą żywotność konsoli. GRA NA LATA.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Colin, ten robaczek na ścianie jest niepokojący. Oby TR był exem tylko tymczasowo..
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Colin, ten robaczek na ścianie jest niepokojący. moja, obecnie 5 letnia, bratanica przykleiła mi jakoś rok temu z tekstem "wuja, to dla ciebie". nie mam serca odrywać
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Coś czuję, że żadnej nowej gry nie zobaczymy, mega słabo ( na plus gameplay z QB ), u Sony pewnie będzie tak samo, więc lipne te konferencje. Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Moldar
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Gejlo wygląda jak Killzone z PS2. Halo 2 oryginalne bylo o niebo ladniejsze od Killzona na PS2 xD PS. Alez pieknie prezentuje sie Sanctuary O_o Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Ins
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Podniesienie ciśnienia tylko przy ogłoszeniu, że TR ma być exem. Ale na bank z czasem wyjdzie na PS4/PC więc płakać nie będę. A jak nie, to trudno się mówi. Miałem zamiar do PS4 dokupić One, ale wolę zainwestować w Wii U. Bliźniaczy system z gorszymi bebechami na chwilę obecną mnie nie zachęca. Może za rok na e3 się to zmieni.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Kiedy Nintendo. Nintendo chyba konfy. Jedynie ludzie beda mogli zagrac w gry. A strone temu dalem ci filmik.