Opublikowano 13 grudnia 202413 gru A to ma stylówę trochę jak The Long Dark - jak będzie survival z craftingiem to jestem na tak O k#rwa, to jest dopiero pajac - jakim cudem tego śmiecia jeszcze nie skasowali w tej lewackiej ameryczce?
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Za zagranie w Wiedźmina 4 chętnie bym zapłacił, za granie w pozostałe gry to deweloperzy musieli by zapłacić mi.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Ależ piękne diversity w tej borderlandsowej ekipie Typ z mieczem to raczej do Soul Calibur powinien trafić - co te Namco
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Most Anticipated Game: GTA 6 Best Multi: Helldivers Best Community: Baldur 3 Best Art: Metaphore
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Ciekawe czemu nie puścili dialogu o non binary w reklamie tego Dragon Age
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Te reklamy obniżek cen ch#jowych gierek Co to za cudak z pinezkami w ryju? Kto zatwierdza te "gwiazdy" na występy i po ch#j to czas marnuje?
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru O kuźwa! Virtua Fighter - fajnie, bo Tekken za mocno odjeżdża w kosmos.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Wypluwają te Yakuzy szybciej niż daje się je zliczyć. Chyba nie ma dla mnie gry z wyższym progiem wejścia
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Jeszcze nowej "Yakuzy" nie skomentowałem, a tu juz Kojima wjeżdża...
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Czy Kojima się zesrał przy mikrofonie? Słyszałem "prrt" W każdym razie beka z typa, że po tylu latach wciąż musi z ziomeczkiem wychodzić na scenę - wygląda to komicznie.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Przecież ten Turok to ma duże szanse być totalnym gównem bo pewnie będzie to jakieś live service