Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fable: Anniversary

Featured Replies

Opublikowano

Fable 1 to jest to <3
Druga część to juć lipa, 3 nawet nie tknąłem.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 32,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• lost chapters

• lol, takie pisanie to jak proszenie o jeszcze więcej klonów CODa w świecie fpsów.   Fajnie że MS obok Halo1 robi kolejnego prawdziwego rimejka a nie tylko podbicie do HD i dymanie graczy jak to robi

• Grałem we wszystkie trzy części (w dwie ostatnie kilkukrotnie) i w każdej raczej trudno zginąć    I to jest jeden z uroków tej gry. Nie mam zamiaru prowadzić walk biegnąc od osłony do osłony lecz zwie

Opublikowano

Opublikowano

Ale sie jaram. Jedynke przeszedlem na wszystkie mozliwe sposoby 8 razy. Jedna z moich ulubionych gier. Premiera jesienia?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja akurat w jedyneczkę nie grałem ale dwójka bardzo mi spasowała, zarówno klimatem jak i rozgrywką a o humorze nie trzeba wspominać

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jedynka >>>>>> dwojka >> trojka

Opublikowano

True, choć imo dwójka też miała to coś, ale jednak jedynka i ten klimat przez ogromne K i muza :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dwójeczka wyglądała świetnie dzięki grafice i to dodawało tonę plusów do klimatu. Trójka to niestety bardzo słaba część. Pograć można, ale szybko się nudzi. To cało królowanie miało być czymś niesamowitym, a okazało się kilkoma decyzjami.

No i okazało się, że wbiłem acziwa przez brak śmierci przez całą grę. Nie wiedziałem o jego istnieniu, więc nawet się nie wysilałem, a tu okazało się, że nie padłem ani razu. Tak prosta była ta gra...

Na remake czekam i już wiem, że się nie zawiodę. Miałem odpalać ostatnio wersję z xboxa,ale jednak poczekam już na reedycję :)

Edytowane przez Moldar

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ehh dla tej gry żałuje, że sprzedałem Xboxa, ten baśniowy klimat był genialny, w sumie to cała gra była ekstra. Mam nadzieję, że kiedyś na PC wyjdzie :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Grał ktoś ? Ja wczoraj parę chwil poświęciłem na tą grę (Dark Souls 2 zszargał moje nerwy), po czym wróciłem do Drangelic Castle. Pewne gry niech zostają w pamięci, choć raczej nic Fable A nie brakuje to jednak nie przekonała mnie do siebie wczoraj. Co dało się zauważyć to to, że gierka chrupie strasznie w pierwszej lokacji bynajmniej(grając z płyty, z dysku trochę mniej). Kiedyś ją zrobię na pewno bo nadal czaruje muzyką i "baśniowością". 7/10 po 30 min gry

• 9 lat później...
Opublikowano

Odkopanie po 10 latach lol Ale jakoś mnie naszło na właśnie coś baśniowego i relaksującego, a Fable z Xboxa wspominam bardzo dobrze

Opublikowano

Mnie w sumie też naszło, mam lost chapters na płycie z CD action. Da radę jakoś podmienić pliki językowe z lost chapters na aniversary?