Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Titanfall

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 163,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

Proponuje zrobic jakas liste kto bierze gre na premiere i kiedy bedzie mial czas na granie. Ja mam preorder, w piatek wracam z roboty  gram caly wieczor + weekend tez mam wolny  :thumbsup:

Opublikowano

Ja tez chce kupic na premiere, ale nie wiem dokladnie kiedy sie ukaze na X360 (gdzies bylo napisane, ze niby 2 tygodnie po premierze na PC). 

Opublikowano

Ale tu jest dział xbox one :D 

Chyba komputronik ma ok cenę, a do tego fakt, że można sobie odebrać osobiście nie czekając na kuriera/listonosza.

Opublikowano

Proponuje zrobic jakas liste kto bierze gre na premiere i kiedy bedzie mial czas na granie. Ja mam preorder, w piatek wracam z roboty  gram caly wieczor + weekend tez mam wolny  :thumbsup:

Zmontowałem temat w dziale online http://www.psxextreme.info/topic/105930-titanfall/?do=findComment&comment=3029646 by oddzielić spis graczy i forumowe ustawki od ogólnej dyskusji.

Opublikowano

wcale to nie wygląda jak CoD :D

Tylko czekać na pierwsze "no scope montage"

Opublikowano

W Halo, Resistance i KZ2 też się strzela ale jednak gunplay się nieco różni od CoDa. Czy nie? :)

Opublikowano

Gunplay w CoDzie to najlepsza rzecz w tej grze. Jeżeli to jedyny aspekt, która jest podobny w Titanfall to bardzo dobrze.

Najlepszy bo chyba systemu który by był bardziej casual-friendly się w FPSie nie da zrobić. A nie sorry, można jeszcze wrzucić mechy.

Opublikowano

No lepiej idź pograć w killzone

Opublikowano

FPSy serio przechodzą kryzys. Shooter online w którym learning curve to praktycznie pozioma linia prosta jest uznawany za hit. Na dodatek najbardziej broni go gość który sporo grał w Halo i wydawało by się że jest ogarnięty. O co tu chodzi.

Opublikowano

I boli cię to tak bardzo? Dla ciebie learning curve jest poziomy, a ja widzę ogromny potencjał w odbijaniu się od ścian i płynnym, jak najszybszym poruszaniu się po mapie, wykorzystywaniu elementów mapy by dostać się w docelowe miejsca. Walki tytanów to w ogóle inna sprawa bo widać kto bardziej umie wykorzystywać jego potencjał w walkach z innymi robotami. Ale wiem, odpaliłeś betę na parę chwil, zobaczyłeś że karabinek szturmowy nie ma odrzutu i granda! Casualowe gó.wno.

Opublikowano

I boli cię to tak bardzo? Dla ciebie learning curve jest poziomy, a ja widzę ogromny potencjał w odbijaniu się od ścian i płynnym, jak najszybszym poruszaniu się po mapie, wykorzystywaniu elementów mapy by dostać się w docelowe miejsca. Walki tytanów to w ogóle inna sprawa bo widać kto bardziej umie wykorzystywać jego potencjał w walkach z innymi robotami. Ale wiem, odpaliłeś betę na parę chwil, zobaczyłeś że karabinek szturmowy nie ma odrzutu i granda! Casualowe gó.wno.

A może komus gra się po prostu nie podoba. Ciężko przyjąć do wiadomości ?

Opublikowano

Jakby kto nie wiedział jak wygląda ta jednostrzałowa snajperka w grze

O! I na to czekałem w grach FPS. Biegający jak wiewiórki z ADHD po dziesiątej kawie snajperzy :i_am_so_happy:

Opublikowano

Wiadomo lepsze jest taktyka a.k.a. kamperstwo w krzakach w battlefieldzie

Opublikowano

HmoS5ty.jpg

Chyba będzie się można przemieszczać za pomocą linek. Bombowo, zwiększy to jeszcze bardziej opcje poruszania się po mapie.

Opublikowano

Za(pipi)iście wyglądają. Wygląda na to, że mapy z bety były najsłabsze :P Ale to zweryfikuje po premierze.

Opublikowano

E tam, mapy w becie były bardzo dobre.