Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 158,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

Proponuje zrobic jakas liste kto bierze gre na premiere i kiedy bedzie mial czas na granie. Ja mam preorder, w piatek wracam z roboty  gram caly wieczor + weekend tez mam wolny  :thumbsup:

Opublikowano

Ja tez chce kupic na premiere, ale nie wiem dokladnie kiedy sie ukaze na X360 (gdzies bylo napisane, ze niby 2 tygodnie po premierze na PC). 

Opublikowano

Ale tu jest dział xbox one :D 

Chyba komputronik ma ok cenę, a do tego fakt, że można sobie odebrać osobiście nie czekając na kuriera/listonosza.

Opublikowano

Proponuje zrobic jakas liste kto bierze gre na premiere i kiedy bedzie mial czas na granie. Ja mam preorder, w piatek wracam z roboty  gram caly wieczor + weekend tez mam wolny  :thumbsup:

Zmontowałem temat w dziale online http://www.psxextreme.info/topic/105930-titanfall/?do=findComment&comment=3029646 by oddzielić spis graczy i forumowe ustawki od ogólnej dyskusji.

Opublikowano

wcale to nie wygląda jak CoD :D

Tylko czekać na pierwsze "no scope montage"

Opublikowano

W Halo, Resistance i KZ2 też się strzela ale jednak gunplay się nieco różni od CoDa. Czy nie? :)

Opublikowano

Gunplay w CoDzie to najlepsza rzecz w tej grze. Jeżeli to jedyny aspekt, która jest podobny w Titanfall to bardzo dobrze.

Najlepszy bo chyba systemu który by był bardziej casual-friendly się w FPSie nie da zrobić. A nie sorry, można jeszcze wrzucić mechy.

Opublikowano

No lepiej idź pograć w killzone

Opublikowano

FPSy serio przechodzą kryzys. Shooter online w którym learning curve to praktycznie pozioma linia prosta jest uznawany za hit. Na dodatek najbardziej broni go gość który sporo grał w Halo i wydawało by się że jest ogarnięty. O co tu chodzi.

Opublikowano

I boli cię to tak bardzo? Dla ciebie learning curve jest poziomy, a ja widzę ogromny potencjał w odbijaniu się od ścian i płynnym, jak najszybszym poruszaniu się po mapie, wykorzystywaniu elementów mapy by dostać się w docelowe miejsca. Walki tytanów to w ogóle inna sprawa bo widać kto bardziej umie wykorzystywać jego potencjał w walkach z innymi robotami. Ale wiem, odpaliłeś betę na parę chwil, zobaczyłeś że karabinek szturmowy nie ma odrzutu i granda! Casualowe gó.wno.

Opublikowano

I boli cię to tak bardzo? Dla ciebie learning curve jest poziomy, a ja widzę ogromny potencjał w odbijaniu się od ścian i płynnym, jak najszybszym poruszaniu się po mapie, wykorzystywaniu elementów mapy by dostać się w docelowe miejsca. Walki tytanów to w ogóle inna sprawa bo widać kto bardziej umie wykorzystywać jego potencjał w walkach z innymi robotami. Ale wiem, odpaliłeś betę na parę chwil, zobaczyłeś że karabinek szturmowy nie ma odrzutu i granda! Casualowe gó.wno.

A może komus gra się po prostu nie podoba. Ciężko przyjąć do wiadomości ?

Opublikowano

Jakby kto nie wiedział jak wygląda ta jednostrzałowa snajperka w grze

O! I na to czekałem w grach FPS. Biegający jak wiewiórki z ADHD po dziesiątej kawie snajperzy :i_am_so_happy:

Opublikowano

Wiadomo lepsze jest taktyka a.k.a. kamperstwo w krzakach w battlefieldzie

Opublikowano

HmoS5ty.jpg

Chyba będzie się można przemieszczać za pomocą linek. Bombowo, zwiększy to jeszcze bardziej opcje poruszania się po mapie.

Opublikowano

Za(pipi)iście wyglądają. Wygląda na to, że mapy z bety były najsłabsze :P Ale to zweryfikuje po premierze.

Opublikowano

E tam, mapy w becie były bardzo dobre.