Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 80 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

MS =

ianrxuwv.gif

Opublikowano

W 2006 trzeba bylo brac druga robote zeby pozwolic sobie na konsole za 600 dolcow..a teraz wychodzi na to ze trzeba jechac do roboty do UK  :teehee:

Opublikowano

W 2006 trzeba bylo brac druga robote zeby pozwolic sobie na konsole za 600 dolcow..a teraz wychodzi na to ze trzeba zamieszekac w UK :teehee:

naprawione

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

photocze12094833.jpg

Kurcze na tej focie obie konsole nie wyglądają już tak różnie. Racja że PS ma wbudowany zasilacz, ale mimo wszystko myślałem, że różnica będzie jeszcze bardziej zauważalna...

Będą dobrze wyglądały ustawione jedna na drugiej w salonie. Jeśli oczywiście Microsoft nie zrobi wszystkiego, żebym z ich konsoli jednak zrezygnował. ;p

Opublikowano

Uwaga, po lewo widzą państo osobnika na poważnie rozważającego zakup xbox one. Proszę się nie zbliżać, może być niebezpieczny.

Opublikowano

microsoft polska bedzie organizował polskie busy za granice, w busie beda stanowiska z konsolami, po przekroczeniu granicy  z niemieszkami, za jedyna opłate 40 euro bedzie mozna pograc na xone. Save'y bedzie mozna zachowac do nastepnej podrozy na specjalnych zakupionych( do zwrotu) pendriveach.

Opublikowano

Microsoft nie zrobi wszystkiego

Ja już nie wiem co by mogli jeszcze zrobić. Spalić nam domy? Matki zgwałcić?

Opublikowano

jako mieszkaniec Polski czuje się wyróżniony

no w końcu nie co dzień jako konsument dostaje się kopa w twarz z buta którym ktoś wcześniej wdepnął w (pipi) :pinch: . Nic kasa która miała iść na zakup XONE (Halo :cray: ) pójdzie na opłacenie + na całą nadchodzącą generacje.

Opublikowano

az mi sie wierzyc nie chce ze az tak skisili,moze po 40stce dostane dobrego xa przy nastepnej generacji , moze to zamierzona strategia.

xbox - srednio

xbox360 - dobrze

xboxone - srednio zle

xbox 720 - dobrze

Opublikowano

Czy mozemy otworzyc oddzielny temat dział zeby to wszystko pozbierac, i wysmiewac osobno?

Bo tej beki jest tyle ze nie mozna obdarowac kazdej farsy po rowno iksdekami i szyderstwami.

Sam nie wiem ile mnie ominelo jak bylem w kiblu :(

Opublikowano

Jakiś czas temu

" Jak donosi serwis Gram.pl, którego redaktorzy skontaktowali się dzisiaj z Microsoftem, Xbox 360 był najlepiej sprzedającą się konsolą ubiegłego roku w naszym nadwiślańskim kraju. "

teraz

brak Polski na liście

FUCK LOGIC

Opublikowano

Jakiś czas temu

" Jak donosi serwis Gram.pl, którego redaktorzy skontaktowali się dzisiaj z Microsoftem, Xbox 360 był najlepiej sprzedającą się konsolą ubiegłego roku w naszym nadwiślańskim kraju. "

teraz

brak Polski na liście

FUCK LOGIC

Konsole moze sie sprzedawaly, ale gierki to na verbatimach lecialy

Opublikowano

Boze Sony powinien teraz atakować i atakowac tymi krotkimi reklamami, bic gnoja poki lezy, polamac palce i zakopac zywcem by scierwo juz sie nie rozmnazalo.

Opublikowano

Ja tam wciąż mam nadzieję, że przez te kilka miesięcy sprawa się jednak jakoś naprostuje. Nie wierzę, że tak sprawnie działająca machina, jaką jest Microsoft może popełnić takie gamingowe seppuku. 

Opublikowano

Jakiś czas temu

teraz

brak Polski na liście

FUCK LOGIC

piractwo to raz

po drugie to i tak śmieszna ilość w porównaniu do uk, nie wspominając o usa.

Opublikowano

Ja tam wciąż mam nadzieję, że przez te kilka miesięcy sprawa się jednak jakoś naprostuje. Nie wierzę, że tak sprawnie działająca machina, jaką jest Microsoft może popełnić takie gamingowe seppuku. 

skoro potrafią spie.rdolić komórki, to kto im broni zrobić to samo z konsolą? to tylko sprzęt.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jakiś czas temu

teraz

brak Polski na liście

FUCK LOGIC

Konsole moze sie sprzedawaly, ale gierki to na verbatimach lecialy

Spójrz na allegro sobie bo już dawno tak nie jest. Nawet Butcher w nowym PSXe wspomniał, że proporcje sprzedaży gier są już prawie takie same na PS3 i X360.

A co do XONE to jest to bardziej niż smutne. Wszelkie wysiłki i inwestycje polskiego oddziału w Xboxa i Xbox Live idą na marne, bo MS postanowił sobie ominąć na początek wiele krajów, ale dlaczego? Mieli miesiace, LATA na przygotowanie wszystkiego a ta konsola to jest wytwór stworzony w czasie przerwy na lunch przez korporatów  z masą rozwiązań które jedyne co robią to ograniczają jego ewentualnego posiadacza.

Sony nie musi nic robić bo MS sam się pogrąża, ktoś z góry powinien przyjść do oddziału marketingu, powiedzieć

GKVuwTU.gif

i zwolnić bandę debili za farsę która czapką zakrywa Sony z 2006 roku.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Teraz się zastanawiam z kolei kiedy na PS4 wyjdzie porządna samochodówka nie-arcade. Myślałem że GT6 to tytuł startowy, ale dzisiaj sprawdziłem, że jednak nie. Dla osoby która nie potrafi przeżyć dnia bez myślenia o samochodach, Forza jest jednak potężnym argumentem.

Opublikowano

Francis jak zawsze w formie, popłakałem się :)

Opublikowano

tumblr_moauugTfHO1r2r06uo1_500.png

NIE WIEM, NIE ZNAM SIĘ, ZAROBIONY JESTEM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.