Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead Rising 3

Featured Replies

Opublikowano

szkoda jedynie ze niewielu polakow ma xone i nie ma z kim za bardzo..

Bedziesz bral Titana? Ja po ciuchu licze ze dzieki tej grze sie rozkreci forumowe granie w gronie Polakow....

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 84,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=hu_ycZCLWoU

• Szczerze, lata mnie to, kompletnie nie muszę tego używać. Z rzeczy które miłoby było przywitać to na pewno przemieniony cykl dnia i nocy (dzień swobodne hasanie po mieście, w nocy nasz bohater zamien

• http://www.youtube.com/watch?v=ZoBTcXPfpw0 wygląda świetnie, mimo że gra była przez długi czas tworzona pod X360 tak samo jak Ryse.

Opublikowano

Granie w gronie Polaków na większą skalę rozpocznie jedynie oficjalna premiera w PL.

Opublikowano

Kwestia czasu. To się zmieni. Z pierwszą konsolą xboxa było podobnie. Teraz, pod koniec jej żywota, była najczęściej kupowaną konsolą na rynku w Polsce :)

Czyli co według ciebie x360 był pierwszą konsolą MS ? :teehee:

Opublikowano

hav3en raczej nie, mam na ps4 killzone i bf4 i w to na codzien cisne i na dluuugo mi pewnie starczy..;)

Opublikowano

Kolejny wypad na miasto, tym razem solo  :turned:  

Edytowane przez hav3n

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chodzą słuchy, że ma wyjść jeszcze jedno DLC do gry - chyba coś związanego w jakiś sposób z grami Capcomu.

Opublikowano

Źródło? Jakoś nie wydaje mi się, by dalej nad DR3 siedzieli zamiast ruszyć dalej.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie o dodatki - czy bez problemu je kupię na polskim koncie? Pytam bo były problemy z dodatkami do dwójki, podobno byliśmy podłączeni pod niemiecki Live i ich zbanowany content był również zbanowany u nas :(

Opublikowano

Powiedzcie mi: grałem ostatnio w jedynke na 360 i bardzo mnie wkurzał zamysł na parcie do przodu i zdążenie w określonym czasie w określone miejsca, plus taki nieco chaos jak na mój ówczesny gust, tj. nie do końca wiadomo co i w jakiej kolejności zrobić.

No i teraz sprawa taka ze fajnie wyglada DR3 i chętnie bym pyknął, ale pytanie jest zasadnicze: jest taka sama mechanika zabawy, czy można atakować i się nie mulić jak przy DR1?

Opublikowano

No jest po tym względem lepiej bo nie ma limitu czasowego

Opublikowano

Co powoduje, że w standardowym trybie gra jest znacznie bardziej przystępna, prostsza i liniowa niż pierwsza część. Chociaż straciła też nieco swoją wyjątkowość, stając się w większym stopniu młócką zombie (czego nabywcy zapewne oczekiwali).

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Mam dziwny problem z DR3 - gdy probuje wlaczyc online, ledwo zaczyna sie wyszukiwac mecz i wywala mnie do Dashboarda, spotak sie ktos z czyms podobnym ?

Sam singleplayer dziala bez zarzutow.

Opublikowano

Przeinstalowalem gre i zaczelo dzialac, sprawa zamknieta.

Opublikowano

A nie mówiłem? :)

Opublikowano

Pofarcilo Ci sie :teehee:.

To co, kto chetny na co-opa ?

Opublikowano

Kupując tą wersję apocalypse na płycie będę zmuszony ściągać przed odpaleniem jakieś chore patche po kilka gb ?

Opublikowano

ktoś jest w fabule (np 3 akt) i ty do niego dołączasz nie musisz być w 3 akcie w singlu

a buleprinty nieważne kto podniesie, później jeden i drugi może już wytwarzać i ma go w menu

Opublikowano

Dzisiaj w co-opie z jakims randomem latalismy z Dildo Minigunami - widok zombiakow z powbijanymi wszedzie rozowymi wibratorami - BEZCENNE xD

W ogole kombinacje niektorych narzedzi i bronie ktore dostajemy za to przechodza ludzkie pojecie, niezle musieli byc tam najarani wymyslajac te bronie :D.

Z pojazdami zreszta podobnie, mieszaknka vana i samochodu do czyszczenia ulic = wciagarka zombie ktora lepi je w kulki i bombarduje nimi ulice, no kur.wa XDD

Ta gra jest zaj.ebista.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dzisiaj w co-opie z jakims randomem latalismy z Dildo Minigunami - widok zombiakow z powbijanymi wszedzie rozowymi wibratorami - BEZCENNE xD

W ogole kombinacje niektorych narzedzi i bronie ktore dostajemy za to przechodza ludzkie pojecie, niezle musieli byc tam najarani wymyslajac te bronie :D.

Z pojazdami zreszta podobnie, mieszaknka vana i samochodu do czyszczenia ulic = wciagarka zombie ktora lepi je w kulki i bombarduje nimi ulice, no kur.wa XDD

Ta gra jest zaj.ebista.

Nie miałem pojęcia, że aż tak po bandzie pojechali :P Dałbyś radę nagrać filmik z tą wciągarką?

Opublikowano

Nie musze nagrywac nawet ;)

Od 4:00 mniej wiecej:

Dodatkowo z tylu jest dzialo dla drugiego gracza w co-opie.