Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead Rising 3

Featured Replies

Opublikowano

Ja dałem se spokój po 5 h. Dead rising 1 to było mistrzostwo. To to rozmazana kupa i to na pc w full hd. :)

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 84,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=hu_ycZCLWoU

• Szczerze, lata mnie to, kompletnie nie muszę tego używać. Z rzeczy które miłoby było przywitać to na pewno przemieniony cykl dnia i nocy (dzień swobodne hasanie po mieście, w nocy nasz bohater zamien

• http://www.youtube.com/watch?v=ZoBTcXPfpw0 wygląda świetnie, mimo że gra była przez długi czas tworzona pod X360 tak samo jak Ryse.

Opublikowano

Ja przeszedlem gre z bananem na gebie, zarowno w coopie z kermitem jak i solo  :banderas:  Zdecydowanie najlepszy tytul startowy obecnej generacji :kaz:

Opublikowano

1 dla mnie jedna z lepszych gier na x360, 2 mehh, 3 jedna z lepszych gier na start xboxa ale faktycznie to dosc specyficzny tytul i nie kazdemu musi podpasowac

Opublikowano

Mi też gra się bardzo podobała, sporo jest w niej do roboty. Chociaż pod koniec zacząłem się już trochę nużyć fedexami i olałem misje poboczne (wcześniej robiłem wszystkie) tylko dobrnąłem do końca i ukończyłem bodajże 2 dlc, po czym wymieniłem na ryse.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Warty ogrania jest ten tytuł ? Na ile starcza kampania ? Jest jakiś split screen w tej grze ? Nie grałem w żadną z poprzednich odsłon DR.

Stoję przed wyborem między Ryse a DR3 i nie wiem co wybrać.

Opublikowano

Bierz DR3, na pewno gra starczy ci na dluzej niz Ryse. W grze nie ma splita ale jest coop po sieci na 2 graczy. Miod podczas siekania hordy zombii az wylewa sie z ekranu :banderas:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wypada mapa względem dwóch poprzednich części? O wiele większa? Dobrze zaprojektowana z masą budynków do których można wejść i ogólne poczucie bycia w wielkiej metropolii nawiedzonej przez zgniłków? Czy raczej głównie rozgrywka pod gołym niebem na ulicach? Jest jakieś mini centrum handlowe? :usmiech:

Opublikowano

jest bardzo duzo budynkow do ktorych mozna wejsc, pelno zakamarkow, piwnic, sklepow, restauracji, barow do ktorych mozna wejsc i skombinowac cos do szamy lub jako bron (nawet salony samochodowe gdzie mozemy zajumac nowe lambo)

mapa to duze miasto, podzielone na strefy - sa przedmiescia, centrum biznesowe itp itd.

sam chyba ponownie przejde gierke po raz 3, mam na dysku a miód jest wielki

Edytowane przez kermit

Opublikowano

No to chyba się skuszę, choć trochę boję się zawodu jak przy "dwójce". Dzięki. :cool:

Opublikowano

obecnie zdecydowanie bardziej polecalbym produkcje rodzinnego Techlandu!

Opublikowano

jest bardzo duzo budynkow do ktorych mozna wejsc, pelno zakamarkow, piwnic, sklepow, restauracji, barow do ktorych mozna wejsc i skombinowac cos do szamy lub jako bron (nawet salony samochodowe gdzie mozemy zajumac nowe lambo)

Owszem. Ale z drugiej strony miasto nie sprawia do końca wrażenia "wielkiej metropolii", a jego wielkość jest nieco sztucznie zwiększona przez długie mosty zmuszające do użycia pojazdów. Gdyby pozlepiać do kupy same dzielnice, obszar byłby znacznie skromniejszy.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:pechowiec:

Ja niestety poddalem sie, jak DR2 nie podszedl mi, to ta gra o wiele bardziej. Capcom,co po nich mozna bylo sie spodziewac

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak tam, obstawiacie że w tym roku Capcom zapowie DR4? Jaką lokacje byście chcieli? bo mi w sumie prócz małego miasteczka na wsi w stylu Case Zero tylko oczywiście bardziej rozbudowanego nic nie przychodzi na myśl. Ewentualnie kolejne miasto tym razem z lotniskiem zaliczyłbym na plus.

Opublikowano

Na nowe Dead Rising licze mocno, te godziny koszenia zombiakow w coopie musza powrocic :fsg:

Opublikowano

Jest możliwość dokupienia dlc to podstawki?bo na stronie pokazuje że tylko pakiet

Opublikowano

Chyba musisz mieć od razu SP. Ja miałem w Apocalypse Edition. Oddzielnie dodatków z AE raczej nie kupisz.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kurczę naprawdę fajna gra w moim odczuciu dużo lepsza niż słaba dwójka. Wiadomo graficznie jest bardzo przecietnie,  720p etc ale jak na grę startową to i tak sie zaskoczyłem, że w miarę to wszystko po patchach chodzi płynnie. Co-op wysmienity, zwijałem się troszkę z beki z cut scenek gdzie postać była Nicka była w masce Servbota xD przypominam prawilnie a tam jakieś poważne rozkminy 

DR2Servbot.png

Z sutqiem porozjeżdzaliśmy trochę klapów :kaz:

heKxp1B.jpg

i spotkaliśmy Karola :shotgun:

z1pZIYM.jpg

Nie moge się doczekać 4. 

Opublikowano

Jak coś to moge pomoc. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jak ja jestem załamany na razie tą grą. Chodzę po mieście w którym połowa budynków jest zamkniętych, kamera za blisko postaci i oczywiście nie można jej oddalić, poruszanie się w rockstarowym stylu jakbym toną kiełbasy biegał. Sama mechanika gry to już nie dead rising, tylko idiotyczne zabijanie zombiaków. Pier.dole, kupie sobie trójpak z xl starych części i wiele lepiej bedę się bawił, a tego chyba nie przejdę. DR4 na ten moment nie biorę, a DR3 to jeden z największych growych zawód jakie miałem.