Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

Opublikowano

Jak multi jakos srednio mnie grzeje, tak pomysl na singla wydaje sie byc ciekawy i to moze byc cos naprawde konkretnego. 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 185,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

Licznik odlicza do emisji nowego odcinka TWD w USA, więc najwyraźniej będzie to jakaś telewizyjna reklama Halo 5. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co jak co, ale soundtrack 5 to będzie kosa. Już muzyka z bety była mega, a te "dźwięki" z tego filmiku też są niezłe.

Mogliby pokazać, jakiś urywek gameplayu ;/ 30-60 sekund i reszta (kolejne 9 minut) na E3.

Oj mówię wam, TO Halo będzie jednym z lepszych ;)

Opublikowano

CAvo1D4WgAAdUBY.jpg

okazuje się że to znowu ARG, tym razem będą pojawiać się regularnie podcasty jakiegoś dziennikarza wojennego

Nudy.

Opublikowano

Fans who tuned into last night’s episode of “The Walking Dead” on AMC got a world-premiere look at the new teaser trailer for Halo 5: GuardiansNext week, during the show’s season finale, the world premiere of the official live-action trailer will provide a first glimpse at the intriguing story of one of the year’s most anti(pipi)ted games – launching exclusively on Xbox One this fall.

http://news.xbox.com/2015/03/games-halo-5-guardians-bullet-trailer?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Opublikowano

live-action trailer 

:bad:

Opublikowano

Ke?

Jeśli trailer będzie na poziomie tego;

Lub tego;

To :banderas:

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Raczej do kolejnego odcinka tego pseudoreportazu ;d

Opublikowano

Wyczuwam jednak coś grubszego.

Mark my words.

Opublikowano

A nie mówiłem?

Opublikowano

Szykuje nam sie ładny rozpie,rdol :banderas:

Opublikowano

Zapowiada sie fajnie, ale mam nadzieje, ze bedzie ang dub+pol napisy, bo Master Chief po polsku to  :niedobrze:

Opublikowano

Zapowiada sie fajnie, ale mam nadzieje, ze bedzie ang dub+pol napisy, bo Master Chief po polsku to  :niedobrze:

Innej opcji nie ma, Halo tylko z oryginalnym dubbingiem. Zresztą zawsze można ustawić region USA/UK.

Opublikowano

Wszystko było cały czas przed naszymi oczami :D

halo-5-beta-install-size.jpg

Opublikowano

10.27 gb :banderas:

Bijcie za głupotę, ale nie czaję zakreślenia również daty 4/12/2014.

Opublikowano

@up

data premiery - 10.27 .2015

EDIT

Ok, źle przeczytałem. Też nie czaję.

Edytowane przez Spaulding

Opublikowano

Premiera zaznaczona, zeby bylo wiadomo do czego cyferki u gory sie odnosza. Czyli do daty premiery.

Opublikowano

10.27 gb :banderas:

Bijcie za głupotę, ale nie czaję zakreślenia również daty 4/12/2014.

Zapomnial pewnie, ze jest 2015...

Mam nadzieje, ze Cortana powroci w jakis sposob i nie bedzie to sposob znany z Halo 3...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.