MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 pewnie sie pojawią po paru tygodniach. Przecież będą zmieniać cyklicznie playlisty, nie wiem o co tyle krzyku Odnośnik do komentarza
Fafik-IX- 40 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nierozumiem po co zmieniać playlisty?? To była chyba najgorsza nowinka w halo4 l, pojawia się fajny tryb gry, człowiek się wciąga a tu nagle zmiana i dają jakieś (pipi). Tryby powinny być na stałe i to wszystkie. W halo 3 tak było i jakoś nigdy nie było problemy ze znalezieniem meczu. Gdzie są ku..wa dubelki i multi team!!! Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) pewnie sie pojawią po paru tygodniach. Przecież będą zmieniać cyklicznie playlisty, nie wiem o co tyle krzyku Ponieważ trzeba pomarudzić przed premierą, ból dupy itd Mimo że wyraźnie napisałem aby zobaczyć takie playlisty trzeba wejść w halo channel i tam na nie zagłosować. Edytowane 14 Października 2015 przez Salwador Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja nie bardzo rozumiem czemu z defaultu nie ma Doubles, ktore bylo dosc popularne. Z drugiej strony wolalbym uniknac 50mln trybow, bo bedzie dlugo sie szukalo gier... Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Niestety...po przeliczeniu walorów pieniężnych to stać mnie tylko na "zwyklaka" Szkoda, bo wolałbym tą bogatszą wersję w steelbooku. Póki co najbliżej mi do zakupu "ordinary edition" w RTV Euro AGD po 229 z jakimś bliżej nieokreślonym bonusem. Jest gdzieś taniej i krzystniej? Odnośnik do komentarza
Fafik-IX- 40 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jeżeli masz dobrego kolegę, dla którego możesz powierzyć swoje konto to kupcie wersję cyfrową, wyjdzie wam na głowę po 120zł Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 UP Nie bawię się w takie rzeczy, poza tym takie arcydzieło wypada mieć na półce... 1 Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dość ciekawa oraz ważna wzmianka: "Here on Halo Waypoint and Halo Channel, we’ll support a fully-featured stats experience for Halo 5, but giving the community the ability to compile stats will allow developers to craft their own statistical story and experiences. The Halo API program is currently in private beta, and we’re working with both professional and community organizations including ESL, MLG, Halo Charts, Halo Tracker, and more so that they can hit the ground running when Halo 5 launches later this month. Additionally, this allows us to ensure public access will be ready to launch around the same time frame that Halo 5 releases." Tak w skrócie mówiąc, będzie dostępne API dzięki któremu statystyki gracza będą mogły widnieć na róznych stronach jak i appkach Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 poza tym takie arcydzieło wypada mieć na półce... Dokładnie, fizycznie w łapie to zawsze większe emocje. Moment wsuwania w czytnik konsoli płytki z H5 będzie szczytowaniem Do tego "drobny" patch i wio. Odnośnik do komentarza
Adorian 9 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tylko gdzie dorwać na premierę płytkę w języku angielskim, bo "mistrza szefa", "na szybko" itd. nie strawię... P. Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 W Empiku gdzie biorę, jest niby wersja angielska z polskimi napisami. Jak będzie wersja zdubbingowana to mam nadzieje będzie wystarczyło przełączyć język w ustawieniach konsoli jak to jest w przypadku H4 w MCC. Jakoś jestem dobrej myśli. Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 NA PEWNO bęzie tak jak w sunset i halo 4. Wystarzy przełączyć w konsoli język a będzie angielski. Żyjemy w dobie blu ray i przynajmniej 2 ścieżki na płycie się mieszczą Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 W EURO jest info na temat dodatku - będą to tokeny na dodatkowe bronie. Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) izzi calaczek będzie UWAGA KOMUNIKAT czy ktoś z zielonego bractwa planuje by po pierwszym przejściu solo przejść od razu kampanię w co-opa na czterech? albo od razu przejść grę w co-opie? bo ja planuje to z robić w pierwszy weekend premierowy 31 października - 1 listopada i szukam ludzi do ekipy. Najlepiej by był to ktoś pewny, który nie będzie sie wymigiwał jakimiś kurwa głupotami jak żona, dziecko albo robienie obiadu :[ kto chętny? Ins? Yap? Kubson? dopisywać się do listy 1. MaZZeo Edytowane 14 Października 2015 przez MaZZeo Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pierwsze przejscie samemu, ale drugie jak najbardziej odrazu w co-opie tak więc się dopisuję:1. MaZZeo 2. Ins 1 Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jo przechodze z havenem, kermitem i Humem w coopie od razu. Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie. Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 1. MaZZeo 2. Ins 3. Yap Ok, dopisuje sie, ale 31go mam nocke, 1-3 listopad moge grac do zarzygania. Wlasnie ogladam Rogue Nation. Zgadnijcie co Benji mial w szufldzie yebany . 1 Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Ja jestem chętny, tylko kurde czas mnie mocno ogranicza i głownie moge grac piatek wieczór / nocka i sobota Wiec jezeli wam to pasuje to chętnie ogram z wami coopa 1. Mazzeo 2. Ins 3. Yap 4. kubson Weekend premierowy pasuje jak najbardziej Edytowane 15 Października 2015 przez kubson Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Chętnie bym się przyłączył, ale niestety wyjeżdżam "na groby" do rodziny :-( Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Czezare mi się z kampania nie spieszy mogę zaczekać na Ciebie i kiedyś w przerwie od multi zagramy singla Edytowane 15 Października 2015 przez tomci23 Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Czezare mi się z kampania nie spieszy mogę zaczekać na Ciebie i kiedyś w przerwie od multi zagramy singlaSpoko;-) Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nie. Co nie? Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 suciu jednak ponownie dal sie zlapac w sidla hajpu czy hum ci kazał? Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Czezare mi się z kampania nie spieszy mogę zaczekać na Ciebie i kiedyś w przerwie od multi zagramy singlaSpoko;-) To i ja bym wtedy też dołączył do was Panowie więc dajcie mi info, jak już zaczniecie przechodzić kampanie w coop Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi