Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo 5: Guardians

Featured Replies

Opublikowano

No,TEN problem, też tak myślę.  Ja to samo, pierwsze co - odpalam multasa, singiel sobie poczeka.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 195,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

Halo zacząłem od halo 3 lata temu i epickość mnie wbiła w fotel. Fabularnie nie ma lepszego sci fi od Mass Effect i KotOR na konsolach. Halo natomiast jest ze swoim uniwersum bardzo blisko a to nie rpg tylko fps.

Też śmiałem się z halo za czasów pierwszego xboxa dopóki sam nie spróbowałem. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy skończyłem jeszcze raz  wszystkie główne odsłony. Tak krasnale są i tak są inne głupotki. JA jako gracz przymykam na to oko. Skoro mogę spędzić 100 h grając w jrpg gdzie przeciwnikiem jest kupa (blue dragon i kilka innych) albo w grę w której główny zły to Miś Monokuma (kto nie wie  co za gra powinien nadrobić). Ci co grają tylko w very serious gry dla dorosłych jak call of duty, bf czy assassins creed to smutni ludzie :)

Fabuła może być epicka niezależnie od formy podania. Taki Phoenix Wright ma od cholery idiotyzmów ale fabularnie to majstersztyk. Halo ma swoje grzechy ale naprawdę podajcie mi inny fps z tak dobrze rozpisanym uniwersum. Z tak dobrą i zapadającą w pamięć główną postacią męską i żeńską.  Czekam na propozycje ? :D

P.S. Jak ktoś poda killzone jako przykład prosiłbym o ban dla tej osoby .

P.S.2 tak czekam na halo z powodu fabuły

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ptaszki cwierkaja, ze jest sporo otwartych leveli do ktorych mozna podchodzic na rozne sposoby ;) Jeszcze tydzien czasu :/

Opublikowano

O kompaniach:

Także gratisowy pack czeka, dołączajcie do forumowej kompanii i dostaniemy po jednym REQ https://www.halowaypoint.com/en-us/spartan-companies/fpe Wysłałem kilka zaproszeń ale najlepiej jak sami wyślecie requesta. Z doświadczenia (BF) wiem, że takie plutony/kompanie to dobre miejscówki do sprawdzania, porównywania statsów itp. co dodatkowo podkręca klimat multiplayerowej sieki.

Czuwaj ;]

Opublikowano

Przy okazji się dowiedziałem, że w Waypoint są statsy ze wszystkich gier. 1.21 K/D ratio w Reach, ale kosa byłem XD

Opublikowano

Nie można.

Opublikowano

No to troszkę lepiej mi w REACH szło, miałem KD 1.71, mimo że nie nawidzilem REACH głównie ze względu na Bloom i jet pack

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szkoda, ze nie ma bardziej szczegolowych danych z Halo 3. Ta stara strona bungie byla mega za(pipi)ista :(

Opublikowano

można być w dwóch kompaniach naraz?

Właściwie to chyba można. W grze po dociśnięciu "start" masz opcje save. Są tam tylko 3 sloty i zapisuje Twój ostatni checkpoint, nie obecny moment. Więc, może i można użyć tego save-ów do prowadzenia nawet 3ch kampanii. Ale sprawdzę to dopiero jutro, chyba że ktoś to przed mną przetestuje.

Opublikowano

można być w dwóch kompaniach naraz?

Właściwie to chyba można. W grze po dociśnięciu "start" masz opcje save. Są tam tylko 3 sloty i zapisuje Twój ostatni checkpoint, nie obecny moment. Więc, może i można użyć tego save-ów do prowadzenia nawet 3ch kampanii. Ale sprawdzę to dopiero jutro, chyba że ktoś to przed mną przetestuje.

Chodzilo mu o klan na halowaypoint, czytaj dokladnie piekny kawalerze :)

Opublikowano

Trochę zaryzykowałem i zamówiłem w lokalnym sklepie z grami Guardians już na premierę. Mam nadzieję, że nie pożałuję :)

Opublikowano

Trochę zaryzykowałem i zamówiłem w lokalnym sklepie z grami Guardians już na premierę. Mam nadzieję, że nie pożałuję :)

Nie ma takiej opcji, żebyś pożałował :)

Opublikowano

lone wolf - czyli w coopie z kumplem taki aczik nie wpadnie?

Opublikowano

Nie, gre trzeba ukończyć samemu

Opublikowano

Powiedzcie jak będzie w końcu z tą rozdzielczością?

Bo nie ukrywam, ale w becie trochę niezbyt czysto wyglądało to 720p

Opublikowano

Kiedy mija embargo na recki?

w poniedziałek

Opublikowano

Powiedzcie jak będzie w końcu z tą rozdzielczością?

Bo nie ukrywam, ale w becie trochę niezbyt czysto wyglądało to 720p

Gra niby bedzie w 1080p, ale w goretszych momentach zeby utrzymac 60fps moze sie dynamicznie zmienic do np. 1360x1080.
Opublikowano

Czyli ludki siedzący z lupą przed Tv będą mieli co robić. Reszta będzie się dobrze bawić z grą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.