Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killer Instinct

Featured Replies

Opublikowano

Jak edytujesz, to nie wyświetla się informacja o nowym wpisie - po co edytować stary post nowym info skoro i tak nikt tego nie zobaczy bo nie będzie o tym wiedział.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 647
  • Wyświetleń 122,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Trudno żeby były informacje, które sobie zmyśliłeś. KI chodzi w 60 FPS.

• Piękny rozpierdol. http://www.youtube.com/watch?v=178v0Kz_xT8   http://farm3.staticflickr.com/2838/10634855666_52c8b299b0_o.gif

• Pograłem trochę i cieszę się,że nie wydałem na to złamanego grosza. Tego typu gówniany model finansowy nie sprawdza się ani trochę w bijatyce. Gra jest mega biedna w zawartość w porównaniu z tytułami

Opublikowano

Pokazali nową postać w KI a Don nic nie napisał :obama:

Przed Wami - GARGOS, kawał s(pipi)ysyna

Opublikowano

No na streamach go pokazują od tygodnia. Ja już go mam  :reggie:

Opublikowano

Ale pochwalić się mogłeś :gayos: wiem, że jest dostępny od wczoraj dla Ultra Edition, dla Combo Breaker od 3 czerwca ;) 

Opublikowano

Najbardziej złożony fajter w całym KI, żeby wszystko ogarnąć trzeba chyba mieć tytuł inżyniera ;)

PS. Coś czuję w kościach, że na scenie podczas E3 przy okazji pokazu Gears of War 4 zrobią numer w stylu - RAAM, dostępny w KI TERAZ!

Opublikowano

Tak na marginesie, to na tym trailerze, ta astralna kraina to prawdopodobnie jakaś bonusowa arena (poza 3 nowymi z trzeciego sezonu). To nie samo tło, ma normalnie podłogę zrobioną. Nie zdziwię się jak za jakiś czas wrzucą to do gry.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ck2GrW_UUAAYS5R.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Poniżej 30 minutowe oprowadzenie po trybie Shadow Lords. Połączenie story mode, arcade, survival i ladder. Jeszcze bez daty premiery, ale pewnie w lipcu razem z ostatnią postacią:

- Będzie nowa arena, którą widzieliśmy w trailerze Gargosa - Astral Planes.

- zadaniem jest przygotowanie się na finałową walkę z Gargosem, po drodze odbywamy serię walk z różnymi przeciwnikami,

- zarówno nasi zawodnicy jak i przeciwnicy będą korzystać ze slotów na dodatkowe itemy modyfikujące zdolności fightera,

- z tego co widziałem to różnych itemów jest kilkadziesiąt rodzajów, a do tego każdy może mieć różne levele wpływające na jego bonusy,

- w grze wybieramy team 3 zawodników, 

- walki nie resetują zdrowia naszych zawodników, więc jak przegramy walkę to dany zawodnik umiera, ale jeśli mamy, znajdziemy albo kupimy odpowiedni przedmiot, to możemy takiego zawodnika wskrzesić,

- poza itemami modyfikującymi rozgrywkę są także takie które można zużyć (leczenie wskrzeszanie,

- w grze będzie można korzystać z pomocy Guardianów (w sumie jest ich w grze 10), każdy dodaje dodatkowe zdolności, ich także można levelować (jednym ze strażników jest nawet monito/Guilty Spark z Halo),

- przeciwnicy będą mieli różne poziomy co także wpływa na ich zdolności, są podzieleni na standardowych, czyli oryginalnych zawodników i sługusów Gargosa "Mimmics" - standardowi zawodnicy, których wygląd jest zmodyfikowany akcesoriami dostępnymi w grze,

- każdy nasz zawodnik będzie mógł robić pseudo story questy w Shadow Lords, a po ukończeniu serii dla danego zawodnika ma być jakiś bonus,

- Gargos tak jak i wszyscy zawodnicy będzie korzystał z itemów i to aż 5 naraz, dlatego w finałowej walce możemy użyć po kolei wszystkich 3 zawodników,

- aby osłabić Gargosa jeszcze przed jego przybyciem będzie można podjąć walki z 5 Omenami, każdy z nich reprezentuje inny item z którego będzie korzystał Gargos i jeśli w takiej walce wygramy, to kasuje to jeden item z którego miał korzystać Gargos,

- przy wyborze konkretnego eventu będą nieraz jakieś dodatkowe opcjonalne czynności, a ich skutkiem może być jakiś bonus albo utrata części życia, 

- itemy będzie można kupować za jakieś shardy które zbieramy w trakcie gry albo kupić za golda,

- po każdej wybranej walce dostajemy drop skrzyni z lootem, loot dostajemy także za opcjonalne eventy.

- czas w Shadow Lords jest podzielony na dni, im lepiej nam idzie tym bardziej oddalamy od siebie finałową walkę co daje nam czas na lepsze przygotowanie,

- wskaźnik corruption określa jak blisko/daleko nam do walki z Gargosem.

To tak z grubsza :P Shadow Lords będzie na wypasie.

Opublikowano

ktos grywa regularnie w KI i chcialby pomashowac przyciski online z noobem ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mamy oficjalne potwierdzenie, że KI będzie dalej rozwijane - Iron Galaxy zamieściło ankietę na temat KI. Pytania dotyczą między innymi nowych postaci, co chcielibyśmy zobaczyć w grze itp.

We need the Community's help in shaping the future of Killer Instinct.

http://www.ultra-combo.com/killer-instinct-character-survey/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zestawie pelny soundtrack na osobnej plycie.

1123790346.jpg

Mam praktycznie wszystko z KI, a i tak kusi :P Szczególnie ten soundtrack :D

Opublikowano

Czekałem na takie info. Dlatego może jeszcze sobie pogram trochę w S1 i potem sprawię sobie wersję kompletną. I czy mi się wydaje ale teraz w grze jest lepsza grafika? 

Opublikowano

Co sezon gra dostawała update graficzny.

Opublikowano

Od czasu premiery i tym samym nowej łatki nie odpalałem KI. Dlatego zdziwiłem się jakością grafy na zwiastunie DE. 

Szkoda, że zrobili z Arbitra takiego kloca bo myślałem, że będzie szybszy. 

Opublikowano

Arbiter ma zachowane proporcje względem ludzi. Tak samo jak RAAM.

Opublikowano

W sumie Thunder też jest trochę jak czołg a bardzo fajnie się nim gra. Chociaż raczej defensywnie. KI pod względem możliwości prowadzenia postaci w walce jest dużo lepiej rozwinięty niż MKX. 

Opublikowano

Jeszcze 3 nie skończyli. Będą albo jakieś packi z postaciami albo zupełnie nowa część od zera. Ostatnio przeprowadzali ankietę co dalej chcemy zobaczyć w KI.

Opublikowano

Jeszcze 3 nie skończyli. Będą albo jakieś packi z postaciami albo zupełnie nowa część od zera. Ostatnio przeprowadzali ankietę co dalej chcemy zobaczyć w KI.

372.1.jpg

Opublikowano

Dzisiaj odpalilem gre po dluzszym czasie - rozumiem, ze czekamy na ta ostatnia postac, czy cos jeszcze ma sie pojawic ?
Opublikowano

Ostatni zawodnik, update z Shadow Lords i story mode dla trzeciego sezonu.

372.1.jpg

Dla mnie MC w KI to byłby kretynizm. Niektóre sugestie były bardzo fajne: Sharkman, Lovercraftian, Wendigo, Djin czy Broccoli Man.

Opublikowano

Eyedol wchodzi do gry 22 lipca (Ultra) i 29 lipca (reszta), a Shadow Lords będzie dostępne 20 września:

CniuIYeVYAAfUZe.jpg

RETRO:

CnjTdZZUIAA2c-M.jpg