Opublikowano 4 lutego 20169 l Ja tam widze dla siebie tylko jedną opcje,snajper zt łumikiem i jak najwiekszym kalibrem w łapach. Jeśli da się zrobić cos w stylu servala z mgsv to chyba kupie, gdzieś tak ze 3-4 miechy po premierze
Opublikowano 4 lutego 20169 l Ze skillami bedzie mozna pokombinowac, ale bedzie grane w coopie typowego tanka zrobie Przyznaję się szczerze - miałem podjarkę z tej gry, ale teraz mam zdecydowanie jeszcze większą
Opublikowano 4 lutego 20169 l Beta masz być do 17. 2.16., czy od 17 dla wszystkich free? Czy coś pomieszałem? :-D Edytowane 4 lutego 20169 l przez czeskimaster
Opublikowano 4 lutego 20169 l Tak, są różne strefy DZ. Gdy wbilem już 8 level w becie to nikt poniżej nie mógł dołączyć do mojej gry. Ani mój kolega, ani randomy. Wyskakiwalo DZ mismatch czy coś takiego. przed dz entrance u góry miałem 8-8, kolega 1-7. Staliśmy koło siebie. Po przejściu przez bramę nie spotkaliśmy się. Wystarczyło, że przy mismatchu z powodu różnicy leveli weszło się w opcje grupy i przełączyło się do instancji Dark Zone'a kolegi. Nawet komunikat o takiej możliwości przy pierwszym mismatchu w grupie wyskakuje. Edytowane 4 lutego 20169 l przez wrog
Opublikowano 5 lutego 20169 l Beta masz być do 17. 2.16., czy od 17 dla wszystkich free? Czy coś pomieszałem? :-D Podobno 16-21.02
Opublikowano 5 lutego 20169 l Kolekcjonerka zamowiona, alez bedzie szpilowanie A co do tej drugiej bety, bardzo mozliwe ze bedzie ekskluzywna dla Xboxa One.
Opublikowano 5 lutego 20169 l Trochę na temat wielkości mapy... https://www.youtube.com/watch?v=52EK5xRtnJM
Opublikowano 9 lutego 20169 l Podano oficjalnie daty otwartej bety - na XONE zaczyna się 18 lutego, na PS4 i PC dzień później. Koniec 21 lutego.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Nie kasujcie plików z poprzedniej bety: http://forums.ubi.com/showthread.php/1387006-Will-my-closed-beta-progress-carry-over-to-open-beta?p=11361646&viewfull=1#post11361646
Opublikowano 9 lutego 20169 l Czemu? W linku który wrzuciłeś, wszyscy piszą, że postacie z bety do bety się nie przenoszą. O co chodzi?
Opublikowano 9 lutego 20169 l Mam pytanie, czy tutaj bez grupy znajomych nie bedzie mozna odegrac, dark zone tak jak w Destiny ?
Opublikowano 9 lutego 20169 l Czemu? W linku który wrzuciłeś, wszyscy piszą, że postacie z bety do bety się nie przenoszą. O co chodzi? Postacie może i nie, ale sam plik gry jeżeli już masz, to nie będziesz go musiał pobierać (instalować) ponownie Mam pytanie, czy tutaj bez grupy znajomych nie bedzie mozna odegrac, dark zone tak jak w Destiny ? w DZ możesz grac sam, nic nie stoi na przeszkodzie - pytanie tylko jak sobie poradzisz jak rzuci się na Ciebie czwórka ludzi, która urządzi sobie PVP Edytowane 9 lutego 20169 l przez Matriks_1111
Opublikowano 9 lutego 20169 l Bardziej mi chodzi, dorzucenie do randomow, samemu to oczywiscie odpada
Opublikowano 9 lutego 20169 l Bardziej mi chodzi, dorzucenie do randomow, samemu to oczywiscie odpada Możesz zawsze zaprosić do swojej grupy/dołączyć do innej, żeby stworzyć zespół z jakimiś randomami - nic nie stoi na przeszkodzie
Opublikowano 9 lutego 20169 l Czemu? W linku który wrzuciłeś, wszyscy piszą, że postacie z bety do bety się nie przenoszą. O co chodzi? Postacie może i nie, ale sam plik gry jeżeli już masz, to nie będziesz go musiał pobierać (instalować) ponownie Kuźwa, dzisiaj, żeby zrobić miejsce usunąłem ten plik
Opublikowano 9 lutego 20169 l Czemu? W linku który wrzuciłeś, wszyscy piszą, że postacie z bety do bety się nie przenoszą. O co chodzi? Tak, jak napisał Matriks. "However, if you have the Closed Beta installed you will be able to download a small patch and play the Open Beta normally "
Opublikowano 10 lutego 20169 l Fajnie, że będzie ta otwarta beta, coś czuję, że Ubi po premierze zrobi triala gry takiego jak The Crew czyli nie byłby to najgłupszy pomysł.
Opublikowano 10 lutego 20169 l No dla tych, ktorym nie udalo sie dostac do zamknietej bety, to swietna wiadomosc. Ja chyba odpuszcze, ogralem kilkanascie h pierwsza bete i srednio mi sie chce znow to samo przechodzic dla 1 dodatkowej misji. Przy 3 przejsciu, gdy gierka juz wyjdzie, moglbym sie po prostu porzygac.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Patch notes: Dobre zmiany! posluchali graczy Edytowane 10 lutego 20169 l przez ezils
Opublikowano 11 lutego 20169 l No dla tych, ktorym nie udalo sie dostac do zamknietej bety, to swietna wiadomosc. Ja chyba odpuszcze, ogralem kilkanascie h pierwsza bete i srednio mi sie chce znow to samo przechodzic dla 1 dodatkowej misji. Przy 3 przejsciu, gdy gierka juz wyjdzie, moglbym sie po prostu porzygac. A ja pogram raz jeszcze, bo dla tych, którzy przejdą otwartą betę będzie "ekskluzywna nagroda" do odblokowania w podstawce Zapewne chodzi o strój hazmat, lepszy plecak i dodatkową broń
Opublikowano 11 lutego 20169 l Albo czapeczka Jankesów Ciekawe czy za samo odpalenie bete dostanie sie ten "exclusive", jesli tak, to odpale na pare minut Edytowane 11 lutego 20169 l przez Koleś88
Opublikowano 17 lutego 20169 l Ta beta dostępna na PS Store, to jest to co należy ściągnąć, żeby pograć od 19.02?