Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam widze dla siebie tylko jedną opcje,snajper zt łumikiem i jak najwiekszym kalibrem w łapach. Jeśli da się zrobić cos w stylu servala z mgsv to chyba kupie, gdzieś tak ze 3-4 miechy po premierze :P

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 231,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl.  Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od De

• zminusowalem, tego nie da sie ogladac   cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem

Opublikowano

Ze skillami bedzie mozna pokombinowac, ale bedzie grane w coopie :banderas:  typowego tanka zrobie

Przyznaję się szczerze - miałem podjarkę z tej gry, ale teraz mam zdecydowanie jeszcze większą :D

Opublikowano

Beta masz być do 17. 2.16., czy od 17 dla wszystkich free? Czy coś pomieszałem? :-D

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Tak, są różne strefy DZ. Gdy wbilem już 8 level w becie to nikt poniżej nie mógł dołączyć do mojej gry. Ani mój kolega, ani randomy. Wyskakiwalo DZ mismatch czy coś takiego. przed dz entrance u góry miałem 8-8, kolega 1-7. Staliśmy koło siebie. Po przejściu przez bramę nie spotkaliśmy się.

Wystarczyło, że przy mismatchu z powodu różnicy leveli weszło się w opcje grupy i przełączyło się do instancji Dark Zone'a kolegi. Nawet komunikat o takiej możliwości przy pierwszym mismatchu w grupie wyskakuje.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Damn. Jak faktycznie tak było to my bad.

Opublikowano

Beta masz być do 17. 2.16., czy od 17 dla wszystkich free? Czy coś pomieszałem? :-D

Podobno 16-21.02

Opublikowano

Kolekcjonerka zamowiona, alez bedzie szpilowanie :banderas:

A co do tej drugiej bety, bardzo mozliwe ze bedzie ekskluzywna dla Xboxa One.

Opublikowano

Czemu? W linku który wrzuciłeś, wszyscy piszą, że postacie z bety do bety się nie przenoszą.

O co chodzi?

Opublikowano

Mam pytanie, czy tutaj bez grupy znajomych nie bedzie mozna odegrac, dark zone tak jak w Destiny ?

Opublikowano

Czemu? W linku który wrzuciłeś, wszyscy piszą, że postacie z bety do bety się nie przenoszą.

O co chodzi?

Postacie może i nie, ale sam plik gry jeżeli już masz, to nie będziesz go musiał pobierać (instalować) ponownie :)

Mam pytanie, czy tutaj bez grupy znajomych nie bedzie mozna odegrac, dark zone tak jak w Destiny ?

w DZ możesz grac sam, nic nie stoi na przeszkodzie - pytanie tylko jak sobie poradzisz jak rzuci się na Ciebie czwórka ludzi, która urządzi sobie PVP :P

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Bardziej mi chodzi, dorzucenie do randomow, samemu to oczywiscie odpada

Opublikowano

Bardziej mi chodzi, dorzucenie do randomow, samemu to oczywiscie odpada

Możesz zawsze zaprosić do swojej grupy/dołączyć do innej, żeby stworzyć zespół z jakimiś randomami - nic nie stoi na przeszkodzie

Opublikowano

O co chodzi?

Postacie może i nie, ale sam plik gry jeżeli już masz, to nie będziesz go musiał pobierać (instalować) ponownie :)

Kuźwa, dzisiaj, żeby zrobić miejsce usunąłem ten plik :D

Opublikowano

O co chodzi?

Tak, jak napisał Matriks.

"However, if you have the Closed Beta installed you will be able to download a small patch and play the Open Beta normally smile.png"

Opublikowano

Fajnie, że będzie ta otwarta beta, coś czuję, że Ubi po premierze zrobi triala gry takiego jak The Crew czyli nie byłby to najgłupszy pomysł.

Opublikowano

No dla tych, ktorym nie udalo sie dostac do zamknietej bety, to swietna wiadomosc. Ja chyba odpuszcze, ogralem kilkanascie h pierwsza bete i srednio mi sie chce znow to samo przechodzic dla 1 dodatkowej misji. Przy 3 przejsciu, gdy gierka juz wyjdzie, moglbym sie po prostu porzygac.

Opublikowano

Patch notes:

4ec1944a00bf0e280b356a9a0c870de4.jpg

6afa66ecbb2608754d088bddc7967f6e.jpg

5be0ca3507d911266c16b33442c5b0d6.jpg

8d9c214f14e8944a1078308077c38ef2.jpg

509f3c293f7f479deb7a41b010dd4b56.jpg

Dobre zmiany! posluchali graczy :)

Edytowane przez ezils

Opublikowano

No dla tych, ktorym nie udalo sie dostac do zamknietej bety, to swietna wiadomosc. Ja chyba odpuszcze, ogralem kilkanascie h pierwsza bete i srednio mi sie chce znow to samo przechodzic dla 1 dodatkowej misji. Przy 3 przejsciu, gdy gierka juz wyjdzie, moglbym sie po prostu porzygac.

A ja pogram raz jeszcze, bo dla tych, którzy przejdą otwartą betę będzie "ekskluzywna nagroda" do odblokowania w podstawce :P

Zapewne chodzi o strój hazmat, lepszy plecak i dodatkową broń :)

Opublikowano

Albo czapeczka Jankesów :)

Ciekawe czy za samo odpalenie bete dostanie sie ten "exclusive", jesli tak, to odpale na pare minut :)

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Ta beta dostępna na PS Store, to jest to co należy ściągnąć, żeby pograć od 19.02?