Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division

Featured Replies

Opublikowano

Na Series S pewnie 30 klatek i bieda? Mógłbym to odpalić na PC ale tam nawet nie ma acziwmentów sweat (te z gówno apki ubisoftu się nie liczą)

Doczytałem, że niby jest 60 potter

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 255,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl.  Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od De

• zminusowalem, tego nie da sie ogladac   cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem

Opublikowano

WSPANIAŁA wiadomość. Ubisoft pozostaje top firmą :) Niech jeszcze spatchują Wildlands i świat wyzdrowieje.

Opublikowano

O kurde, Wildlands to coś, czego potrzebuję - wtedy nie miałbym już wymówki, a co jakiś czas kusi, by wrócić (zwłaszcza gdy obejrzę jakieś Sicario czy coś).

Opublikowano

O to to! Jakby zrobili update do Wildlandsa i 60klatek to od razu bym wrócił. Ba, nawet bym zaczął od początku aby sobie wszystko powtórzyć. Jedna z bardziej satysfakcjonujących gier i platyn też (zaraz obok Ark Survival Evolved) )

Opublikowano

E tam, powtarzać to nie ma co, bo mam od cholery gry jeszcze przed sobą, a fabuła to przecież wiadomo - pretekst do czyszczenia mapy tylko.

Opublikowano

Walka z Predatorem lub kontynuacja gry na wyższych tierach po przejściu fabuły to czysty miód. Jeśli Ubi ulepszył by Wildlands to troszkę by się zrehabilitował za ostatnie wtopy.

Opublikowano

Misji z Predatorem już nie ma od kilku lat. Stracili licencję i musieli to usunąć z gry.