Opublikowano 18 lutego 201411 l Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to w best-play.pl będziemy grę Donkey Kong wysyłali jutro. Gra dostępna wysyłamy Potwierdzam, dziś wysłana. Jutro kurier ma podjechać u u u u u u u u u u u uu uu u JARAMSIĘ
Opublikowano 19 lutego 201411 l Ja rowniez wlasnie dostalem potwierdzenie nadania przesylki - z Amazonu, mam nadzieje, ze jutro dotrze !
Opublikowano 19 lutego 201411 l Do mnie paczki z Amazonu idą ok 3 dni roboczych. Tylko raz czekałem dłużej ale to dlatego, że towar pomimo dostępności musiał zostać dostarczonych z jakichs innych magazynów (dokładniej to chodziło o pada do Wii).
Opublikowano 19 lutego 201411 l Z Amazonu jeden dzień idzie ? Do mnie poki co tak, dzien po wysylce z Amazonu mam zamowiony towar. Edytowane 19 lutego 201411 l przez saptis
Opublikowano 19 lutego 201411 l To nieźle, ja zamawiałem jakoś w tamtym roku dwa razy to raz 3 dni raz wysłali we wtorek, a miałem niestety po weekendzie.
Opublikowano 19 lutego 201411 l Jesli przesylka idzie z innego kraju, zza granicy to mozliwe.Ja jestem w kraju z ktorego zamawialem, wiec przesylka dociera szybko, do tego poczta dziala calkiem sprawnie, wiec poki co nie narzekam.
Opublikowano 19 lutego 201411 l No to małpiszon wjechał na dzielnię. Do tego fajny bonusik. Niecałe 180 zł, 2 dni przed oficjalną premierą, tak mogę brać preordery Edytowane 19 lutego 201411 l przez balon
Opublikowano 19 lutego 201411 l Tia, Best Play. Nie biorę od nich kasy, ale robię reklamę bo się spisują baaaaardzo dobrze Donkey na dniach.
Opublikowano 19 lutego 201411 l Kurde nie czaję. Greg mi polecił ten sklep jak kupował Mario 3d World, a ja polecam innym. Co do brania kasy to nie wiem ile by mi musieli płacić żebym ich reklamował. Sądzę, że by to im się nie opłacało;) Rysie żeby nie było nie czerpię żadnych korzyści od tego sklepu, nie są to moji znajomi, ani rodziana, a do tego sklepu mam z jakieś 600-700 km Edytowane 19 lutego 201411 l przez balon
Opublikowano 19 lutego 201411 l Dobra miałem dziś nie odpalać ale wiadomo, że odpaliłem Przeszedłem tylko pierwszy level i takie wstępne spostrzeżenia: - grafika piękna, na trailerach itp nie czuć takiej różnicy względem DK R na Wii. Jednak 576i a 1080p robi różnicę ( dodatkwo tamtą część przechodziłem na 37 calach, a tą na 46), piękne kolory i ultra płynna animacja, - level był długi ok 10-15 min jakoś 3 checkpointy, - czuc, że nie będzie łatwo i nie mówię o 100% a o ukończeniu - jest intro w jakości true next gen.
Opublikowano 20 lutego 201411 l Przeciez gra nie ma natywnego 1080p tylko 720p, skalowanie to nie to samo. Ciesze sie, ze levele sa dlugie, podobno jest ich mniej, ale sa za to dluzsze. EDIT:Wlasnie dostalem info, ze moj Donkey juz dotarl - ale bedzie dzisiaj granie ! Edytowane 20 lutego 201411 l przez saptis
Opublikowano 20 lutego 201411 l No to widocznie mój tv skaluje bo podaje 1080p. Można gdzieś wyłączyć rozdzielczość 1080 w menu WiiU z tego co pamietam ale co bedzie lepsze? 720 natywne czy ten upscaling?
Opublikowano 20 lutego 201411 l To nie TV skaluje tylko konsola wyswietla taki obraz i tyle - u mnie tez pokazuje Full HD nawet w grach z Wii odpalonych na Wii U. Nowy Donkey jest w 720p.Jesli chodzi o przelaczanie rozdzielczosci to jeszcze sie tym nie bawilem, ale sprawdze. Edytowane 20 lutego 201411 l przez saptis
Opublikowano 20 lutego 201411 l Szkoda, ze nie dali go w 1080p, gra mogłaby jeszcze lepiej wyglądać...
Opublikowano 20 lutego 201411 l balon, zazdroszczę, oczywiści pozytywnie . Sam mam nadzieję, że nowy dystrybutor dostarczy szybko konsle i gry do sklepów, to sobie sprawie combo Wii U plus DKCTF na ratki a do tego czasu wymasteruje DKC Returns na Sri di esu . Mówię wam, jest bananastycznie
Opublikowano 20 lutego 201411 l Szkoda, ze nie dali go w 1080p, gra mogłaby jeszcze lepiej wyglądać... Szczerze to on jest taka piękna że byłem pewien że to natywne 1080p Z drugiej strony szczególnie w grach 2,5 d przeskok z 576 na 720p jest o wiele większy niż z 720p na 1080 p biorą pod uwagę ekrany LED, LCD itp. Saptis sprawdzałeś jak wygląda z wyłączonym w opcjach skalowaniem do 1080 ?
Opublikowano 20 lutego 201411 l Jeszcze tego nie sprawdzilem, ale dam znac jak sprawdze. Za jakis czas odpale tez poprzednia czesc gry i zobacze jakie sa roznice w grafice. Ogolnie od razu rzucilo mi sie w oczy falujace futro Donkey'a - fajnie to wyglada.Juz pogralem i gra oczywiscie super ! Troche szkoda, ze nie mozna grac kontrolerem SNES z pierwszego Wii, w NES Remix dziala bo nim gram. Moj Donkey juz jest, fajnie, ze Amazon wyslal gre dwa dni przed premiera: Edytowane 20 lutego 201411 l przez saptis
Opublikowano 20 lutego 201411 l No ja sprawdziłem i jak ustawiłem w opcjach konsoli, że TV mam 720p to grafa jest jeszcze lepsza, znacznie ostrzejsza. Także polecam ustawić sobie na 720p.
Opublikowano 20 lutego 201411 l Przeleciałem szybko przez recenzje. Główne zarzuty: -surowe checkpointy przy walkach z bossami (xD) -nic, czego nie widzieliśmy w 1 części -momentami frustrujące elementy platformowe Czyli zarzuty o kant du.py potłuc. Bezpieczny sequel jednej z lepszych platformówek odchodzącej generacji. Starczy. Osoby piszące o takich "wadach" powinny być w trybie natychmiastowym zwolnine. Wprowadzają ludzi w błąd. Waśnie dlatego w dzisiejszych czasach, wielkie nadruki na okładce gry: " IGN 10/10" nikogo. Piszcie jak najwięcej o wrażeniach.
Opublikowano 21 lutego 201411 l Tak - mozna grac na Pro Controlerze. Wczoraj podlaczylem SNES Classic Controller i niestety nie da sie na nim grac, a szkoda bo przeciez ma takie przyciski jak Pro Controller, ale nie ma analogow. No ja sprawdziłem i jak ustawiłem w opcjach konsoli, że TV mam 720p to grafa jest jeszcze lepsza, znacznie ostrzejsza. Także polecam ustawić sobie na 720p. Jeszcze lepsza ? - hmmm bede musial sprawdzic jak to wyglada. Edytowane 21 lutego 201411 l przez saptis