Opublikowano 10 maja 201410 l Co raz bardziej chcę w to zagrać Oby na E3 był jakiś obszerny gameplay z tego tytułu!
Opublikowano 10 maja 201410 l I tak już sporo pokazali, główne cechy gry już poznaliśmy, później przyjdzie czas na weryfikację jak to zostało zrealizowane - liczę na w miarę sporą różnorodność przeciwników bo taka gra może być głupkowata, bez jakiejś głębokiej fabuły, ale rozgrywka musi być różnorodna żeby dawać fun. Edytowane 10 maja 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 maja 201410 l SO bedzie mialo jakiegos singla z historia, czy moge tylko czysty tryb arcade? Cos juz wiadomo?
Opublikowano 10 maja 201410 l Autor Fajnie jakby był czysty tryb arcade ze high scorem itd Pomarzyć można. Historia będzie.
Opublikowano 10 maja 201410 l Mówili coś o sidequestach, więc pewnie będzie normalny singiel, jak np. w infamous.
Opublikowano 10 maja 201410 l Ale świetnie byłoby gdyby w każdym momencie można było włączyć tryb arcade. Na górze ekranu duży, żółty licznik odmierza czas od 1:59 do zera, a ty biegasz, skaczesz, grindujesz i strzelasz żeby nabić jak najwięcej punktów.
Opublikowano 10 maja 201410 l Autor Ale świetnie byłoby gdyby w każdym momencie można było włączyć tryb arcade. Na górze ekranu duży, żółty licznik odmierza czas od 1:59 do zera, a ty biegasz, skaczesz, grindujesz i strzelasz żeby nabić jak najwięcej punktów. Czas zacząć tweetować do IG.
Opublikowano 10 maja 201410 l W tym barze, w którym rozmawiasz z Yoshidą nie kręci się jaki creative director z insomniac?
Opublikowano 10 maja 201410 l Ta gra to dla mnie równie duże pozytywne zaskoczenie co reboot KI swojego czasu. Z nowych informacji wiadomo, że grze będzie zarówno akcja za dnia jak i w nocy, ale nie będzie dynamicznego cyklu zmiany pory dnia. A te "ampy" czyli dodatkowe zdolności będzie można przypisywać do broni. A samych wariacji broni ma być tyle co w Ratchecie z najliczniejszym arsenałem, czy jakoś tak. Edytowane 10 maja 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 maja 201410 l Gra ma normalną singlową kampanię z historią, przerywnikami itd. Jest też osobno multiplayer z kooperacją (vide zwiastun CGI), ale o nim nie mówią na razie.
Opublikowano 10 maja 201410 l Autor Jak już tak porównujemy tę grę do czasów Dreamcasta, to przydałoby się też 60 fpsów :3 No ale ta mania open world ma swoją cenę.
Opublikowano 10 maja 201410 l W czasach pogoni za graficznymi fajerwerkami będzie dobrze jak będzie betonowe 30 FPS. Popeliny jak z TF są dla mnie nie do zaakceptowania.
Opublikowano 12 maja 201410 l Ta gra to dla mnie równie duże pozytywne zaskoczenie co reboot KI swojego czasu. Z nowych informacji wiadomo, że grze będzie zarówno akcja za dnia jak i w nocy, ale nie będzie dynamicznego cyklu zmiany pory dnia. A te "ampy" czyli dodatkowe zdolności będzie można przypisywać do broni. A samych wariacji broni ma być tyle co w Ratchecie z najliczniejszym arsenałem, czy jakoś tak. lipa że chyba pory dnia z góry będą ustalone ale i tak eksajt
Opublikowano 13 maja 201410 l Te respawny są bezbłędne, widziałem już: - wyrzucenie z furgonetki, - UFO, - sarkofag, - zrzut w rakiecie, - dwa portale niczym w... Portal - budkę telefoniczną wyrastającą z ziemi.
Opublikowano 14 maja 201410 l Jak cena zestawu bez kinecta będzie u nas normalna (1600zł) to jestem w stanie kupić drugiego next gena wcześniej niż przypuszczałem. A SO trafia w mój gust prawie, że idealnie. Pierwsza gra której zazdroszczę posiadaczom Xboxa.