Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No moze dlatego ze jest to indyk robiony pewnie przez kilku kolesi po godzinach pracy?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 37,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• fajny zwiastun, ogram jak dadzą w GwG albo kupię na PC za jakiegoś dolara czy coś w ten deseń, bo jednak szkoda mi na takie produkcje wydawać więcej niż kilka/kilkanascie zł.

• raven_raven
    raven_raven

Nie żebym kiedykolwiek się tym jarał, więc ciężko to nazwać jakimś zawodem, ale gierka nie dla mnie. Ten pięciominutowy wstęp czy ile to trwało, co to k,urwa w ogóle miało być O_o. Jeszcze żeby to wyg

Opublikowano

Na gre miałem wywalone zwłaszcza po opóźnieniach ale po tym artykule trochę sie jaram

Cytat

I had the chance to play the game at a recent event in London, and it turns out Below is just as menacing and enticing as I'd hoped it would be - and it's bloody brutal.

In the build I played, Below begins with the player character arriving on an island by boat. Then you're in control. No tutorial. No on-screen hints. No tips. It's up to you to work out not just what to do, but why you should do it. Why am I here? No idea. Where am I? No idea. Where am I going? No idea. But one thing I do know: I need to go somewhere.

Nearby is an abandoned camp. There you light a fire and discover there's a basic crafting system which ties into Below's survival mechanics. You need to eat and drink as you play, otherwise you'll die. Thankfully, you can pick up food, such as fish, drink from water pools and store water in bottles for later.

https://www.eurogamer.net/articles/2018-04-05-below-re-emerges-with-a-2018-release-date-and-it-looks-like-itll-be-worth-the-wait

Edytowane przez kubson

Opublikowano

84.gif

licze żę wreszcie się doczekamy 

Opublikowano

Wlasnie miałem wrzucać, podoba mi sie, bedzie grane.

Opublikowano

cos czuje ze poziom trudności będzie przegięty

Opublikowano

Wyglada git, ciekawe czy gameplay bedzie albo w jakis sposob innowacyjny i ciekawy, albo po prostu dobry, żeby obcowanie z gierką sprawiało przyjemność. 

Opublikowano
  • Autor

Ori pewnie wiosna 2019.

Below spoko, tylko czemu to wszystko tak małe, nawet interfejs zrobiony dla mrówek.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

juz zapomnialem czemu czekalem na ta gierke xd w 2013 wygladalo super ale przez tyle lat wyszlo juz tyle podobnych indykow ze poza artyzmem niebardzo się wyróżnia

Opublikowano

To słabo, pare lat temu pewnie bym zapłacił, ale teraz chu,j wie co z tego wyjdzie:)

Opublikowano

Ja chcę kupić ale 2 rzeczy mnie interesują przed zakupem. Cena i opinie pierwsze o gierce ludzi co grają. Idealnie wjedzie w przerwie świątecznej jak będzie mieć dobre opinie. Byle cena nie była na pułapie 169 zł + 

Opublikowano

.

Edytowane przez kubson

Opublikowano
W dniu 5.04.2018 o 19:59, oni napisał:

84.gif

Opublikowano
22 godziny temu, kubson napisał:

Będzie w gamepass? :cebula: