Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dead Nation 2 praktycznie potwierdzone już jako kolejny, JEDENASTY już tytuł tylko dla PS4!

Niceeeeee

photo-21767.png?_r=1355691030

Edytowane przez Kre3k

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 788,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To tak jak BF3/4. 

Opublikowano

Jak dadza F2P z jedna postacia to Xboty zacznal szalec  :teehee:

Opublikowano

xboty szalejooo karawana jedzie dalej ore ore siabada

Opublikowano

Dead nation spoko giera była, od razu przypomina się genialna muzyka z menu. I ten ranking krajów, fajne to było. Z drugiej strony, mogliby zająć się nowym IP, że świeźym pomysłem.

Opublikowano

o ile pamiętam to w dead nation polacy nieźle wymiatają, pierwszy w leadboardsach jest polak i kilku w top10

Opublikowano

Sama Polska jako kraj była w top 10. Jezu, jak sobie przypomnę jaja ta gra była trudna i jaki coop był miodny... Hnnnnngh.

Dużo wniosłeś tym tekstem na temat wyższości jednej konsoli nad inną, mnie przekonałeś do zakupu

Ps4 > xbox Z3Ro

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Sama Polska jako kraj była w top 10. Jezu, jak sobie przypomnę jaja ta gra była trudna i jaki coop był miodny... Hnnnnngh.

Dużo wniosłeś tym tekstem na temat wyższości jednej konsoli nad inną, mnie przekonałeś do zakupu

Ps4 > xbox Z3Ro

Ciesze się.

Opublikowano

Ps4 > xbox Z3Ro

Czlowiek uczy sie cale zycie.
Opublikowano

Ehh, jeszcze niedawno było tu tak spokojnie. Całe forum było jak rodzina. Mieliśmy razem grać w BF 4 na plejaczku. Potem przyszli "oni". Pececiarze. Blacharze. Złomowcy. Śmieją się z naszych 20 fpsów, a i tak głównie napi.erdalają na konsoli. Śmieją się ze składek, a sami, niczym dorodna cebula, grzecznie czekają na wyprzedaźe steamowe. Won do piekła, blacharo wściekła ;/

Opublikowano

Ale apropo czego to jest? Bo chyba od tygodnia nie mówi się tutaj o PC. Faktycznie, ten temat był taki ciekawy, kiedy setny raz czytało się o kapiszonach i beki z xbotów, bo płacą za coś, co na PS3 jest za darmo, a w przerwach licytowano się na ilość eksów. Później pojawiły się całkiem fajne i rzeczowe dyskusje, ale niestety dla niektórych to było za dużo literek w jednym miejscu, później ch,uj wie skąd obrodziło od cholery randomów (tak bardzo śmiesznych i trolujących w słusznej sprawie) i w rezultacie temat zanurkował tak nisko, że "kibel", "dno" czy "wodorosty" nie zasługują, by stać w jednym zdaniu z tym, co tutaj się dzieje.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

O, potrzebował 7 minut.

Odbył się zamknięty pokaz dema MGS5, cytaty z eurogamera :

"Grę uruchomiono na komputerach PC, a całość działała w 30 klatkach na sekundę, symulując konsole obecnej generacji, ale już na targi Toky Game Show twórcy zamierzają uzyskać 60 FPS."

"Tytuł stawia raczej na szybszą akcję, z automatycznie odnawiającym się zdrowiem, egzekucjami, a nawet mechaniką oznaczania i szybkiego eliminowanie wrogów, podobną do rozwiązań z ostatnich części serii Splinter Cell."

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

30 FPS w wersji na PS3/X360 i 60 FPS na PS4/X1. 

Opublikowano

Dead nation jest równie porywający jak saper. Nie ma czym szpanować

dla mnie to była zayebista odtrutka od karabinków z oczu. kupiłem za grosze z promocji na psn i wsiąkłem na 50h. 

Opublikowano

Dead nation to dla mnie najlepsza gra dostępna na psn, nie mogę sie doczekać aż będę ja ogrywal na vicie

Opublikowano

A jak tam Total War : Rome II ? Już naprawiony czy będą go patchować latami ? xDDDDDD

Ah te PC-towe exy. 

Ale żeby nie było, PC= obecnie król horrorów. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

A co z Rome II jest nie tak? 

Opublikowano

Nie ma się co dziwić. Lubię konsole Nintendo, ale brać nowy sprzęt dla Wonderful 101 i Pikmina 3? Trochę mało. Poczeka się jeszcze rok, dwa lata i się weźmie. W końcu to na WiiU wychodzi najlepszy exclusive z dotychczas pokazanych gier na next-geny.

Opublikowano

Zanim wyjdzie Bayo 2 to jeszcze 2 razy obniza cene jak tak dalej bedzie :) W sumie pasuje mi to.

Opublikowano

Ale smutne jest to, ze dostanie jakiejkolwiek konsoli, czy gry Nintendo graniczy z cudem. Jeszcze 2-3 lata temu widzialem standy w MM, Empikach z Wii, bez problemu mozna bylo kupic sama konsole, gierki na nia, akcesoria, to samo w przypadku DS. WiiU nie widzialem jeszcze na zywo w zadnym sklepie, nie wspominajac o grach czy akcesoriach. To samo z 3DSem. Po ch,uj przecietnemu Kowalskiemu (ktory z reszta i tak ma/ bedzie mial Playstation) konsola, ktorej nie moze kupic osobiscie w sklepie, czy podczas niedzielnych zakupow wybrac sie z synem po gierke do marketu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.