Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

innsS2FrJn3Il.gif

ten deszcz....moc next genów ujażmiona

ten gif zrobili kiedy mieli tylko 4gb ramu!

teraz maja 8 mocarnego GDDR5 wiec deszcz będzie 3d 4k 120fps

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

innsS2FrJn3Il.gif

Wygląda jak Mercenary :yucky:

Nie wiem czy to stary build, ale nawet w multi deszcz się lepiej prezentuje. Tutaj nawet nie ma mokrych powierzchni.

Opublikowano

innsS2FrJn3Il.gif

Wygląda jak Mercenary :yucky:

Nie wiem czy to stary build, ale nawet w multi deszcz się lepiej prezentuje. Tutaj nawet nie ma mokrych powierzchni.

w mercenary masz jeszcze ten efekt spływających kropli po ekranie :P nie wiem co to za badziew z tego pokazu z spyke z ponoć gotowej wersji gry...na filmikach z multi deszcz i refleksy na podłodze wyglądały więcej niż zadowalająco

ps. najlepszy motorstorm to pacific rift i basta ;)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

w mercenary masz jeszcze ten efekt spływających kropli po ekranie :P nie wiem co to za badziew z tego pokazu z spyke z ponoć gotowej wersji gry...na filmikach z multi deszcz i refleksy na podłodze wyglądały więcej niż zadowalająco

ps. najlepszy motorstorm to pacific rift i basta ;)

to może być gotowa wersja :)

będzie jak z Gt5. Na kazdym pokazie inny build z innymi rzeczami. Jak polączyli wszystko okazalo się ze jest lipa :D

Opublikowano

pewnie to nie jest deszcz, a jakiś inny opad, który jest liczony w czasie rzeczywistym uwzględniający ruch planety Helgan i jej masę i w pełnej wersji będzie to dowód ostateczny na nieskończoną moc ps4

Opublikowano

Deszcz sporo gorszy niż w GTA V, ale i tak ujdzie

Opublikowano

To pewnie jakiś urywek niedorobionej sceny dodanej w ostatniej chwili. Jakby gra tak wyglądała, to nie jeden po odpaleniu gry miałby pewnie mniej więcej taką minę:

ImDMP5q.jpg

:P

Opublikowano

Drive Club oficjalnie przełożony na 20014 rok, gra będzie w plusie jak wyjdzie.

W zamian dostaniemy na premierę w Plusie grę Contrast.

Opublikowano

Oby jednak 2014 :thumbsup:

Jak się czują teraz osoby, które złożyły preordera na ps4, bo liczyły na obiecanego na premierę i darmoszkę DC?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak się czują teraz osoby, które złożyły preordera na ps4, bo liczyły na obiecanego na premierę i darmoszkę DC?

Serio myślisz, że ktoś złożył preordera na PS4 tylko po to, żeby dostać niepełną wersję gry? :P

No ale po tej obsuwie lineup Xboxa prezentuje się jeszcze lepiej niż wcześniej. Kurde, Sony chyba jednak nie powinno aż tak długo wspierać PS3 grami. Przez to ich następna konsola ma znowu powolny start :P

Opublikowano

Sony chyba jednak nie powinno aż tak długo wspierać PS3 grami.

Co za czasy, że ludzie narzekają, że konsola dostaje po tylu latach dobre i bardzo dobre gry :pinch:

Opublikowano

No szkoda szkoda, Driveclub zapowiadał się na całką udaną grę. Dylemat okrutny i nie wiem co kupić, Killzone moze okazać się fajny w multi, Battlefield to pewniak do super zabawy, a Fifę darowałem sobie po 11, więc może czas najwyższy wrócić :)  Ze wszystkiego najbardziej grzeje mnie Destiny, ale trzeba będzie jeszcze poczekać trochę na premierę.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Co za czasy, że ludzie narzekają, że konsola dostaje po tylu latach dobre i bardzo dobre gry :pinch:

To, że dostaje to super. Ale jednak PS4 by teraz bardziej te gry się przydały niż dla PS3, które już kończy "służbę". Np. GoW: Ascension czy Puppeteer (którego nikt nie kupił) by pewnie lepiej sobie poradziły gdyby wyszły na PS4.

W wojenkach można se robić bekę z MS, że opuszcza X360 ale dzięki temu więcej środków idzie na produkcję gier na Xbone, i to widać w grach na start i tych już zapowiedzianych :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Serio myślisz, że ktoś złożył preordera na PS4 tylko po to, żeby dostać niepełną wersję gry? :P

No ale po tej obsuwie lineup Xboxa prezentuje się jeszcze lepiej niż wcześniej. Kurde, Sony chyba jednak nie powinno aż tak długo wspierać PS3 grami. Przez to ich następna konsola ma znowu powolny start :P

Tak, nawet znam osobiście delikwenta, który chciał kupić PS4 na premierę dla DC. Sporo osób tutaj dostawało orgazmu, że dostaną na start w plusie premierowy tytuł AAA. Jak sam nie przepadam za ścigałkami, to z chęcią popykałbym w tytuł od twórców genialnego Motorstorma, a tak średnio mi się widzi fps od twórców średniego Killzone'a.

Z drugą częścią wypowiedzi się zgadzam. Jak ktoś kupił teraz PS3 to i tak ma grania na następne 2-3 lata, plus stała dostawa multiplatform.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ej, a driveclub nie mial byc pierwsza gra w plusie?

Ech, zaczelo sie swiecenie oczami...

Opublikowano

To, że dostaje to super. Ale jednak PS4 by teraz bardziej te gry się przydały niż dla PS3, które już kończy "służbę". Np. GoW: Ascension czy Puppeteer (którego nikt nie kupił) by pewnie lepiej sobie poradziły gdyby wyszły na PS4.

W wojenkach można se robić bekę z MS, że opuszcza X360 ale dzięki temu więcej środków idzie na produkcję gier na Xbone, i to widać w grach na start i tych już zapowiedzianych :P

Zależy co komu się opłaca, dla mnie wypuszczenie The Last of Us jeszcze na PS3 było strzałem w dziesiątkę, nie wyobrażam sobie, że miałbym czekać na premierę PS4. Xboxa już prawie w ogóle nie włączam, bo nie mam po co. PS4 kupuję, bo na Xbox One nic dla siebie znaleźć nie potrafię, KI mnie nie jara, Forza też nie potrafiła mnie na długo przyciągnąć, a Ryse to średniak. Z drugiej barykady też ciężko ( ale wiem, tak samo jak z PS3, że exy lepiej mi podejdą na platformie Sony ), więc póki co, jaram się głównie grami multi, a zwłaszcza Destiny :thumbsup:

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

beka z startu ps4...nic się nie nauczyli...nic...o ile wszystko wskazuje, że hardware zrobili świetny to tytuły startowe od wewnętrznych studiów to śmiech na sali...to już vita miała lepszy start bo był przynajmniej uncharted i wipeout. Gdyby nie tragiczny PR i decyzje z początkowego okresu promowania Xone to Sony miałoby w listopadzie na rynkach gdzie obie konsole zadebiutują jednocześnie przesilnego konkurenta. Teraz to dopiero Microsoft musi być złe na siebie.

Opublikowano

SONY UCZY SIĘ BŁĘDACH .

Mój ulubiony tekst z tego tematu.

Opublikowano

Mialem pre ordera zanim zapowiedzieli DC w Plusie, i coterassss?
Opublikowano

Z jednej strony placzecie,ze nie ma w co grac a w drugiej chcecie grac w niedorobione gry,z masa bugow latane milionami patchy.

Przesuniete TLOU

DC

Gta 5

Watch dogs

Co jeszcze w tym roku mialo byc na premiere,a wyszlo lub wyjdzie o wiele pozniej?

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

TLOU było przesunięte? Nawet nie wiedziałem. 

Opublikowano

Sprzedaż konsol zeszłego tygodnia. Vita na 3 miejscu, nad x360. Nieźle jak na martwą konsole.

3DS - 423 000

PS3 - 174 000

Vita -   98 000

X360 - 76 000

WiiU -  68 000

PSP -  27 000

Wii -    21 000

DS -     5000

Opublikowano

Wystarczy pokolorować na różowo i 96 tysięcy Japończyków kupi konsolę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W sumie to wyszło mi, że 8 gier

Crysis 3

Bioshock Infinite

Gears of War Judgment

Tomb Raider

Far Cry Blood Dragon

Call of Juarez Gunslinger

Grand Theft Auto V

FIFA 14

Logika xbotów:

Końcówka generacji X360 - jeden ex, 7 multiplatform = są gry, jest w co grać.

Premiera PS4 - kilka exów (weźmy nawet tego jednego Killzone'a) i multiplatformy = nie ma gier, PS4 to porażka  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.