Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

do ogrania exow

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Oki, wiadome , że na XO będą same, mało interesujące exy. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Ale przez wiekszosc czasu gram w multiplatformy, ktore na currentgenach lepiej wygladaly na x360, wiec ogrywalem je na x360, a skoro na nextach lepiej wygladaja na ps4, to dla mnie wybor jest jeden. Z xone zrobie tak samo jak w tej generacji z ps3, czyli kupie za jakis czas. 

Opublikowano

Oki, wiadome , że na XO będą same, mało interesujące exy. 

Jeśli chodzi o to to jak na razie jest to jeden wielki znak zapytania , wszystko zależy od MS.

Opublikowano

Ale przez wiekszosc czasu gram w multiplatformy, ktore na currentgenach lepiej wygladaly na x360, wiec ogrywalem je na x360, a skoro na nextach lepiej wygladaja na ps4, to dla mnie wybor jest jeden. Z xone zrobie tak samo jak w tej generacji z ps3, czyli kupie za jakis czas.

Mam taki sam plan tylko czekam na jakas wersje slim no I niech wywala tego Kinecta co pociagnie za soba obnizke ceny. Co jak co z Xbona I MS mozna beke cisnac ale nowe Fable musze ograc...

Opublikowano

beka z games for gold jest obecna. microsoft pazerną (pipi)ą jest.

Bo w ps+ od samego poczatku dawali hity. Dacie im troche czasu,Sony po 1,5/2 roku zaczelo dodawac dobre gry do ps+

Opublikowano

14 listopada event z PS4.

kDlbpao.png

TtEiuwE.png

i najważniejsze:

SQBC9z4.png

już jeden insajder powiedział, że kiedyś planowano na ten event Demons Souls 2, ale możliwe, iż się zmieniło.

Tak czy inaczej. Eksajt!!

Opublikowano

Mam nadzieje,ze nie beda to gry Indie.

Opublikowano

Ciekawe jakie nowe gry pokażą. Czyżby coś od Naughty Dog? Tam część zespołu już od dłuższego czasu dłubie nad PS4. 

Opublikowano

A szkoda, że nie God of War. Po Wstąpieniu mogliby postawić na nową otoczkę i oczywiście na to z czego słynie ta seria - epickość, zayebistość i oczoyebność. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

14 listopada event z PS4.

i najważniejsze:

już jeden insajder powiedział, że kiedyś planowano na ten event Demons Souls 2, ale możliwe, iż się zmieniło.

Tak czy inaczej. Eksajt!!

To byłby nerdgazm. Mesjaszu przybywaj! 

Opublikowano

epickość, zayebistość i oczoyebność. 

XD.

Niech spie.rdalają z przygodami tego frustrata. Dawać coś nowego.

Opublikowano

God of War i tak się pojawi, więc nie masz się co cieszyć xD. 

Opublikowano

Już nawet mi się nie chce grać w te god of wary,kolesiowi który ma "kratos" w nicku xD

Opublikowano

Zobaczymy za jakieś 2-3 lata. Niedawno było Wstąpienie, więc potrzebna będzie dłuższa przerwa po prostu. 

Opublikowano

Barlog, koleś od 2jki wrócił do SSM i tworzy "drużynę gwiazd". Można śmiało dojść do wniosku, że to będzie GoW. Inna sprawa, że sobie poczekamy trochę.

Opublikowano

Minimum dwa lata. GoW nigdy nie należało do tasiemców a po najsłabszym (na tle reszty serii) przyjęciu Ascension gracze się już trochę nasycili. Zło konieczne i tyle. 

Opublikowano

Kwiiik. Geoff dał to zdjęcie na dole na neogafie, w temacie że Naughty Dog odwiedziło SpaceX. Its... happening ;o Teraz to jestem pewien, że zobaczymy grę ND. Albo 14 listopada, albo 13 grudnia.

tumblr_mv1deafnqF1rznvc3o1_500.gif

Opublikowano

Kwiiik. Geoff dał to zdjęcie na dole na neogafie, w temacie że Naughty Dog odwiedziło SpaceX. Its... happening ;o Teraz to jestem pewien, że zobaczymy grę ND. Albo 14 listopada, albo 13 grudnia.

tumblr_mv1deafnqF1rznvc3o1_500.gif

Jeśli pokażą grę ND, to zapewne na VGA.

A tymczasem Mark Rein z Epic Games nie może się doczekać PS4:

mt3b.jpg

2vnr.jpg

To chyba oczywiste, że robią exa na PS4 :teehee:

Opublikowano

Widze po flejme z mp3 wrocil normalny stan uwielbienia nadkonsoli  :wub:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.