Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Bez przesady to pewnie screen z x360

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

a i beka z BF 4 na Xbone

11Krjan.png

To jest jakieś prowo? Ta cała konsola to musi być jedno wielkie prowo, koń trojański na całego by tylko podbić notowania Sony u graczy ;/. Mój gejming rig ogarnia Battlefielda 4 w detalach jak na PS4, ale Battlefielda 4 jak na Xbox One to chyba mój telefon by ogarnął. Też ma ekran 720p :D.

Opublikowano

To raczej fake.

Pewnie komuś się nudziło i puścił BF4 na low detalach na PC z podpiętym padem od  X360 i wypuścił screena do sieci.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Tak. Potwierdzone info. Girsy 4 na PS4.

Warto byłoby to zobaczyć chociażby dla reakcji DonSteryda.

79706-skyler-crying-gif-breaking-bad-QHd

Opublikowano

To raczej fake.

Pewnie komuś się nudziło i puścił BF4 na low detalach na PC z podpiętym padem od  X360 i wypuścił screena do sieci.

Nie.

Opublikowano

To raczej fake.

Na PC w prawym górnym rogu bez względu na czym gramy jest przycisk Backspace i napis Battlelog.

Opublikowano

To raczej fake.

PeCetowy BF4 po podpięciu pada wciąż się różni interfejsem, u mnie nawet prompty klawiaturowe się pojawiały, więc raczej to nie jest fake. Conajwyżej może być screen z X360.

Opublikowano

Tak swoją drogą, co z don redaktorem? Żyje jeszcze, czy natłok złych wieści o podkonsoli doprowadził go do wcześniejszego e-zejścia z forumka?

Opublikowano

Multi BF4 na Xbox 720:

6lt2.gif

To jakaś niedorobiona wersja mapy, bo na innych już dobrze wyglądało ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To co dal SzczurekPB to,Caspian Border ktory bedzie w dlc Second Assault. Second Assault wychodzi na premiere Xbox one,czyli za 13 dni. 

Opublikowano

A teraz tego gifa porownajcie z tym mysliwcem wlatujacym w tame ktory byl zrobiony z Ps4

Opublikowano

Czyli EA znowu odcina kupon i jedno DLC to będą mapki z poprzedniczki tylko "dopracowane" do nowej części?

Opublikowano

Czyli EA znowu odcina kupon i jedno DLC to będą mapki z poprzedniczki tylko "dopracowane" do nowej części?

Levolution dodaja i kaspian ma np. Inna pore roku.

Opublikowano

Pamiętacie jak kiedyś wyciekły screeny od Ubi, z których domyślaliśmy się, że to nowy PoP? No to chyba jednak był Assassins Creed. W Egipcie.

Ubi dało dzisiaj kilka potencjalnych miejscówek dla następnego AC i każdy setting miał swój obrazek. Taki jest dla tego Egiptu:

originalc1pta.jpg

A to screen z dawna, który myśleliśmy że jest z PoPa:

HP5tg.jpg

AC w Egipicie to ciekawa myśl. Pewnie za parę miesięcy zapowiedzą.

Opublikowano

No, templariusze w starożytnym Egipcie to w chu/j mądry pomysł. To naprawdę wygląda na wyścig z CoDami o miano najbardziej w(pipi)iającego ip w tej branży.

Opublikowano
Ubi dało dzisiaj kilka potencjalnych miejscówek dla następnego AC i każdy setting miał swój obrazek.

Daj linka do tych obrazków.

Co do Egiptu to na pewno ciekawsze niż piraty z Black Flag, ale i tak pewnie jest to jeszcze gra robiona pod current-geny, z tą samą nędzną walką i mechaniką z AC3 przeniesioną jako podstawę.

edit. a dobra mam

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

No, templariusze w starożytnym Egipcie to w chu/j mądry pomysł. To naprawdę wygląda na wyścig z CoDami o miano najbardziej w(pipi)iającego ip w tej branży.

Piraci też nie lepsi, no chyba, że assasyny aż tak dobrą siatkę agentów mieli XD

No ale już ostatnio o tym pisałem. Może się to i w kosmosie, w Chinach czy nawet w Rosji dziać to póki na pudełku jest Assasin Creed to dzieciaki i tak będą hordami latać do sklepów po swoje pudełka.A to, że nie ma tu żadnej logiki łącznie z nazwą w tytule to mniejsza z tym.

Opublikowano

13 klatek na sekundę, czyli rzeczywiście Ubisoft.

Opublikowano

Piraci też nie lepsi, no chyba, że assasyny aż tak dobrą siatkę agentów mieli XD

No ale już ostatnio o tym pisałem. Może się to i w kosmosie, w Chinach czy nawet w Rosji dziać to póki na pudełku jest Assasin Creed to dzieciaki i tak będą hordami latać do sklepów po swoje pudełka.A to, że nie ma tu żadnej logiki łącznie z nazwą w tytule to mniejsza z tym.

Paliodor jak zawsze na posterunku, zeby zjechac znana marke, target nazwac dzieciakami, a calosc papka bez logiki.
Opublikowano

Pamiętacie jak kiedyś wyciekły screeny od Ubi, z których domyślaliśmy się, że to nowy PoP? No to chyba jednak był Assassins Creed. W Egipcie.

Ubi dało dzisiaj kilka potencjalnych miejscówek dla następnego AC i każdy setting miał swój obrazek. Taki jest dla tego Egiptu:

originalc1pta.jpg

A to screen z dawna, który myśleliśmy że jest z PoPa:

HP5tg.jpg

AC w Egipicie to ciekawa myśl. Pewnie za parę miesięcy zapowiedzą.

Gra z której pochodzi ten screen została skasowana.

Opublikowano

Paliodor jak zawsze na posterunku, zeby zjechac znana marke, target nazwac dzieciakami, a calosc papka bez logiki.

No staram się jak mogę :sleep:

Opublikowano

No ale z grubsza ma rację, ile razu można wypuszczać to samo w innych realiach i rozbudowywać historię, w której powiedziano już wszystko? Ja bym chciał żeby AC poszedł bardziej w stronę Hitmana - planowanie zabójstw i zróżnicowanie mniejszych zamkniętych lokacji zamiast skakania po dachach, kontrowania głupich przeciwników i zbierania pierdół w otwartym świecie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.