Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego jestes taki zyebany? To przez mięso?

Napisałem IMO , wiesz co to znaczy?

Tak samo moge mieć beke z ciebie że napisałes że ps3 warto kupić dla GTAV. Czaisz, dla GTAV, dla gry dla gimbusów

Jednak xboci to podrasa :confused:

Mazzeo te imo odnosiło sie do generacji ps2 vs x1

Edytowane przez kanabis

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Alan Wake - czasowy ex (wyszedł na PC) - perełka

Forza 2/3/4 - można się sprzeczać, dla mnie >GT

Forza Horizon - z taką grafą nawet na next genach by mogła wyjść na premierę, tej gry by mi brakowało strasznie na PS3, żadne Motorstormy by mi jej nie zrównoważyły

No i girsy

+ pojedyncze gry mniejszej wagi jak Crackdown, gry arcade

Opublikowano

To i ja nie liczyłem na ps3 finali, mgsów czy demon soulsów które warto ograć. Dla samej serii

Opublikowano

Alan Wake - czasowy ex (wyszedł na PC) - perełka

Forza 2/3/4 - można się sprzeczać, dla mnie >GT

Forza Horizon - z taką grafą nawet na next genach by mogła wyjść na premierę, tej gry by mi brakowało strasznie na PS3, żadne Motorstormy by mi jej nie zrównoważyły

No i girsy

+ pojedyncze gry mniejszej wagi jak Crackdown, gry arcade

Banjo Kazooie, Rez HD, Meat Boy, Blue Dragon, Halo... Parę fajnych gier jest, bez wątpienia.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dobra może zyebałem troche z tym obiektywizmem. Za bardzo podeszłem pod siebie.

Opublikowano

Chociaż zamiast banjoo jest lepszy moim zdaniem ratchet. Substytutem forzy jest gran turismo. No a jakie są substytuty uncharted albo god of wara na ixa?

Opublikowano

NIe ma

Opublikowano

Fable 2,3, Wiedzmin 2, Dead Rising, Table Tennis, Metro2033, Splinter Cell Conviction, PGR 3,4, Viva Piniata obie części, Shadow Complex, Eternal Sonata, Codenamed dla mnie ekstra gry

Opublikowano

I hitman blood money i alone in the dark?

Opublikowano

Fable 2,3, Wiedzmin 2, Dead Rising, Table Tennis, Metro2033, Splinter Cell Conviction, PGR 3,4, Viva Piniata obie części, Shadow Complex, Eternal Sonata, Codenamed dla mnie ekstra gry

O mamuśku, że ktoś wymienia ta pokaraną serię, zwaną Fable... :(

Eternal sonata jest na PS3. Metro jest tylko na X-a?

Opublikowano

A propos Alana ktoś wie mniej więcej w jakim okresie ma mieć premierę QB ?

Metro jest tylko na X-a?

Pierwsza część jest tylko na x360 ( no i PC)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Tymbardziej że cały czas pisze o tym że pierwszy ix bił exami ps2 IMO.

59656.gif

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

A nie wiem nawet czy hitman wyszedł na ps3. Mało kto pamięta ale Bioshock był przez rok exem na Xboxa, ME też było dużym aututem, ale ms daje dupy jeśli chodzi o ekskluzywnosc i dlatego to jest duży plus w kierunku sony że nigdy nie zagrasz na czymś innym w uncharted lub god of wara.

@figaro co chcesz od fable ?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Eternal sonata jest na PS3. Metro jest tylko na X-a?

I na PC.

Ten tekst o tym, że tylko gyrosy na Xa są godne ogrania... No faktycznie "konsolomaniak" kanabis :D

Opublikowano

Game Informer: "Ryse: Son Of Rome Is As Fun As Dialing Phone Numbers" (ouch) #1

After a painfully generic story intro, the game began teaching me similarly uninspired combat mechanics. While it tries to sound like an in-depth action game with familiar elements like perfectly-timed blocks and focus meters, the actual experience is anything but deep.

I spent two hours with the Xbox One title, but it felt like I was entering random numbers into a computer rather than actually playing a video game.

With my left hand completely off the controller, I was able to slice and dice through tons of enemies simply by inputting the same sequence ad nauseum.
On a couple of occasions, the game would shift to sequences that involved me defending an area with crossbow stations or ordering my men to block arrows with their shields. These were somehow even less exciting than the tedious swordplay.

dat next gen gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=HvGAgpD2Jtc

ciekaw jestem w jaki sposób to jest niby gorsze niż walka w Assassin's Creed.

Opublikowano

No nie wiem, jedynka mnie kiedyś okrutnie rozczarowała, a bardzo się na nią napalałem. Dwójka mnie ominęła, więc nie wiem. Ale trójka... ja pi.erdolę, co za crap.

Opublikowano

Trochę komiczne jest, że to były może 2 minuty gameplayu, a chyba z 15 razy było LEGENDARY cośtam. Tak, brawo graczu, nacisnąłeś A 3 razy pod rząd, jesteś taki zdolny!

Opublikowano

ciekaw jestem w jaki sposób to jest niby gorsze niż walka w Assassin's Creed.

Bo Ryse to nowe Ip wiec ma pod górkę w przeciwieństwie do takiego AC które jest hmm... AC ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Mi jedynka się jesz

No nie wiem, jedynka mnie kiedyś okrutnie rozczarowała, a bardzo się na nią napalałem. Dwójka mnie ominęła, więc nie wiem. Ale trójka... ja pi.erdolę, co za crap.

Mi jedynka sie nawet podobała. Ale przy dwójce po pół godziny zwymiotowałem. A 3 nie wiem. Trzeba bedzie sprawdzić.

Opublikowano

Mi sie wszystkie 3 części podobały, ale no kumam ludzi, że mogą sie rozczarować etc tak jak ja mialem z heavy rain, god of war 3 czy seria uncharted bo po takich mega spustach było raczej eee ok fajne, ale to jest ten killer?

Opublikowano

Mi sie wszystkie 3 części podobały, ale no kumam ludzi, że mogą sie rozczarować etc tak jak ja mialem z heavy rain, god of war 3 czy seria uncharted bo po takich mega spustach było raczej eee ok fajne, ale to jest ten killer?

Tak niestety działa czytanie opinii o grach na forumku. Patrzenie na te wszystkie nagrody od stron. Najlepiej się grało kiedyś, kiedy to kupowało się grę, nie do końca wiedząc o czym ona jest. Zero oczekiwań, sama ciekawość. Od razu lepiej się grało.

Opublikowano

Hhahah czemu mnie to nie dziwi,mogles dopisac  killzone,lbp,ratchet i inne podobne gierki...

Opublikowano

A możesz napisać co ci sie nie spodobało np w gow3? Bo uncharted jeszcze rozumiem, nie każdy lubi indiane jonesa ale gow? Na co liczyłeś po 1 i 2?

Opublikowano

Bo po tych seriach nigdy nie miałem dużych oczekiwań więc sie nie było czym rozczarować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.