Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

http://ps4daily.com/wp-content/uploads/2013/11/ps4-vs-xboxone-games.jpg

Nie zgadza się chyba tylko temat Diablo III (które będzie też na Xbox One... czy nie będzie?), ale i tak robi to ogromne wrażenie, jak dużą przewagę ma PS4. To są gry, o których teraz wiadomo, nie chodzi o to, kiedy wychodzą i co dostępne będzie na premierę.

w ile % z nich masz zamiar zagrać?

Bo ja kupuje PS4 a z tej długiej w chooj listy interesują mnie może 4 gry max.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie zgadza się chyba tylko temat Diablo III (które będzie też na Xbox One... czy nie będzie?), ale i tak robi to ogromne wrażenie, jak dużą przewagę ma PS4. To są gry, o których teraz wiadomo, nie chodzi o to, kiedy wychodzą i co dostępne będzie na premierę.

Pool Nation Extreme

Tottemo E Mahjong

Co to kuzwa jest :D Juz widze jak kazdy sonybot to ogrywa

Opublikowano

Nie chodzi mi o to, w co ja chcę zagrać, a chodzi mi o różnicę pomiędzy tymi platformami. Każdy zagra w co będzie chciał. Dla mnie na PS4 jest znacznie więcej ciekawych gier na tej liście niż 4.

Opublikowano

Dy2iYZy.jpg

:D

Opublikowano

było o tym że amazon dogadało się z sony i uruchomiło "amazon playstation network store". Będą oficjalnie sprzedać cyfrowe kopie gier z sklepiku w cenach niższych niż normalnie w sklepiku, i nawet w dealach. Obecnie jest promocja na 5$ dla wybranych gier i na zakup 2 gier na ps4 by trzecią dostać gratis.

nie sprawdzałem czy region lock.

Opublikowano

Dy2iYZy.jpg

:D

Jak na tym Sony evencie wyjdzie Banderas to odrazu zamawiam ps4, nawet jak beda sie palic na starcie :D

Opublikowano

Ciekawe czy dozyje nastepnego xboxa.

Opublikowano

Czym tu sie jarać. Ze gruba spasiona świnia siedzi w domu i gra non stop na konsolach i może sobie pozwolić na ich rzucanie czy rozwalanie. Jeżeli tak mają sobie ludzie wyobrażać graczy to ja dziękuję.

Opublikowano

Top Sikret lista gier ktore beda na evencie:

sSBH6Cm.jpg

Nie jestem pewien czy pelna, nie widac calej dolnej czesci.

Przecież to lista gier z Review Event, a nie z tego eventa, który będzie emitował Spike.

Opublikowano

Wiedzialem, ze kupno Vity przed nowa generacja to strzal w 10 :) Remote play zapowiada sie smaaaakowicie.

A Francis to mega koles. Poogladajcie sobie jego filmiki gdzie nie gada o grach tylko o sobie. Koles jest autentyczny i w calym chlamie jaki jest na YT to przyjemnie sie go oglada.

Opublikowano

Wiedzialem, ze kupno Vity przed nowa generacja to strzal w 10 :) Remote play zapowiada sie smaaaakowicie.

zakup 5 calowego ekranu za 1k zł to musi być interes zycia ;)

Opublikowano
Pomijając to że Kinecta nie trzeba podłączać do XONE.

Ponawiam pytanie od kiedy ?

Opublikowano

DF zrobiło face off z Dead Rising 3. 720p, framerate często spadający do 20 klatek. No ale grafa jest mega next genowa chociaż:

1920x-1.jpg

1920x-5.jpg

1920x-3.jpg

Opublikowano

Ale czego się spodziewać się po gierce naprędce przerzucanej z x360 na XO (innego wyjaśnienia na "to" nie potrafię znaleźć).

Opublikowano

W międzyczasie w SonyLand:

PS4 versions of Don’t Starve & The Binding of Isaac free on PS Plus at their launch

PlayStation Plus subscribers can look forward to free PS4 downloads of indie sensations Don’t Starve from Klei Entertainment and The Binding of Isaac from Team Meat when both games launch. Fancy that.

It comes from a Sony event in New York, during which the PS4 interface was shown in full. Check it out through the link.

Joystiq reports that Don’t Starve should launch, “early January,” and will be free on PS Plus at day one. A rep also said, “A Vita native version with cross-save is coming a couple months after the PS4 version,” and that both the PC and PS4 builds will receive parallel updates from a certain point.

Meanwhile, The Binding of Isaac: Rebirth is said to launch early 2014 on PS4, Steam and PS Vita. It is also said to be launching for free on PS Plus, but we’d hold out for confirmation of this first.

PS4 launches November 15 and November 29 in the US and Europe/UK respectively.

http://www.vg247.com/2013/11/12/ps4-versions-of-dont-starve-the-binding-of-isaac-free-on-ps-plus-at-launch/

Opublikowano

BYy_lPrIYAA7NoM.jpg

Jak pisałem wcześniej, PS4 może stać pionowe bez podstawki.

Opublikowano

A PS3 :confused:?

28tkxab.jpg

Opublikowano

Pomijając to że Kinecta nie trzeba podłączać do XONE.

Ponawiam pytanie od kiedy ?

też czekam na odpowiedź na to pytanie

ostatnio slyszałem że XO nie zadziała bez podłączonego kinekta

swoją drogą jeśli zadziała to i tak bezsens bo każdy będzie musiał go kupić dopłacając do słabej konsoli 200$ za niechciany kawałek plastiku

Opublikowano

My tu pitu pitu a PC wraz z Oculus Riftem wygrali generacje w Japonii (i wkrotce poza nia)

Nawet Bandzior oboz zmienil.

oculus_banderas.gif

<pc master race, musze to miec>

WTF XD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Już podali cenę tego urządzenia ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.