Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 793,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

I'm jealous :(

@Mazz - woli PC ? A za ile ? Jakie gry konkretnie ? xD

Ostatnio pobyłem trochę na tym blogu Władzia i nie powiem, myślałem że to tylko troll, ale chłop trochę racji ma Xd choć pisane jajcarskim językiem :)

komenty też niezłe

Wreszcie się spotykamy ty żydowska (pipi)o. xDDDDDDD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

100 GB poszło w piz.e

Boże uchowaj.

Nie wiem czemu, ale coś mi mówi że na X1 będzie z tym gorzej xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dołączona grafika

Do wykorzystania przez użytkownika 408GB, to już tylko 8 gierek :(

Ej, ale nie każda gra zajmuje 50gb np. taka nextgen fifa 8gb miejsca potrzebuje. Więc luzna guma.

Opublikowano

100 GB poszło w piz.e

Boże uchowaj.

Nie wiem czemu, ale coś mi mówi że na X1 będzie z tym gorzej xD

Gorzej moze nie ale napewno nie lepiej :P

Opublikowano

okej, to będzie dobre, widze już tą biblioteke gier z plusa na konsoli, będzie żonglerka danymi jak przy xboxie 360 z 20gb dyskiem

Opublikowano

Macie rozwiazanie problemu małego dysku

Szybki

http://allegro.pl/promo-14-dni-hitachi-hgst-1tb-2-5-32-7200-i3695647389.html

Równie szybki

http://allegro.pl/dysk-wd-2-5-750gb-16mb-7200-sata3-black-gw-5-lat-i3682092416.html

I duzy

http://wd.strefamarek.allegro.pl/wd-green-wd20npvx-2-5-2tb-sata-300.html

EDYTA: Strzeliłem chyba babola bo własnie doczytałem ze dysk moze byc maze byc tylko 9,5mm - grubasek

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

awraa1U.jpg

Do wykorzystania przez użytkownika 408GB, to już tylko 8 gierek :(

już się kiedyś pytałem ale nikt nie odpowiedział....te chore wielkości instalek...tu 40gb tu 50gb to są instalki opcjonalne czy wymuszone i konieczne by grać?

Opublikowano

Największe polskie forum growe w Polsce, temat niusa - premiera PS4, jeden z pierwszych komentarzy?

Nie wiem jak można podniecać się konsolą..Wole PC :)

Wczoraj boruta w dniu niepodległości, teraz to. Jak w tym kraju ma być dobrze ;/

Ale co się dziwisz pecetową dystrybucje cyfrową :pirate: ogarnia każdy gimnazjalista , mama kupi komputer do nauki i mozna pisać o titanach podczas gdy na swojej puszce " da się grać" . Pora zmienić opis na "kraj cebuli i peceta" :yes:

Opublikowano

Chyba konieczne z tego co pamiętam, wrzucasz płyte, odpalasz grę a ona se te 40gb instaluje a ty w tym czasie możesz pykac.

Opublikowano

Największe polskie forum growe w Polsce, temat niusa - premiera PS4, jeden z pierwszych komentarzy?

Wczoraj boruta w dniu niepodległości, teraz to. Jak w tym kraju ma być dobrze ;/

Ale co się dziwisz pecetową dystrybucje cyfrową :pirate: ogarnia każdy gimnazjalista , mama kupi komputer do nauki i mozna pisać o titanach podczas gdy na swojej puszce " da się grać" . Pora zmienić opis na "kraj cebuli i peceta" :yes:

Oj Władziu, ale cie dupa boli o tego PCta, pewnie przez te zabawy z palami.

Opublikowano

Mnie ? skądże ale kilka tysięcy ludzi przez moje kroniki,  tak:D

Opublikowano

Tak mówisz ale to pewnie Ciebie boli tyłek. Chciałbyś miec jakiegos bloga gdzie wrzucasz paszkwile i zgarniac hajs z reklam tak jak on dzieki Yetiemu i reszcie co wchodzą co 15 minut czekając na nowe rewelacje.

Opublikowano

reklam jeszcze nie ma ale myślę o redakcji ku chwale nadkonsol, piszecie w nieanonimowych komentarzach , talent dostrzegę: :geek:

Opublikowano

o jakis compaq ciekawe czyje multikonto dalo mi minusa :(

Włodku rozwijaj imperium. Skoro takie scieki jak kwejk,wiocha itp zarabiaja kase to ty też dasz radę :D

Opublikowano

Ashley:You're welcome. It does look like your PlayStation 4: Launch Edition is in the shipping soon status and will be shipping tomorrow or Thursday. You're guaranteed delivery date is Friday, November 15th.

:good: 
Opublikowano

Hehe już widzę, jak yeti i reszta spółki mają ból tyłka, bo osoba, która źle się wypowiadała o ps4 będzie przed nimi grała ;D Zeratul liczę na jakieś materiały w showx4, tylko proszę obiektywne nie fanbojskie oki ? A no i koniecznie musisz zrobić porównanie padów po 22 listopada, jak już będziesz miał też xone :D

Edytowane przez terror

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.