Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

I'm jealous :(

@Mazz - woli PC ? A za ile ? Jakie gry konkretnie ? xD

Ostatnio pobyłem trochę na tym blogu Władzia i nie powiem, myślałem że to tylko troll, ale chłop trochę racji ma Xd choć pisane jajcarskim językiem :)

komenty też niezłe

Wreszcie się spotykamy ty żydowska (pipi)o. xDDDDDDD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

100 GB poszło w piz.e

Boże uchowaj.

Nie wiem czemu, ale coś mi mówi że na X1 będzie z tym gorzej xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dołączona grafika

Do wykorzystania przez użytkownika 408GB, to już tylko 8 gierek :(

Ej, ale nie każda gra zajmuje 50gb np. taka nextgen fifa 8gb miejsca potrzebuje. Więc luzna guma.

Opublikowano

100 GB poszło w piz.e

Boże uchowaj.

Nie wiem czemu, ale coś mi mówi że na X1 będzie z tym gorzej xD

Gorzej moze nie ale napewno nie lepiej :P

Opublikowano

okej, to będzie dobre, widze już tą biblioteke gier z plusa na konsoli, będzie żonglerka danymi jak przy xboxie 360 z 20gb dyskiem

Opublikowano

Macie rozwiazanie problemu małego dysku

Szybki

http://allegro.pl/promo-14-dni-hitachi-hgst-1tb-2-5-32-7200-i3695647389.html

Równie szybki

http://allegro.pl/dysk-wd-2-5-750gb-16mb-7200-sata3-black-gw-5-lat-i3682092416.html

I duzy

http://wd.strefamarek.allegro.pl/wd-green-wd20npvx-2-5-2tb-sata-300.html

EDYTA: Strzeliłem chyba babola bo własnie doczytałem ze dysk moze byc maze byc tylko 9,5mm - grubasek

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

awraa1U.jpg

Do wykorzystania przez użytkownika 408GB, to już tylko 8 gierek :(

już się kiedyś pytałem ale nikt nie odpowiedział....te chore wielkości instalek...tu 40gb tu 50gb to są instalki opcjonalne czy wymuszone i konieczne by grać?

Opublikowano

Największe polskie forum growe w Polsce, temat niusa - premiera PS4, jeden z pierwszych komentarzy?

Nie wiem jak można podniecać się konsolą..Wole PC :)

Wczoraj boruta w dniu niepodległości, teraz to. Jak w tym kraju ma być dobrze ;/

Ale co się dziwisz pecetową dystrybucje cyfrową :pirate: ogarnia każdy gimnazjalista , mama kupi komputer do nauki i mozna pisać o titanach podczas gdy na swojej puszce " da się grać" . Pora zmienić opis na "kraj cebuli i peceta" :yes:

Opublikowano

Chyba konieczne z tego co pamiętam, wrzucasz płyte, odpalasz grę a ona se te 40gb instaluje a ty w tym czasie możesz pykac.

Opublikowano

Największe polskie forum growe w Polsce, temat niusa - premiera PS4, jeden z pierwszych komentarzy?

Wczoraj boruta w dniu niepodległości, teraz to. Jak w tym kraju ma być dobrze ;/

Ale co się dziwisz pecetową dystrybucje cyfrową :pirate: ogarnia każdy gimnazjalista , mama kupi komputer do nauki i mozna pisać o titanach podczas gdy na swojej puszce " da się grać" . Pora zmienić opis na "kraj cebuli i peceta" :yes:

Oj Władziu, ale cie dupa boli o tego PCta, pewnie przez te zabawy z palami.

Opublikowano

Mnie ? skądże ale kilka tysięcy ludzi przez moje kroniki,  tak:D

Opublikowano

Tak mówisz ale to pewnie Ciebie boli tyłek. Chciałbyś miec jakiegos bloga gdzie wrzucasz paszkwile i zgarniac hajs z reklam tak jak on dzieki Yetiemu i reszcie co wchodzą co 15 minut czekając na nowe rewelacje.

Opublikowano

reklam jeszcze nie ma ale myślę o redakcji ku chwale nadkonsol, piszecie w nieanonimowych komentarzach , talent dostrzegę: :geek:

Opublikowano

o jakis compaq ciekawe czyje multikonto dalo mi minusa :(

Włodku rozwijaj imperium. Skoro takie scieki jak kwejk,wiocha itp zarabiaja kase to ty też dasz radę :D

Opublikowano

Ashley:You're welcome. It does look like your PlayStation 4: Launch Edition is in the shipping soon status and will be shipping tomorrow or Thursday. You're guaranteed delivery date is Friday, November 15th.

:good: 
Opublikowano

Hehe już widzę, jak yeti i reszta spółki mają ból tyłka, bo osoba, która źle się wypowiadała o ps4 będzie przed nimi grała ;D Zeratul liczę na jakieś materiały w showx4, tylko proszę obiektywne nie fanbojskie oki ? A no i koniecznie musisz zrobić porównanie padów po 22 listopada, jak już będziesz miał też xone :D

Edytowane przez terror

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.