Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

to zle doczytałem. Ale jesli zlapie ostatnie 15 minut, i zaczne nagrywac zaraz na zywo, to prawie jest ciaglosc tak?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jesteście mistrzami w dopowiadaniu tego co miałem na myśli, ja piszę że wrzucanie tylko na fejsa jest durne, to ten wyskakuje że chcę narzędzi rodem z Vegas Video i nagrywania bez limitu czasowego. Brawo.

Szczurek gdzieś poza fejsem to jeszcze da się uploadować?

Opublikowano

Na początek filmy i screeny tylko facebook, lub same screeny na twittera.

A pytałeś też wcześniej: da się ściągać filmiki z fejsa - http://fbdown.net/

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jak kazdy mowil ze Vita robi sie spoko to kazdy temu przeczyl, jest to swietny sprzet, mocny hardwerowo z dobrym OS-em, wbudowanym wifi i wygodnym sterowaniem w grach, dodajac do tego sama oferte PS+ daje duuuuzo frajdy, tytuly takie jak Mortal Kombat, Uncharted to dobre tytuly, dodatkowo remote play to fajny ficzer(ale ocenie jak bedzie ps4 w domu).

A mozliwosc kupna uzywki tej konsoli w cenie okolo 500zl na gwarancji daje smieszna cene do tego co mozna z ta konsola robic, ku rwa to cena 2 nowych gier tylko ;)

Opublikowano

To jednak vita jest spoko i ma gry? Niesamowite.

Opublikowano

Jak każdy mówil to każdy przeczył :teehee:

Opublikowano

A mozliwosc kupna uzywki tej konsoli w cenie okolo 500zl na gwarancji daje smieszna cene do tego co mozna z ta konsola robic, ku rwa to cena 2 nowych gier tylko ;)

Tego jeszcze nie grali. Teraz nie liczy się już cen detalu tylko ile człowiek wyda na używany sprzęt JESZCZE na gwarancji...

Opublikowano

Ja całą falę nadchodzących indyków mam zamiar ogrywać wyłącznie na vicie, ps4 posłuży mi do większych tytułów. Ze swojej Vity jestem bardzo zadowolny już gdzieś to tu kiedyś pisałem. Ostatnio ograłem Killzone'a Mercenary i single jest tylko ok, za to w multi zabawa jest świetna. No i nie ma ładniejszej gry na urządzenia przenośne.

Opublikowano

Na Vicie nie ma FTL to co to za maszynka do indyków, upośledzona chyba. Myślałem żeby to kupić właśnie dla indyków do łóżeczka, ale za dużo ma braków w tym temacie. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Tego jeszcze nie grali. Teraz nie liczy się już cen detalu tylko ile człowiek wyda na używany sprzęt JESZCZE na gwarancji...
Zdecydowanie wole zaoszczedzic kupujac sprzet uzywany niz jechac na verbatimach pare dni przed premiera jak polowa tego forum, o skladkach na 4 nie wspominajac.

Czepianie sie wiec osob ktore kupily cos uzywane jest smieszne i zalosne.

Ej ale gdyby było w co grać to ceny na allegro by tak mocno nie spadły :)

A czy xboxa mozna dostac za darmo bo od 2 lat maja uzytkownikow gleboko w du pie i przez to nie maja w co grac?

Ps Sony potwierdzilo ze doda obsluge CD Audio,DLNA,MP3 - nabita z X1 dalej XD, tak sie zastanawiam jakim tłukiem trzeba być zeby kupic tego faila zwanym X1.0FPS

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zdecydowanie wole zaoszczedzic kupujac sprzet uzywany niz jechac na verbatimach pare dni przed premiera jak polowa tego forum, o skladkach na 4 nie wspominajac.

Czepianie sie wiec osob ktore kupily cos uzywane jest smieszne i zalosne.

A czy ja się czepiam osób, które kupują używany sprzęt? Nie wiem tylko jakie standardy mam przyjmować w dyskusji na temat choćby opłacalności zakupu danego systemu,  skoro ktoś mi zaraz napisze, że bzdura i on kupił za 150zł  z 11 grami itp. Jak można w ogóle wtedy krytykować cenę XO u nas w Polsce, jak na premierę systemu u nas, będę mógł go kupić taniej niż plejstejszyna i też będę miał na gwarancji?

Opublikowano

Ej ale gdyby było w co grać to ceny na allegro by tak mocno nie spadły :)

A czy xboxa mozna dostac za darmo bo od 2 lat maja uzytkownikow gleboko w du pie i przez to nie maja w co grac?

Już przerabiali z Tobą ten temat. Daj sobie spokój.

Opublikowano

Sony potwierdziło obsługę MP3 i DLNA + dodatkowa zawartość do Ground Zeroes dla PS3/PS4. Obsługa filmów BR 3 D dodana w przyszłości.

Jakaś moda na ogłaszanie i później zaprzeczanie.

Event Sony dziś o 4 ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ahaha single w tej grze to jakiś żart. Kolorowy jak halo, pełen skryptów jak cod, ogólny feeling to jakbym oglądał trailer dlc do battlefielda, slow motion waaat. Szkoda, że gra straciła tak bardzo swoją tożsamość z którą lubiłem pierwsze 2 części.

Opublikowano

Sorry bro, muszą przypodobać się jak największej masie ludzi, inaczej się nie dało.

Byznes to byznes cnie

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No właśnie co z tym eventem? Miały być jakieś wiadomości codziennie, niusy czy coś, a nic nie ma. :(

Opublikowano

Jesteście mistrzami w dopowiadaniu tego co miałem na myśli, ja piszę że wrzucanie tylko na fejsa jest durne, to ten wyskakuje że chcę narzędzi rodem z Vegas Video i nagrywania bez limitu czasowego. Brawo.

Szczurek gdzieś poza fejsem to jeszcze da się uploadować?

Mozesz uplaudowac na swoj profil PSN pewnie.Friendsy beda mogli to zobaczyc,a przyjaciel przyjaciela tez zobaczy co on polubil...

Mysle,ze bedzie jakis ogolny zbior tych filmikow na calym community pleja,gdzie wszyscy z poziomu konsoli lub aplikacji ogladaja fajne akcje.

Nie wiem jak z strimami,czy osoba ktora strimuje na pleju,moze byc tylko ogladana z konsoli i aplikacji,czy na twitch/ustream tez bedzie

Opublikowano

No właśnie co z tym eventem? Miały być jakieś wiadomości codziennie, niusy czy coś, a nic nie ma. :(

15 listopad o 4 nad ranem, ja nie odpuszczę to historyczne wydarzenie ! Będzie oglądał z foruma ktoś ? 

Szatańska godzina więc tylko najwięksi diehard fanboje obejrzą :D

Pierwsza ocenka nowego Killzołna

K8NwmyE.png

Uneven to ,, nierówna ".

Głupie levele no jaśniej sie nie dało xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ci sami ludzie dali nowemu Call of Duty 9/10, dlatego ich rzetelność można sobie wsadzić głęboko między pośladki.

Inna sprawa, że od nowego Killzone'a oczekiwałem głównie za(pipi)istej grafiki i wkręcającego multi, a singiel przełknę jak w każdym FPSie, z tym problemu nie mam ;)

Opublikowano

ten gameplay pokazał, że gra idzie w złym kierunku.

Wallhack. Pancerz przed mordą. Przeciwnicy co mają inteligencje gruzu i wiecej kolorów niż ma paleta RGB :>

mam cichą nadzieję, że to byl poziom trudnosci ultra easy. Inaczej nie widze szans aby skonać bo możnaby wiekszosc akcji z tego filmu przejsc uzywajac noża lub od biedy pistoletu

Opublikowano

PS4 UI Walkthrough - Menus, Friends, Profile (Playstation 4 User Interface)
http://youtu.be/EkRIUxGFsSU

PS4 UI Walkthrough -- DVR, Twitch, Apps, Store (Playstation 4 User Interface)
http://youtu.be/S0DbZhA0lao

PS4 UI Walkthrough -- Remote Play (Playstation 4 User Interface)
http://youtu.be/1Kjtx68sEsk

Jak bylo to wy(pipi)..

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

Odnośnie multi to napisali 

The Warzone mode allows us to completely tailor our multiplayer experience, and do away with all the Call of Duty-inspired modernities, but we would rather have seen something more original. Fewer maps, fewer teams, no upgradable weapons or gear, no currency to buy stuff with after each match. Things we see in every game. With that rant out of the way, Shadow Fall's multiplayer is well crafted from start to finish, and we recommend it for those looking for a sci-fi take on the Call of Duty formula.

Since this is the first next-gen exclusive we're reviewing you're probably curious about the visuals. For this purpose we've compared it side-by-side with some of the best looking games on the market including Battlefield 4, Crysis 3 and Far Cry 3 on PC. Only Crysis 3 beats Shadow Fall on technical merits on ultra. Crysis 3 wins out thanks to its higher resolution and better textures.

Czyli nie ma polepszania broni, rozgrywka jak CoD, tylko Crysis 3 na Ultra pokonuje Killzołna graficznie.

Nareszcie ziomy z ISA dostały fajne zbroje, jak mnie wkurzali ci goście w randomowych portkach vs metalowi Helghanie. 

killzone_988604b.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Slicznie to wyglada w koncu nie ma obaw ze ui sie zacina czy cos. Ostatnia watpliwosc co do kupienia ps4 skreslona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.