Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

► wycinek
1. fragment wyodrębniony z całości, kawałek;

Semantyk sie znalazl, ktory dal dupy piszac ze CV cernego to 1 gra i teraz probuje sie jakos wygrzebac z tej porazki :). Probuj dalej, I enjoy watching little people struggle and fail even more.

@Kazub

W materiale Gametrailers grali w multi wiec podejrzewam ze az takiej tragedii nie ma, sporo osob juz ma PS4.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ludzie, ale do ciężkiej k*rwy, oprzytomnijcie. Killzone zbiera średnie oceny, ale dalej 7-8/10 to nie jest źle. Gra miała pokazać graficzny pazur PS4 i pokazuje. Knack to popierdółka dla dzieciaków i zapewne też znajdzie swoich zwolenników. PS4 musi się rozkręcić, ale do tej pory nie zmienia to faktu, że pozostaje najlepszą konsolą.

Opublikowano

Jakie (pipi)? Że Knack okazał się tym czym miał być? Jest jeszcze KZ, po którym nikt nie spodziewał się, że single to będzie drugi HL2, ale oceny i tak są w większości bardzo dobre, bo gra na 8 to pozycja bardzo dobre. Jest jeszcze Resogun, który jak widać, jest najwyżej oceniany, co raczej nie dziwi, jeżeli ktoś zna wcześniejsze gry tego studia.

Opublikowano

Tia. Bedą się sonyboty zbijały z tych ocen. Ze DR3 dostał niskie oceny bo hójowa grafika, bo frametare nie stały, że Ryse jest hójowo oceniany bo to samograj. Nawet jak będa to oceny w okolicach ósemek to będa się śmiali.

Opublikowano

gry z play'a fajnie sie oglada, srednio sie w nie gra

Większych bredni już dawno nie czytałem. No ale to CW więc nic mnie już nie dziwi.

Opublikowano

Znowu YETI będzie pisał posty w CW będąc na piwie z kumplami.

Opublikowano

Jakie (pipi)? Że Knack okazał się tym czym miał być? Jest jeszcze KZ, po którym nikt nie spodziewał się, że single to będzie drugi HL2, ale oceny i tak są w większości bardzo dobre, bo gra na 8 to pozycja bardzo dobre. Jest jeszcze Resogun, który jak widać, jest najwyżej oceniany, co raczej nie dziwi, jeżeli ktoś zna wcześniejsze gry tego studia.

no w przypadku Play'a 

gry z PSN > gry Retail 

Opublikowano

pewnie dlatego, ze 1080p jest tylko czescia skladowa oceny za grafike, ktora to jest czescia skladowa oceny za prezentacje, ktora to jest czescia skladowa oceny za gre.

Opublikowano

Widzę, że recki i UI wypływają. Ale czy pokazali grupy, zaproszenia do multi, jakość rozmów w lobby? To mnie najbardziej interesuje. W streamie na GameSpocie widziałem tylko "an error has occured (1234xxx)" przy uploadowaniu video :/

Opublikowano

spoko miski... od piatku bede dostarczal content o ile sie bedzie tylko dalo...w 1080p na you tube lol

Opublikowano

spoko miski... od piatku bede dostarczal content o ile sie bedzie tylko dalo...w 1080p na you tube lol

Tobie nikt nie ufa.

Opublikowano

Wreszcie jakiś obiektywny test będzie. <zaciera rączki>

Opublikowano

Czy na starcie ps2 czy ps3 wyszły jakieś gierki 10/10? Bo ja pamietam tylko (pipi)nie w stylu The Bouncer.

Opublikowano

a kogo to obchodzi? Miała być nadkonsola a wyszło narazie średnio.

Opublikowano

Czy na starcie ps2 czy ps3 wyszły jakieś gierki 10/10? Bo ja pamietam tylko (pipi)nie w stylu The Bouncer.

Ps3 mialo genji (srednia 55), Resistance (83?) oraz RIIIIIIIIDGE RACEEEEER (77).

Takze nie wiem o co ta (pipi),zka. Czekam jednak na oceny gier z Xa :D, jesli DR zbierze same 9 to bedzie ciekawie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Konsola jest, tylko gier brak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.