Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 765,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jak KZ:SF okazalo sie krokiem wstecz w stosunku do poprzednikow jak nikt na tym forum nawet nie powachal pudelka z gra?

Masseo logiki nikt nie zrozumie, przeciez to kukielka ktora kreca nawet reklamy w dashu.

Wy za to mnie rozpjerdalacie logiką od wczoraj.

Shadow Fall ma średnią 74% - "oceny takie same jak u poprzedników"

Killzone na PS3 był zawsze przedstawiany jako hicior Sony - teraz nagle "ktoś oczekiwał hitu?"

Uniwersum i singleplayer z serii Killzone wielokrotnie podawany jako atut - teraz "tą grę zawsze kupowało się dla multi"

Xbox One ma "yebnięte embargo" ustalone na premierę, za to PS4 miało do wczoraj, kiedy już gry są na półkach a PS4 są rozsyłane - wszystko w porządku.

Opublikowano

SS2>Bioshock>>>Bioshock 2>>>>>>>>>>>>>>>>>>> stolec komara >>>>>>> Bioshock Infinite

BioShock>SS2>BioShock: Infinite>BIoShock2>>>>>>>stolec komara>>>>>>>>>>>>Your opinion. 

No już nie płacz, pogadaj sobie o lewych teoriach kaszalota w odpowiednim temacie xD 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Jak można opierać się na ocenach recenzentów zamiast na swojej własnej opinii??? Killzone to świetna seria, jeden z flagowych tytułów na konsole Sony, każda część była świetna. Nie każdemu ta seria podchodzi tak samo jak nie każdemu podchodzi HALO, nie rozumiem w ogóle jak można w to coś grać ale ok. to moje zdanie, komuś innemu może się podobać.

Do tych co decydują o kupnie gry na podstawie recenzji: gejtrailers dało chyb 8,8 tego już nie widzicie?

Lemingi.... marionetki....robią z wami co chcą.

Opublikowano

Jak KZ:SF okazalo sie krokiem wstecz w stosunku do poprzednikow jak nikt na tym forum nawet nie powachal pudelka z gra?

Masseo logiki nikt nie zrozumie, przeciez to kukielka ktora kreca nawet reklamy w dashu.

Wy za to mnie rozpjerdalacie logiką od wczoraj.

Shadow Fall ma średnią 74% - "oceny takie same jak u poprzedników"

Killzone na PS3 był zawsze przedstawiany jako hicior Sony - teraz nagle "ktoś oczekiwał hitu?"

Uniwersum i singleplayer z serii Killzone wielokrotnie podawany jako atut - teraz "tą grę zawsze kupowało się dla multi"

Xbox One ma "yebnięte embargo" ustalone na premierę, za to PS4 miało do wczoraj, kiedy już gry są na półkach a PS4 są rozsyłane - wszystko w porządku.

Poczekajmy na recenzje gier na X1
Opublikowano
Killzone to świetna seria, jeden z flagowych tytułów na konsole Sony, każda część była świetna.

Haha. Please. 1 miała klimat, przyznam. Dwójka też obroniła się świetną atmosferą. Trójkę wyrzuciłem po 2 godzinach. GG to faktycznie taki Crytek, nawet oceny na metacriticu mają prawie identyczne :| Ale kibicuję im, bo mają gust do designu. Może te ich nowe IP mnie przekona.

BTW ile teasowania dzisiejszego eventu. ponoć pokażą grę SSM.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mnie ciekawi jakie oceny dostanie Forza. Recenzenci ostatnio surowiej oceniają sequele, które nie wnoszą nic (lub niewiele) nowego. Zobaczymy czy Forzie też się za to oberwie, czy potraktują ją jak świętą krowę.

Opublikowano

Już ci mówię jakie będą.

Forza 5 dostanie najwyższe noty, ale będzie oceniane niżej niż poprzednicy przez mniejsza ilość aut i torów. 80-90% na MC.

Dead Rising 3 się dostanie za grafikę i framerate. 70-80% na MC.

Killer Instinct tutaj ciężko powiedzieć bo to zależy jak będą traktować grę - czy będą ją porównywać do SF albo Mortal Kombat, gdzie polegnie ze względu na ilość postaci czy potraktują grę jako mniejszy szpil wart 20 dolarów, w ten sposób gra się broni. 75-85% na MC.

Ryse będzie wychwalany za grafikę ale gnojony za gameplay. 65-75% na MC.

Możesz sobie zacytować ten post za tydzień jak wyjdą recki.

Opublikowano

Widze dramy ciag dalszy, dziwne ze ludzie sa zawiedzeni ocenami KZ ktore przeciez sa na poziomie 7/8. Juz nie chce pisac ze KZ to taki benchmark ktory ma pokazac potencjal graficzny PS4. Trzeba czekac na oceny gier na Xbona ale jak beda ponizej siodemki to mam nadzieje ze Don udostepni wam miejsce w swojej jaskini :D

Opublikowano

Już ci mówię jakie będą.

Forza 5 dostanie najwyższe noty, ale będzie oceniane niżej niż poprzednicy przez mniejsza ilość aut i torów. 80-90% na MC.

Dead Rising 3 się dostanie za grafikę i framerate. 70-80% na MC.

Killer Instinct tutaj ciężko powiedzieć bo to zależy jak będą traktować grę - czy będą ją porównywać do SF albo Mortal Kombat, gdzie polegnie ze względu na ilość postaci czy potraktują grę jako mniejszy szpil wart 20 dolarów, w ten sposób gra się broni. 75-85% na MC.

Ryse będzie wychwalany za grafikę ale gnojony za gameplay. 65-75% na MC.

Możesz sobie zacytować ten post za tydzień jak wyjdą recki.

Cytuje naa wszelki wypadek juz teraz. Slaba grafika i 10 fps? Lepsze niz killzone.

Opublikowano

Mnie ciekawi jakie oceny dostanie Forza. Recenzenci ostatnio surowiej oceniają sequele, które nie wnoszą nic (lub niewiele) nowego. Zobaczymy czy Forzie też się za to oberwie, czy potraktują ją jak świętą krowę.

No ale czym innym jest robić kopiuj-wklej w grze FPS, a czym innym w grze sportowej czy samochodówce w stylu właśnie Forzy i GT.
Opublikowano

Co do tych gier co mają być na evencie to pewnie i tak będą krótkie teasery. Santa Monica napewno coś pokaże i mam nadzieje że to już nie bedzie God. No i jestem ciekaw tego tweeta Hideo.

Opublikowano

Jak można opierać się na ocenach recenzentów zamiast na swojej własnej opinii??? Killzone to świetna seria,

Powiedz to Mendrkowi :teehee:

Widzę, ze sony defence force znów sie gubi i tym razem po raz kolejny oceny sie nie liczą.

Opublikowano

Nie, to rycerze blachy teraz sie gubia i tym razem grafika sie nie liczy.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie, to sonyboty się gubią i teraz grafika jest najważniejsza

Opublikowano

Nie, to teraz jak zawsze ograniczeni jednoplatformowcy się gubią. 

Opublikowano

Nie to teraz fani nintendo... no własnie nic :<

Opublikowano

Nie to teraz fani nintendo... no własnie nic :<

Fani Nintendo nie mają czasu na console wars, za dużo dobrych gierek w tym roku wyszło.

Opublikowano

1:56 xDD

I jak wygląda to jak na zwiastunach?

Opublikowano

Dokładnie. Zelda Wind Waker, Super Mario 3D World. Na 3DSa mowy Phoenix, Zelda i Pokemony. Kogo obchodzi PS4 z jej hitami na 7+ albo Xbone, którego w PL nawet nie ma. Tylko ktoś z klapkami na oczach nie zauważa Nintendo w tej chwili

Opublikowano

tylko ktos nomalny.

Opublikowano
Sporo konsol PS4 ma problemy z HDMI

Problem polega na niewyświetlającym się obrazie. Traf chciał, że spotkało to redakcję IGN (co ciekawe, dopiero po aktualizacji softu, wcześniej konsola działała). Zmiana kabla, telewizora, resetowanie konsoli i inne próby jej reanimowania nie pomogły - obrazu wciąż nie było.

Z podobną sytuacją spotkała się ekipa Kotaku, a także szereg graczy, którzy w wyniku różnych konkursów dostali konsole wcześniej. Szkoda tylko, że niektóre z nich był zepsute, a procedura gwarancyjna i wysyłka zajmuje przecież parę dni. Zamiast zagrać wcześniej, "wybrańcy" zagrają więc później - amerykańska premiera jest przecież już w ten piątek.

Nie chciałbym krakać, ale istnieje spore ryzyko, że wśród europejskich egzemplarzy PS4 też znajdą się trefne sztuki. Dwa tygodnie to w końcu trochę mało, żeby poradzić sobie ze diagnozowaniem i całkowitym wyeliminowaniem tego problemu.

gamezilla.pl

Edytowane przez Pawlo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.