Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No jakie gry zapowiedziano ? Co tu taka pustynia się zrobiła ? Czego się ukrywacie ?

jestes niepelnosprawny, masz tematy na forum, masz rozne stronki, a Ty szukasz murzyna ktory ci wypisze tytuły.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 764,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

heeeeloł....ja od roku już trąbiłem, że to 100% pewne, że PSN się rozkraczy przy debiucie ps4 :D

Opublikowano

Najzabawniejszy jest Mazeeo ktory wypowiada sie w temacie gier jak jakis specjalista, U3 to syf a gdy polowa forum zagrywala sie w Tekkeny on gral w Contre i Mario.

Opublikowano

No jakie gry zapowiedziano ? Co tu taka pustynia się zrobiła ? Czego się ukrywacie ?

jestes niepelnosprawny, masz tematy na forum, masz rozne stronki, a Ty szukasz murzyna ktory ci wypisze tytuły.

Aż tak dużo zapowiedzieli ? Przecież zawsze robisz za murzyna jak jest coś dobrego i (pipi) o tym przez 10 stron. Więc biegaj i wypisuj a nie nagle płaczliwy bunt.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

jakby to miało jakiekolwiek znaczenie do oceny obecnych gier. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Info z Amazone.uk 

Customers who pre-ordered this console up to and including August 6 have been given an option to get a PS4 for release day

Customers who pre-ordered this console from August 7 up to and including November 13 will receive their consoles before Christmas

Customers who pre-order this console from November 14 will receive their consoles after Christmas

Customers who cancel existing pre-orders and place a new order will not get their console for release day

Opublikowano

pomyliłes mnie z kims karaluchu.

Opublikowano

najbardziej nie lubie hejtowania skryptow.

Jak można się przypieprzac do widowiskowości akcji w grach video.

Skrypty sa ok, kiedy nie sa naduzywane.

Opublikowano

Trochę to przykre że PSN usługa którą zapowiadali na rewelacyjną nie działa, ciekawe jak z tego wybrną 

Przecież działa.

strema z bf4 na ps4

http://www.twitch.tv/afflictedstudio

http://www.twitch.tv/romsil123

ludzie normalnie grają przez sieć

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No nic, trzeba czekać na posty Zeratula, póki co najbardziej wiarygodnego tutaj informatora co do PS4. Dobrze chociaż , że wirtualne Sonoklapy się pochowały, chociaż przebijają się jeszcze trochę z oznakami paniki, jak taki tam powyżej.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Normalnie, wolę grać w grę a nie ją oglądać. Halo 4 i Reach miały właśnie takie zyebane nalecialosci z coda a idź pan w ch,uj z taka filmowoscią.

Opublikowano

Uncharted 4 smierdzi ale strzelanie do kolorowych krasnali 5, jezdzenia w kolko po tych samych trasach 5 I przekolorowana opowiesc 4 to juz sa ochy I achy :D

Opublikowano

Amazon zawalil sprawe. Moja PS4 nie zostanie dostarczona do jutra... caly piatek zmarnowany. Wymusilem na nich zwrot kosztow wysylki. Popelnilem blad zamawiajac preordera z amazon'a, a nie po prostu skladajac go w lokalnym gamestopie bo juz bym sie cieszyl konsola. Na szczescie Xbox One odbieram o polnocy z czwartku na piatek. 

Opublikowano

Normalnie, wolę grać w grę a nie ją oglądać. Halo 4 i Reach miały właśnie takie zyebane nalecialosci z coda a idź pan w ch,uj z taka filmowoscią.

HALO 4 ? Reach. Tam skrypty prawie nie istnieja przeciez...

Opublikowano

Uncharted 4 smierdzi ale strzelanie do kolorowych krasnali 5, jezdzenia w kolko po tych samych trasach 5 I przekolorowana opowiesc 4 to juz sa ochy I achy :D

Takie cuda tylko w Console Wars :)
Opublikowano
Jakis czas temu ktos mnnie pytal, co mam na mysli porownujac obie infrastruktury sieciowe konsol. No wlasnie to, ze jest premiera, a PSN - zdechlo! U MS cos nie do pomyslenia.

No ale jest za darmo...

Oh, wait...

Niech jeszcze teraz uslugi sieciowe stawiaja tydzien i na bank tego nie biore.

Zobaczymy czy XBL nie padnie w dniu premiery :)

Co do tego hejtu Uncharted 3, co jest w niej takiego złego w porównaniu do 2ki? Poważnie pytam, nie grałem jeszcze. Wiemy że gra była pospieszona więc może gdy teraz dostaną więcej czasu, to będzie lepiej.

Opublikowano

XBL zawsze przezywalo premiery, pierwsze dni we wszystkich CODach, HALO, wiec tymbardziej z tak ograniczona sprzedażą da sobie rade.

Opublikowano

w halo padały serwery na premierę

Opublikowano

Nic w niej nie było złego. Za(pipi)ista gra. Miała tylko kompleks genialnej 2 części.

Opublikowano

HALO 4 ? Reach. Tam skrypty prawie nie istnieja przeciez...

Nie mówię że skrypt na skrypcie, ale były momenty które niby gameplay ale oglądasz jak mc spada gdzieś i widać ręce jak w codzie etc

Opublikowano

XBL zawsze przezywalo premiery, pierwsze dni we wszystkich CODach, HALO, wiec tymbardziej z tak ograniczona sprzedażą da sobie rade.

Obyś się nie zdziwił bo nawet chłopaki na Pixelenemy się śmiali że raczej wszystko padnie a przecież muszą zainstalować obowiązkowo patcha bo bez tego nie zagrają.

Opublikowano

Co do tego hejtu Uncharted 3, co jest w niej takiego złego w porównaniu do 2ki? Poważnie pytam, nie grałem jeszcze. Wiemy że gra była pospieszona więc może gdy teraz dostaną więcej czasu, to będzie lepiej.

Dla mnie problem był w tym, że najpierw robili #epicmoments, a potem do tego dopisywali fabułę. Skutkowało to tym, że niektóre te rzeczy nie miały w ogóle sensu.

No i design potyczek też był miejscami zdupiony.

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.