Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

o patrzcie kto wrócił

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

o patrzcie kto wrócił

Lada chwila i Don wroci, oboz 10fps teraz na fali, exy startowe slaba ocene maja, konsole bez guzikow sprzedaja to i jest z czego beke toczyc.
Opublikowano

Nie ma to jak robić eksajt w związku z HD rimejkiem. Idąc tym tropem to rimejki Okami i ICO & SOTC to absolutny top tej generacji.

Opublikowano

Nie ma to jak robić eksajt w związku z HD rimejkiem. Idąc tym tropem to rimejki Okami i ICO & SOTC to absolutny top tej generacji.

A co się dziwisz, przecież to posiadacz WiiU, głodny gier jak narkoman kolejnej działki.

Opublikowano

SOTC pewnie tak ponieważ na PS2 był mało grywalny z tymi swoimi 10-20 klatkami podczas walk.

Opublikowano

Najlepsze było jak Greg napisał, że chce nowych IP na konsole Nintendo. Ciekawe jak mają robić nowe IP skoro takie nintendoboty jak on gdy tylko wyjdzie dwudzieste mario czy dwudziesta zelda biegnie do sklepu w dzień premiery. xD Gry się sprzedają w kilka mln egzemplarzy i za rok kolejny kotlecik. ;D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na kompie z biedronki z 2000 roku chodziłby w 300 fps na ultra

Opublikowano

Ogarnij sie Tokar, porownujesz nedzne porciwa w ledwo 720p do rimejku w 1080p. Zreszta WW >>>> wszystkie te gry.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie wiem jakby chodził na kompie ale na PS2 chodził wprost tragicznie, więc dla mnie ta gra ma znośne technikalia dopiero z generacji PS3 ( i dlatego z niej ją traktuję ).

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Najlepsze było jak Greg napisał, że chce nowych IP na konsole Nintendo. Ciekawe jak mają robić nowe IP skoro takie nintendoboty jak on gdy tylko wyjdzie dwudzieste mario czy dwudziesta zelda biegnie do sklepu w dzień premiery. xD Gry się sprzedają w kilka mln egzemplarzy i za rok kolejny kotlecik. ;D

Nowe ip, czy nie. Co to dla was, ludzi którzy nie mieliście/nie macie/nie będziecie mieli konsol Nintendo, za różnica XD.

Pushmo, Wonderful 101, Kid Icarus Uprising, No More Heroes, no ale nie, same Mariany i Zeldy wychodzą. Zresztą co ja wymieniam, jak połowa nie ma pojęcia, jak te gry wyglądają.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ogarnij sie Tokar, porownujesz nedzne porciwa w ledwo 720p do rimejku w 1080p. Zreszta WW >>>> wszystkie te gry.

No tylko do tych nędznych porciw nie trzeba kupować "nextgena" ;D

Opublikowano

A co mają nowe ip do starych marek? Do sklepu lecę tak samo po nowego Mariana jak po nowe Uncharted. Różnica jest między nami Suteq, że Ty grasz na konsoli, a ja gram w Gry

Opublikowano

Wypraszam sobie, bo grałem na Wii, zarówno konsoli podłączonej do TV jak i na emulatorze pc master rejs.

Zwyczajnie chodzi o to, że Greg chce nowych IP, ale nie przyczynia się do tego czyli zaprzecza sam sobie.

A co mają nowe ip do starych marek? Do sklepu lecę tak samo po nowego Mariana jak po nowe Uncharted. Różnica jest między nami Suteq, że Ty grasz na konsoli, a ja gram w Gry

Gdybym grał w konsolę to byłbym takim Mendrkiem, który z jedną konsolą spędzi 10 lat.

Serio z miłą chęcią pograłbym w Super Mario 3D Land na 3DS ale dla jednej gry nie będę kupował konsoli, natomiast taki SMG mnie zwyczajnie znudził, dla mnie to jest popierdółka do odpalenia na pół godziny i tyle, nie wyobrażam sobie, żebym w to grał kilka godzin non stop, ale spoko jak komuś się podoba.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A w jaki sposób mam się przyczyniać do powstawania nowych IP? Nie kupować Marianów? No nie kupuję. Olewam ciepłym sikiem wszelkie sportówki, Smashe, serię NSMB. Interesują mnie tylko platformówki 3D i Mario Kart.

Opublikowano
PC
86,560
PS3
70,488
XBOX360
78,511
PS4
23,813

Gracze online w Bf4.  Ofc wiadomo, że na pc gry się tylko piraci a nie kupuje ;D

Opublikowano

A da sie grać online na pirackiej wersji?

Opublikowano

Jak ktoś chcę zagrać w normalną wersje BF to kupi na PC, zwłaszcza, że podczas premiery nie było PS4/Xone na rynku. Kolejny BF juz tak dobrze się nie sprzeda na PC.

Opublikowano

Może dlatego, że gra zbyt ciekawa na ps360 nie jest i ktoś z EA mówił, że sprzedaż jest bodajże 60% słabsza niż w przypadku bf3? 

Opublikowano

I bardzo dobrze, niech Dice się ogarnie i zrobi BC3.

Opublikowano

I bardzo dobrze, niech Dice się ogarnie i zrobi BC3.

I zniszczy kolejna marke jaka jest bad company? Nie dzieki. Jak Dice wroci do poziomu przed bf3 to jak najbardziej,ale watpie ze jest to mozliwe :(

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Tak swoją drogą to już od dawna nie było fpsa (Halo 3 i MW1), który przyciągnął by mnie na dłużej i na razie nie ma nic ciekawego na horyzoncie.  :(  Czuje, że dalej będą nas karmić codem i bfem co rok, meh

Opublikowano

Cała nadzieja w Destiny, które zapowiada się na nowego mesjasza fpsów.

PS. Rime, połączenie ICO z Zeldą WW. Czekam na więcej konkretów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.