Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Mass Effect: Syn Roma

23e90a6bcc8136fa565cf2626edf18aa.gif?133

Killzone Shadow Fall jest najlepsza gra nowej generacji w jaka gralem! Stan na 11/19/2013

Mając do wyboru cracka i strzelanke 2D ciężko się nie zgodzić.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

idealna gra do przejścia na youtube

Opublikowano

Jaram się nieziemsko tym Ryse, ale przeczuwam samo QTE, wtórność i łatwość. Czemu takiej gry nie robi Santa Monica :(

Opublikowano

To przeciez oczywiste, ze praktycznie wszystkie jRPGi jada na jednym schemacie wiec nie wiem co chcesz mi udowodnic.

Za to Zelda z każdą kolejną odsłoną jest świeża i oryginalna?

Eee co? Czytales w ogole dalsza czesc tamtego posta czy zobaczyles, ze ktos naskakuje na jRPG i przelazles do ataku? Dla ulatwienia streszcze - nigdzie tak nie napisalem. To raz. Dwa, napisalem, ze jest bardzo malo gier ktore gameplayowo (czy jakkolwiek inaczej to nazwac) przypominaja Zelde.

Django na n64 chyba przechodził. Wersja na 3DS'a sporo ułatwiła Water Temple i teraz jest ok.

Dokladnie to wersje z kolekcjonerki WW na GameCubie. Chcialo sie samemu robic to namieszalem namieszalem, ze pozniej nawet z Gamefaqs nie potrafilem tego odkrecic. Bede bral na 3DSie na bank to sie nadrobi.

Opublikowano

Killzone Shadow Fall jest najlepsza gra nowej generacji w jaka gralem! Stan na 11/19/2013

Grales juz w BF4 ?

Opublikowano

Ryse

1269259657_omg_cat.gif

Opublikowano

Jaram się nieziemsko tym Ryse, ale przeczuwam samo QTE, wtórność i łatwość. Czemu takiej gry nie robi Santa Monica :(

Wyglada swietnie i marzy mi sie gra w takich klimatach ale z otwartm swiatem i bez QTE festu. Mimo wszystko jak wyjdzie Xbone bez kinecta na pewno sobie sprawie ten tytul, chocby z samego glodu na gry w klimatach starozytnego Rzymu [ktore nie sa strategiami rzecz jasna].

Graficznie klasa, no ale to Crytek.

[cw mode] Szkoda ze gra nie wychodzi na PS4, byloby 1080p :f [cw mode]

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

gdyby tą grę zrobiło Santa Monica to ten jeden las byśmy zwiedzali 10 razy w różnych rozdziałach

Opublikowano

no no coś w klimacik spartan total warrior, może zagram

Opublikowano

Też mi strasznie brakuje dobrej gry w czasach starożytnego Rzymu, no bez jaj bez mała 1000 lat historii ludzkości, a jeśli policzymy Bizancjum to prawie 1700 lat i nie ma żadnej dobrej gry poza strategiami. To samo mogę powiedzieć o czasach rewolucji przemysłowej, Japonii feudalnej itp. 2 wojna światowa to 5 lat i masa gier, a reszta olana.

Seria Assasins Creed moim zdaniem sporo zawdzięcza umiejscowieniu akcji w niewykorzystywanych do tej pory realiach historycznych, szkoda że wsadzili tego Animusa. Zupełnie niepotrzebny.

Opublikowano

Były ploty o kontynuacji Ryse, tyle że w późniejszych czasach, mówiono coś o średniowiecznej Anglii za czasów Ryszarda Lwie Serce, dlatego kibicuje tej grze nawet jak walka będzie chu.jowa, Crytek będzie miał więcej czasu w kontynuacji by o to zadbać :P

Opublikowano

Wygląda kapitalnie :o

Trailer bardzo fajny, ale nie w momencie tych skrawków gameplayu od 1:40. Jeżeli tak wygląda ta gra, to tak sobie (ale na start może być).

I ciekawe co teraz xboty będą pisały o festiwalu QTE :D

Opublikowano

"Przeciez Heavy Rain to MIMO WSZYSTKO swietna gra"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

IGN 9.6

ONM: 9.3

Famitsu: 38/40

Escapist 4/5

Wiitalia.it 10/10

Gamespot 9/10

Destructoid 10/10

Kotaku: Play IT!

Eurogamer 10/10

Joystiq 5/5

Edge 9/10

CVG 10/10

NWR 10/10

GamesBeat 97/100

GamesSided 9/10

EGM 9.5/10

Vandal 9.1/10

Meristation 9.5/10

DSWII 9/10

Gametrailers 9.5/10

Polygon 9/10

"This is Mario like you’ve never seen him before, and unlike so many of his next-gen rivals, he nips along at an effortless 60fps. If the true measure of new hardware’s worth is how stark the difference is between it and what came before, then this is the most next-gen game that 2013 has yet produced."

~Edge

huehueheuheuhuehuehue

UDoZiIX.gif

satoru-iwata.jpg

heuheuheuhuehuehue

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wyglada swietnie i marzy mi sie gra w takich klimatach ale z otwartm swiatem i bez QTE festu. Mimo wszystko jak wyjdzie Xbone bez kinecta na pewno sobie sprawie ten tytul, chocby z samego glodu na gry w klimatach starozytnego Rzymu [ktore nie sa strategiami rzecz jasna].

Coś ala Shadow of Rome w next genowej oprawie, ale bym grał. 

Opublikowano

"Przeciez Heavy Rain to MIMO WSZYSTKO swietna gra"

Rozumiem, że od E3 nie oglądaliście żadnych materiałów z gry? Taki z tego festiwal QTE jak i z God of War. Finishery są opcjonalne.

Opublikowano

To przeciez oczywiste, ze praktycznie wszystkie jRPGi jada na jednym schemacie wiec nie wiem co chcesz mi udowodnic.

Za to Zelda z każdą kolejną odsłoną jest świeża i oryginalna?

Eee co? Czytales w ogole dalsza czesc tamtego posta czy zobaczyles, ze ktos naskakuje na jRPG i przelazles do ataku? Dla ulatwienia streszcze - nigdzie tak nie napisalem. To raz. Dwa, napisalem, ze jest bardzo malo gier ktore gameplayowo (czy jakkolwiek inaczej to nazwac) przypominaja Zelde.

No nie zgodziłbym się z tym. Co jest takiego wyjątkowego w zeldach, że spoglądając na kilka minut gameplayu doświadczony gracz nie będzie wiedział czego się spodziewać? Grałem w kilka części, jedną (na GB) nawet przeszedłem i dla mnie to mocno przypomina tradycyjne jrpgi z prostą walką w real time-zamiast tradycyjnej turowej-  oraz puzzlami (które też nie są niczym wyjątkowym w tym gatunku- Golden Sun).

Opublikowano

IGN 9.6

Escapist 4/5

Wiitalia.it 10/10

Gamespot 9/10

Destructoid 10/10

Eurogamer 10/10

Joystiq 5/5

Edge 9/10

CVG 10/10

NWR 10/10

GamesBeat 97/100

GamesSided 9/10

EGM 9.5/10

Vandal 9.1/10

Meristation 9.5/10

DSWII 9/10

Gametrailers 9.5/10

Polygon 9/10

"This is Mario like you’ve never seen him before, and unlike so many of his next-gen rivals, he nips along at an effortless 60fps. If the true measure of new hardware’s worth is how stark the difference is between it and what came before, then this is the most next-gen game that 2013 has yet produced."

~Edge

huehueheuheuhuehuehue

UDoZiIX.gif

satoru-iwata.jpg

heuheuheuhuehuehue

Ja pjerdolę. Nintendo zrobiło to po raz kolejny. Geniusze.

Opublikowano

IGN 9.6

Escapist 4/5

Wiitalia.it 10/10

Gamespot 9/10

Destructoid 10/10

Eurogamer 10/10

Joystiq 5/5

Edge 9/10

CVG 10/10

NWR 10/10

GamesBeat 97/100

GamesSided 9/10

EGM 9.5/10

Vandal 9.1/10

Meristation 9.5/10

DSWII 9/10

Gametrailers 9.5/10

Polygon 9/10

~Edge

huehueheuheuhuehuehue

UDoZiIX.gif

satoru-iwata.jpg

heuheuheuhuehuehue

Ja pjerdolę. Nintendo zrobiło to po raz kolejny. Geniusze.

Gra dla dzieci, lepiej zagrac w kolejne cod/bf/killzone ze srednia 7/10

Opublikowano

Preorder złożony już parę tygodni temu ^_^

Opublikowano

W Polszy są do kupienia gry na Łi Ju czy z UK Greg ściągasz?

Opublikowano

Jakie pjerdolenie na temat Mario prze ludzi, którzy nawet WiiU nie mają xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Skoro MS traktuje nasz kraj jak trzeci świat, to chyba też i Wii U nie kupicie? Bo dla tych pajaców Polska nie istnieje na mapie jak za rozbiorów.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ultima ściaga, na allegro tez sa. Amazon wychodzi chyba i tak najtaniej ze swoja darmowa wysylka.

Jakie pjerdolenie na temat Mario prze ludzi, którzy nawet WiiU nie mają xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jak tam twoj xbone? Kiedy ogrywasz ryse?

Edytowane przez Guernica

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.